Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Nikuna.....kaip tai gydytoja raso.... blink.gif O jam paciam ta akis pagerejo? pablogejo? taip pat liko? juk cia svarbu viskas.....kai nori invalidumo grupe gaut.....jei ji raso, kad sveikas, o jam blogai..kaip cia gaunas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirve: 05 lapkričio 2014 - 10:23
QUOTE(mirve @ 2014 11 05, 10:22)
Nikuna.....kaip tai gydytoja raso.... blink.gif O jam paciam ta akis pagerejo? pablogejo? taip pat liko? juk cia svarbu viskas.....kai nori invalidumo grupe gaut.....jei ji raso, kad sveikas, o jam blogai..kaip cia gaunas g.gif

tai va unsure.gif reikėjo man važiuoti kartu, gal būčiau kitaip išaiškinusi.... doh.gif jam sunku ir nesigilino tuo metu... niekas jam nepagerėjo, dar ir regėjimas suprastėjo (na, nestipriai)...
neurologė irgi "liuksiškai" surašė, kad koordinacija gera doh.gif doh.gif doh.gif Nežinau, kaip bus....
Atsakyti
Nikuna...Jusu vietoje ieskociau kitos gydytojos.....panasu, kad abejingai ziuri i savo pacienta....o gal vyras per mazai skundziasi, netiksliai apibudina savo bukle.... kas vyrams budinga...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirve @ 2014 11 05, 12:12)
Nikuna...Jusu vietoje ieskociau kitos gydytojos.....panasu, kad abejingai ziuri i savo pacienta....o gal vyras per mazai skundziasi, netiksliai apibudina savo bukle.... kas vyrams budinga...smile.gif

irnesakyk.gif tai aš manau, kad taip ir yra.... o be to, jo didžiulė bėda ta, kad jis nori parodyti ką jis gali, o ne ko negali doh.gif
Atsakyti
Nikuna, kiek metu serga jusu vyras? as pirmus dvejus metus buvau tarsi neigimo stadijoj, man buvo geda sakyt, jog as sergu, buvo noras atrodyt stipriai, ateinu pas neurologus ir sakau, kad man viskas labai gerai, ligos visiskai nejauciu, nors paumejimai kasmet bet taip matyt raminau save ir atsiribodavau nuo ligos schmoll.gif aisku kai kreipiausi del neigalumo tai ir gavau atsakyma visiskai sveika biggrin.gif Poto matyt atejo susitaikymas ir suvokimas, jeigu as sergu ir liga kaip bebutu gadina mano gyvenima, tai tegul daktarai tai mato, stengiasi parinkt tinkama gydyma, o valstybe bent kazkiek padeda kompensuoti ligos daroma fizine zala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2014 11 05, 14:38)
Nikuna, kiek metu serga jusu vyras? as pirmus dvejus metus buvau tarsi neigimo stadijoj, man buvo geda sakyt, jog as sergu, buvo noras atrodyt stipriai, ateinu pas neurologus ir sakau, kad man viskas labai gerai, ligos visiskai nejauciu, nors paumejimai kasmet bet taip matyt raminau save ir atsiribodavau nuo ligos  schmoll.gif aisku kai kreipiausi del neigalumo tai ir gavau atsakyma visiskai sveika biggrin.gif Poto matyt atejo susitaikymas ir suvokimas, jeigu as sergu ir liga kaip bebutu gadina mano gyvenima, tai tegul daktarai tai mato, stengiasi parinkt tinkama gydyma, o valstybe bent kazkiek padeda kompensuoti ligos daroma fizine zala smile.gif

du metus (po nustatymo) jis irgi neigė ir niekam nesakė... Dabar lyg ir susitaikė, visiems pasakoja, bet... ne tiems kuriems reikia.... taigi jis jau buvo gavęs 40 proc. darbingumo... o dabar... nežinau...
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2014 11 04, 23:05)
ruteleee26 pritariu  thumbup.gif
Lumi, sveikinimai  4u.gif  Na nestumo planavimas tai aisku yra pateisinama priezastis atsisakyti gydymo, lengvo nesiojimo  nestuke.gif
Zinau as apie tas IS stadijas puikiai, tiesiog nervina kai pradeda-oi negerai, oi sustoresi, oi spuogu atsiras.. doh.gif  nu ne apie tai galvoji tada kai blogai..

Dekoju 4u.gif viliuosi, kad viskas bus gerai ax.gif
Tikra tiesa, kai blogai tada apie tokius dalykus negalvoji. Atslugdavo tas kuno patinimas nuo medrolio po kazkurio laiko, man tik sunkiausia budavo pernest limfmazgiu istinimna ir skausma.
Atsakyti
man limfmazgiai niekada nekilo nuo hormonu, o pastaruosius kartus tai net ir svoris neaugo
Atsakyti
Man ir kolkas nebuvo, kad limfmazgiai tintu, tik sikart po solumedrolio lasaliniu budavo silpna ilgokai ir galva svaigdavo huh.gif
Atsakyti
Mane visada ispusdavo, nors daugiau nevalgydavau, atrodydavau kaip istinus. Tada sukildavo kaklo ir krutines limfmazgiai ir budavo labai silpna. Menesio reikedavo, kol vel zmogum pasijausdavau. Baisu man ir prisiminti schmoll.gif turbut mano organizmas taip reaguodavo.
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2014 11 05, 14:38)
Nikuna, kiek metu serga jusu vyras? as pirmus dvejus metus buvau tarsi neigimo stadijoj, man buvo geda sakyt, jog as sergu, buvo noras atrodyt stipriai, ateinu pas neurologus ir sakau, kad man viskas labai gerai, ligos visiskai nejauciu, nors paumejimai kasmet bet taip matyt raminau save ir atsiribodavau nuo ligos  schmoll.gif aisku kai kreipiausi del neigalumo tai ir gavau atsakyma visiskai sveika biggrin.gif Poto matyt atejo susitaikymas ir suvokimas, jeigu as sergu ir liga kaip bebutu gadina mano gyvenima, tai tegul daktarai tai mato, stengiasi parinkt tinkama gydyma, o valstybe bent kazkiek padeda kompensuoti ligos daroma fizine zala smile.gif

sveikos merginos smile.gif aš paskaitau ir sprendžiu, kad tas neigimo laikotarpis užsitęsė pas mane...gal reiktų pas psichologą nueit.. iš esmės "man viskas labai gerai, aš jaučiuosi gerai, tobulai, geriau nei kiti net ir su sveikata neturintys problemų žmonės" bent taip save pristatau, apsimetu. tik tėvai, kurie vežė į ligoninę žino, kad tokia problema pas mane. pati esu pasakius gal kokiem dviem žmonėm doh.gif , o jau nei daug nei mažai - bandau susitaikyt 6 metus, eina 7-ti.. unsure.gif net nuo draugo slėpiau pusmetį. man taip gėda, tokia jaučiuosi nieko neverta dėl to.

norėjau pasiklausti gal kuri žinote, kiekvieną vakare man pėdą traukia mėšlungis. skauda, bet nu iš esmės ne tiek labai. galiu tiesiog pasėtėt nepuolus masažuot. tikrai čia mėšlungis? nes pirščiukai tai matau,kaip lenkiasi net, gal buvo kam? gal vitaminų kokių trūkumas? ar čia ale vienas iš simptomų?

ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Gal magnio truksta?
Atsakyti