Sveiki,
tai sugalvojau ir aš parašyti, gal kas pamenate, gal kas ne, jei ką susirasite mano istoriją rašyta jau senesnėse temose, dėl IS Jei trumpai (tai man rado per Magnetinį rezonansą 14 nemažų židinių) po to kai gavau razultatus, gydytoja negalėjo patvirtinti, kad man IS, nes jokių simptomų nebuvo, na gal galva paskaudėdavo, kojos, ir nugarą kažkaip temdavo su skausmu naktimis, bet... dirbu daug judu daug, ir kaip sakė gydytoja, negaliu įrašyti ir patvirtinti, kad tai IS, nes kaip tai nesutampa, tyrimai su žmogumi
Po to kai gavau tokį tyrimų rezultatą, pradėjau gerti Tiens produktų pagrinde Kordicepsą, bei Smegenų biokalcį(lecitiną) bei PureZyme kurį siunčiuosi iš Amerikos (siunčiuosi iškart po 4-5 buteliukus, taip sutaupau ant siuntimo), pasiskaičiusi visokios informacijos internete.
Galiu pasakyti, kad per dabar jau 1,5 metų nebeturiu jokių problemų dėl peršalimų (labai dažnai krankšėdavau, slogavau), dingo tie nugaros naktiniai skausmai/sukaustymai, galva labai retai skauda ir manau tik dėl to paskauda kada, kad kavos neišgeriu ale laiku
kojos nepamenu kada skaudėjo, tiesa per tą laikotarpy, po močiutės mirties buvo užtirpęs kojos vienas pirštas
bet po mėn. viskas prėjo.
Tiesa dar pasportuoju kiekvieną dieną, bet po kažkiek, bet man atrodo, bet būna ir valandą galiu sportuoti (kalanetikos pratimai, pilateso ir šiaip bėgu vietoje)
Gal mano istoriją, kam padės ir nereiks tų baisingų (kiek paskaitau, net baisu pasidaro) vaistų ir bendrai judėsite kaip aš nuo 6,20 ryto iki vos ne 1 nakties, miegu dažniausiai 6-7 kokias tik h
Jaučiuosi žymiai energingiau, nes buvo vis pasnausti mėgau dieną
Linkiu ir Jums nenuleisti rankų ir ieškoti ir kitų būdų, ir labai nesureikšminti sau tos ligos, aš net poliklinikos gyd. nenunešiau tų išvadų iš ligoninės gyd.
Geros Sveikatos ir Savijautos Jums visiems!