ir as su klausimu gal yra kam skaudeja nugara per visa stubura tik per viduri o skausmas gan stiprus rakinantis. Mano turbut liga skausminio kokio pobudzio nes visada kanors skauda tokiu skausmu kurio silpnu nepavadinciau
QUOTE(sypsena000 @ 2014 11 08, 12:13)
sveikos merginos aš paskaitau ir sprendžiu, kad tas neigimo laikotarpis užsitęsė pas mane...gal reiktų pas psichologą nueit.. iš esmės "man viskas labai gerai, aš jaučiuosi gerai, tobulai, geriau nei kiti net ir su sveikata neturintys problemų žmonės" bent taip save pristatau, apsimetu. tik tėvai, kurie vežė į ligoninę žino, kad tokia problema pas mane. pati esu pasakius gal kokiem dviem žmonėm , o jau nei daug nei mažai - bandau susitaikyt 6 metus, eina 7-ti.. net nuo draugo slėpiau pusmetį. man taip gėda, tokia jaučiuosi nieko neverta dėl to.
norėjau pasiklausti gal kuri žinote, kiekvieną vakare man pėdą traukia mėšlungis. skauda, bet nu iš esmės ne tiek labai. galiu tiesiog pasėtėt nepuolus masažuot. tikrai čia mėšlungis? nes pirščiukai tai matau,kaip lenkiasi net, gal buvo kam? gal vitaminų kokių trūkumas? ar čia ale vienas iš simptomų?
ačiū už atsakymą
norėjau pasiklausti gal kuri žinote, kiekvieną vakare man pėdą traukia mėšlungis. skauda, bet nu iš esmės ne tiek labai. galiu tiesiog pasėtėt nepuolus masažuot. tikrai čia mėšlungis? nes pirščiukai tai matau,kaip lenkiasi net, gal buvo kam? gal vitaminų kokių trūkumas? ar čia ale vienas iš simptomų?
ačiū už atsakymą