Mano nuomone gydykites ramia galva nuo persalimo, siaip man nieko tokio butent nuo to vaisto nera buve... nora gydytoja visada minejo jeinpersali iskart giykis
o beto tokie orai as ir neseniai byvau persalus, visaa bent jau man buvo neramu su kiekvienu nauju vaistu
tikiosi padejau
QUOTE(Iceland47 @ 2014 11 16, 11:34)
Deimante, kaip jau seniai gilenya vartojanciai, gal galit patarti - as pradejau dabar neseniai si vaistuka vartoti, taciau siryt atsibudau su persalimu (skaudanti gerkle, sloga). ar reiktu cia susirupinti del to kad vartoju gilenya ar tiesiog ramiai gydytis nuo persalimo?
Papildyta:
Man paskyre kai netiko copaxone ir betaferonas vartojau kiekviena po metus... o juk pasaliniu poveikiu turi visi vaistai net ir paracetamolis
as isvis nezinojau kokie salutiniai ar panasiai manes nei vienas daktaras negasdino ir nieko baisaus neminejo, mano gydytoja pasake geresnio vaisto dabar net nenusimato, o kai liga puola is pagrindu nera kada ir galvoti... jau du metai su puse ir gyvenu pilnavertu gyvenima, na tik sis ruduo biskuti sveikatai kazkaip atsiliepe bet paumejimai nebeea tokie stiprus....
salutinio jokio nebuvo man, aisku kepenis kas 3 men tirtis, ir akis turbut salutiniai tokie ir yra, galima geltonoji akiu deme ir kepenu pakitimai, apie si vaista internete yra kokie saluiniai...
ir pirmajai tableteiyra paguldoma i ligonine stebeti sirdies ritma, mane gulde i reahimacija, bettodel kad apsidrausti ar pirma tablete gerai sureaguos su zmogaus bukle.... buvau tik viena para poto iskart namo su visa nauja vaistu dezute
QUOTE(sypsena000 @ 2014 11 16, 23:55)
sveikos merginos, kreipiuosi į tas, kuriuos gilenya vartoja, merginos, gal galit parašyti kaip paskyrė būtent tą vaistą? man capaxon'ą išrašė gydytoja
R. Kizlaitienė ir tada ji užklausė ar aš nenorėčiau pabandyti. supratau kad šalutinių baisių yra ir pan. nėra? nes ji iškarto užklausė ar neplanuoju nėštumo greitai. ten per konsiliumą viskas? ir guldo keliom dienom į ligoninę?