Įkraunama...
Įkraunama...

Termometrai, kitos med. prekės





OMRON M6 Comfort IT automatinis žąstinis kraujospūdžio matuoklis TIK 65,00 Eur

Įsigyti galit čia:
http://www.kudikiupr...-matuoklis.html

Naujausio (2015 m.) modelio OMRON M6 Comfort IT automatinis žąstinis kraujospūdžio matuoklis. Omron M6 Comfort IT matuoklis naujesnis ir dar pažangesnis už M6AC ir M6 comfort. Tai greičiausio matavimo, maksimalaus komforto ir tikslumo matuoklis su IntellisenseTM technologija, hipertenzijos indikacija, vidurkių skaičiavimu bei galimybe personalizuoti keliems naudotojams. Turi "Bi-Link PC funkcionalumą (veikia su Windows / Apple).

user posted image
Atsakyti
Servietėlių dėžutė, kuri yra pajungiama į elektros tinklą ir siervietėlės bus nuolatos šiltos. Vilnius, kaina 12 Eur.

user posted image
Atsakyti
Vilnius, kaina 35 Eur.
MEBBY NEBULBABY yra itin kompaktiškas inhaliavimo sistema, kurioje yra stūmoklinis siurblys. Praktiškas, MEBBY NEBULBABY yra kompaktiškas ir puikiai tinka naudoti namuose.
MEBBY NEBULBABY įrengtas naujas purkštuvas, todėl yra gražus ir spalvingas. Jis buvo sukurta galvojant apie vaikus, tegul geriau jaučiasi per aerozoloterapia.

MEBBY NEBULBABY įrengtas su visu spektru aksesuarų: MEBBY purkštuvas, kandiklis, pediatrinės kaukė, oro vamzdžiai, atsargines filtrai, patogus krepšys.

user posted image

user posted image

user posted image

Paskaityti galima čia: http://www.mebby.co....rod_health.html ir http://www.gmiltd.gr.../0804000-detail
Atsakyti
[quote=3ramune,2016 08 07, 15:30]
Vilnius, kaina 18 Eur. Chicco Respira Puro Purificador oro valymui.
Jonizatorius-grynas oras. Valo ir pagerina oro kokybę vidaus aplinkoje, sumažina teršalų, tokių kaip dulkės, cigarečių dūmų, kvapų, ir bakterijų sporų, žiedadulkių, dulkių erkių likučių ir tt buvimą aplinkoje. Be to, ji praturtina orą neigiamais jonais.

user posted image

user posted image

user posted image

Paskaityti galima čia:http://air-humidifiers.ru/language/lithuanian/index596.html
Atsakyti





Omron kompresorinis inhaliatorius COMPAIR C28P TIK 51,90 Eur

Įsigyti galite čia:
http://www.kudikiupr...mpair-c28p.html

Naujausias 2015 m. Modelis Omron „Comp A•I•R™“ C28P- tai galingas kompresorius – ypač trumpas inhaliacijos laikas ir efektyvus vaistų įsisavinimas.

Panaudota V.V.T. (virtualiųjų vožtuvų technologija) inhaliatoriaus technologija, kuriai nekenkia vaistai. Daugiau kaip 75 proc. dalelių yra 3,0 µm (MMAD) dydžio. Daugiau įkvepiama aerozolio dalelių, todėl paciento gydymas efektyvesnis. Inhaliacijos greitis 0,50 ml/min – tai greičiausias „Omron: inhaliatorius.

user posted image


Atsakyti




Lansinoh kompresai krūtims TIK 14,45 Eur

Įsigyti galite čia:
http://www.kudikiupr...ai-krutims.html

Lansinoh šildantys/šaldantys kompresai krūtims. Daugkartinio naudojimo netoksiški krūtų kompresai, kurių sudėtyje nėra latekso, švino ir BPA (bisfenolio A), juos galima naudoti įvairiomis sąlygomis šiltus ir šaltus. Kompresai pelnė daugybę apdovanojimų!

user posted image
Atsakyti





Omron M7 Intelli IT kraujospūdžio matuoklis TIK 74,00 Eur

Įsigyti galite čia:
http://www.kudikiupr...-matuoklis.html

2016 m. NAUJIENA! Automatinis žastinis kraujospūdžio matuoklis „Omron M7 Intelli IT“ su padidinta rankove ir programine įranga pajungimui prie mobilaus telefono ar planšetės. NAUJAUSIAS, PAŽANGIAUSIAS, TIKSLIAUSIAS Omron matuoklis. Tiek profesonaliam, tiek namų naudojimui.

user posted image

Atsakyti
Puikios bukles elektroninis kūdikių nosies valytuvas „Baby Doo Cleaner“
Parduodamas puikios bukles elektroninis kūdikių nosies valytuvas „Baby Doo Cleaner“. Modelis - Mx One. Prietaisas skirtas kūdikio nosies gleivėms surinkti. Gamintojas: Visiomed, Prancūzija. Komplekta sudaro trys skirtingi nealergizuojantys silikoniniai antgaliai (kudikiams iki 3 men, kudikiams nuo 3 men iki 1 metu, vyresniems kaip 1 metu vaikams), 2 atsargines silikonines tarpines, 21 higieniškas vienkartinis dangtelis. Yra instrukcijos, pakuote.
Kaina 15,50 Eur



user posted image

Daugiau nuotraukų

https://www.musumazy...aby-doo-cleaner
Atsakyti
ieskau inhaliatoriaus
Atsakyti






Omron M3 kraujospūdžio matuoklis TIK 49,90 Eur

Įsigyti galite čia:
http://www.kudikiupr...-matuoklis.html

Omron M3 automatinis žąstinis kraujospūdžio matuoklis.Šis ekonominės klasės kraujospūdžio matuoklis gali lygiuotis į aukštesnę klasę. Su naujomis technologijomis: teisingo rankovės uždėjimo sistema ir kraujospūdį įvertinančiu indikatoriumi, suteikia vartotojui visą informaciją, kuri reikalinga savarankiškam kraujospūdžio matavimui namuose.

user posted image
Atsakyti
Parduodu mazai naudota tarpine inhaliatoriui
https://www.musumazy...tarpine-vaikams
Atsakyti




TURBŪT ŽEMIAUSIOS Omron KAINOS RINKOJE!!!

NUOLAIDOS KODAS: blackfriday


Įsigyti galite čia:
http://kudikiuprekes...jai?brand=Omron

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti