Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2014 03 11, 00:48)
Sidabrinė avietė atitenka ... Ka hihihi.gif. Dėl vėjavaikiško požiūrio į konkurso rengėjus biggrin.gif Mokslinė Opšros teorija byloja, kad žmonės aktyviai sapnavo dėl 2 paprastų priežasčių: 1) tema pasirodė itin aktuali; 2) Iks autoritetas buvo toks didelis... fafalialia (necituosiu, teoriją su įrodymais rasite šios temos 5-jame puslapyje). Tai va. Ka ne vieną ir ne du kartus prasitarė, kad tema ją sudomino. Bet nesudalyvavo schmoll.gif  Išvada: Iks autoritetas per menkas? hah.gif AVIETĖ
Dėl Ka, žinoma, juokauju wink.gif Bet, neslėpsiu, laukiau Tavo sapno (gal dar sulauksiu kada nors?.. ).

Avietė yra avietė ir aš ją priimu. biggrin.gif
Matyt per giliai įmigau, pasimuistau ir nuo vieno sapno prie kito šokinėju. blush-anim-cl.gif Bet aš pabusiu ir tikiuosi parodyti ką sapnavau, nepamiršti iki pabundant. cool.gif

Mamagute, sveikinimai! Ta fotografija tikra žavuma! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 11 kovo 2014 - 13:04
Geltoni rytai, žali pietūs, raudoni vakarai. Su šventėmis smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2014 03 11, 12:31)
Ajajajajai.Tokiam ploksciam greitam neisbaigtam ir tik eksperimentiniam ir isvis inpired of sapnui ir prizine vieta.*dejuoja uzdengus veida delnais*
Daugiau taip nebedaryk.

Не учите меня жить, лучше помогите материально smoke.gif
Adresą→mikliai, nedejavus biggrin.gif
Šiuo atveju man neturėjo reikšmės išvardintieji veiksniai. Neturėjo reikšmės ir autorystė tongue.gif
Užkabino, nes nusmelkė jausmas - sapnavau tai! Atsibundi ir sakai: koks keistas sapnas, jis buvo toks ryškus, bet toks momentinis, kad liko įspūdis, spengiantis ausyse, bet nenumaldomai blunkantis, sunku tokį sapną papasakoti, tik vaikštai po jo pusę dienos lyg galvon tvotas biggrin.gif

Je t'aime, kaip faina sulaukti tokių štai pamąstymų smile.gif Karoliuką tik po jų ir pastebėjau rolleyes.gif

Mamagute, kaip galėjai ne taip perskaityti, jei neskaitei? biggrin.gif Nors akys Tavo labai teisingoje, esminėje vietoje užkliuvo wink.gif

P.S. Pamačiau ryte tą paklodę, tai apsimečiau, kad ne mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 kovo 2014 - 13:58
QUOTE(Iks @ 2014 03 11, 13:29)

Не учите меня жить, лучше помогите материально smoke.gif
Adresą→mikliai, nedejavus biggrin.gif

Fafalialia biggrin.gif

Кстати о розах.
Cia is vienos knygos, kuria su vaikais vartom-
user posted image

Du rudenis is eiles po 10 minuciu kasdien, kad nutapyti butent ta sviesa.
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2014 03 11, 12:56)
Lauksiu komentarų dar vienai nuotraukai  rolleyes.gif  4u.gif  :

Kas Tave pačią čia sustabdė? Man mįslė. Nes matau tik neišvaizdų šiukšlynėlį rolleyes.gif, nei kompozicijos, nei minties, nei jausmo, nei.., lyg būtum visai netyčia spragtelėjusi eidama pro šalį ir tiek.
Atsakyti
aš taip pat laukiu komentarų 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2014 03 11, 15:06)
Kas Tave pačią čia sustabdė? Man mįslė. Nes matau tik neišvaizdų šiukšlynėlį rolleyes.gif, nei kompozicijos, nei minties, nei jausmo, nei.., lyg būtum visai netyčia spragtelėjusi eidama pro šalį ir tiek.

Tiesa sakant tokios nuomonės ir tikėjausi biggrin.gif Na aš net pati nežinau, kažkuo ji mane kabino, atrodė įdomi, turbūt tik man vienai taip ir atrodė. Bet dabar kuo daugiau aš į ją žiūriu ir tyrinėju, tuo man ji labiau nepatinka ir primena tą minėtąjį šiukšlynėlį... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2014 03 11, 14:33)
Tiesa sakant tokios nuomonės ir tikėjausi  biggrin.gif  Na aš net pati nežinau, kažkuo ji mane kabino, atrodė įdomi, turbūt tik man vienai taip ir atrodė. Bet dabar kuo daugiau aš į ją žiūriu ir tyrinėju, tuo man ji labiau nepatinka ir primena tą minėtąjį šiukšlynėlį...  doh.gif

As labai tikiuosi, kad mano pvz su paveikslu bus pastebetas:)

Kiekviena foto, paveikslas, meno kurinys turi pasakoti apie kazka.Turi buti istorija, pagrindinis herojus, paslepta prasme, alegorija -kazkas tokio.Tada ir siukslinelis atgis, ims "kalbeti".Ismok neskubeti pries fotografuojant.Mus supa labai daug grozio, dabar tau etapas, kai visa ji norisi isfotografuoti, sugerti, parodyti, bet stenkis palaukti, neskubeti ir is visos grozio gausybes atrinkti kazka idomaus ziurovui.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2014 03 11, 14:03)
Кстати о розах.
Cia is vienos knygos, kuria su vaikais vartom-
Du rudenis is eiles po 10 minuciu kasdien, kad nutapyti butent ta sviesa.

Kaip įdomu! kas per knyga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2014 03 11, 14:47)

QUOTE(Iks @ 2014 03 11, 14:47)

Cia "Impresionizmas", knyga vaikams-daug iliustraciju, trumpi tekstukai, gan idomiai pateikta.

http://www.sviesa.lt.../359;book;14156
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2014 03 11, 14:29)

Mamagute, kaip galėjai ne taip perskaityti, jei neskaitei? biggrin.gif Nors akys Tavo labai teisingoje, esminėje vietoje užkliuvo wink.gif

na buvo išryškinta, tai negalėjo neužkliūt biggrin.gif

Perskaičiau "paklodę" skersai išilgai. Neapsirikau smile.gif Tokią džiugią Lietuvai dieną lithuania.gif dvigubai džiaugiuos ir aš lithuania.gif

Tiesa, pati vizija, kokią pamatė Iks , greičiausiai geresnė nei pati foto bigsmile.gif Skaityčiau ir skaityčiau...
Ir ačiū, mergaitės, už sveikinimus smile.gif

Tai kaip suprantu, naują temą reiks skelbti man... O gal yra norinčių? Gal kas iš sidabrinės ar bronzinės vietos pasisiūlys... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2014 03 11, 17:12)

Tai kaip suprantu,  naują temą reiks skelbti man...  O gal yra norinčių? Gal kas iš sidabrinės ar bronzinės vietos pasisiūlys... cool.gif

Galvok, galvok pati biggrin.gif

Mano mokslininkas/nardytojas/dviratininkas/jokiu budu niekada ne kosmonautas/siek tiek vairuotojas/rasytojas ir poetas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(foils @ 2014 03 11, 13:14)

šioje nuorodoje yra keletas įstabių darbų. Žvilgtelk, suprasi apie ką aš  mirksiukas.gif

Atsiprašau, kad įsiveržiu ax.gif
Tik norėjau paklaust rolleyes.gif
Peržiūrėjau šitą nuorodą, stebiu ir jūsiškias čia visas nuotraukas ir tuoj man klausimas kyla: kiek čia natūralumo tose nuotraukose ir kiek PS g.gif
Ir ar gera nuotrauka čia būna tik su PS apdirbta, nes pvz aš asmeniškai noriu išmokt dėl savęs paveiksluot (kompozicija, spalvos, apšvietimas ir t.t), kad būtų be jokio PS. Čia gal šiais laikais misija neįmanoma g.gif g.gif
Atsakyti