Jei kas nors Kaune pirktų iš clothingattesco.com, prisijungčiau. Temos dažniausiai neseku, tad geriau až
o kaip suprasti mytoys tą 20% nuolaidą? ji tik ryte galioja? nes rašo 20%, bet kašike nenumeta
beje gal kas parekomenduosit dviratuką ? 3metai vasarą bus gal kas pirkot ir galit pasuferuot? nes spėju dabar gal geras metas pirkt
beje gal kas parekomenduosit dviratuką ? 3metai vasarą bus gal kas pirkot ir galit pasuferuot? nes spėju dabar gal geras metas pirkt
Kai perkate UK ir tenka pasinaudoti tarpininkės adresu, kokią tarpininkę rekomenduotumėte? Kurios tarpininkės adresu labiausiai apsimoka naudotis?
Man tai pirma mintis apie tarpininkes - geriausia turbūt žiūrėt, kad būtų tas pats miestas, tada siuntimo kaštai atsimeta
QUOTE(me2za @ 2014 03 03, 21:09)
Man tai pirma mintis apie tarpininkes - geriausia turbūt žiūrėt, kad būtų tas pats miestas, tada siuntimo kaštai atsimeta
Mano miestas mažas, nebus tarpininnkių iš jo Bet atsiėmimui tinka Vilnius, nes dažnai tenka važiuoti. Tai jaučiu tinka beveik visos, tik įdomu, kurių įkainiai patraukliausi. Būčiau dėkinga, už rekomendacijas
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 03 03, 22:19)
Mano miestas mažas, nebus tarpininnkių iš jo Bet atsiėmimui tinka Vilnius, nes dažnai tenka važiuoti. Tai jaučiu tinka beveik visos, tik įdomu, kurių įkainiai patraukliausi. Būčiau dėkinga, už rekomendacijas
visi turi savo pliusus/minusus
bent aš naudojuosi www.pirkanglijoje.lt
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 03 03, 22:19)
beveik visos tarpininkes turi dalintojas Vilniuj, gal reiktu ziuret koks tarpininkavimo mokestis, bet irgi dazniausiai 10-15proc, man patinka Labamba
Dėkui už atsakymus:4u: einu pažiūrėti sąlygų adreso naudojimo nurodytose vietose
Papildyta:
O labamba tikrai suteikia adresą? Jos temoje nieko nerašo. Pažiūrėjau, kad rašo Limcamca (ar panašus nikas tarpininkės), bet ji nori, kad būtų atsiskaitoma paypalu už adreso suteikimą, o man taip netinka
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2014 03 03, 21:35)
beveik visos tarpininkes turi dalintojas Vilniuj, gal reiktu ziuret koks tarpininkavimo mokestis, bet irgi dazniausiai 10-15proc, man patinka Labamba
O labamba tikrai suteikia adresą? Jos temoje nieko nerašo. Pažiūrėjau, kad rašo Limcamca (ar panašus nikas tarpininkės), bet ji nori, kad būtų atsiskaitoma paypalu už adreso suteikimą, o man taip netinka
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 03 03, 21:49)
Tai kreipkitės į tarpininkes, kurios pačios užsakinėja, o ne savo adresus nuomoja Pvz. Valentinka. Ten pirmam puslapyje surašyta labai išsami visa informacija kas ir kaip yra daroma ir visos kainos
O šiaip tarpininkės daugmaž visos ima vienodą procentą už tarpininkavimą
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 03 03, 22:49)
Dėkui už atsakymus:4u: einu pažiūrėti sąlygų adreso naudojimo nurodytose vietose
Papildyta:
Papildyta:
klauset apie tarpininkes, apie tarpininkes ir atsakiua, adreso ji jokio nenuomoja, ta daro Limcaca
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 03 03, 21:49)
Papildyta:
Papildyta:
galima atsiskaityti per mokejimai.lt sistema
Klausiau ne apie tarpininkes, o apie adresą UK, kurį tarpininkės suteikia žinau, kad visos tarpininkės perka, tačiau pačiai pirkti yra pigiau, nes suma beveik 2000 litų, todėl dar mokėti procentus už tarpininkavimą yra nemažai. Norisi sutaupyti tik pasinaudojus adresu. Kaip supratau, sm tik viena tarpininkė jį suteikia, bet su mokėjimu per paypal