QUOTE(Opšra @ 2014 03 08, 21:25)
Tada greit prisipažink, kas pas tave dabar užsukta, nes tokios informacijos dar neturiu - gal štai imsiu ir suprasiu, kad ir man MIRTINAI reikia
O dėl juostos - tai kur gerbiamosios juostiniai šedevrai?.. Duok pasidžiaugti ir pasiseilėti!
Apie tą juostą, tai šituo klausimu man dar reikia labai daug paskaityti ir sužinoti, kad suprasčiau, ko man reikia, bet noruose yra, net labai, ypač kai pažiūriu nuotraukas, darytas juosta ir skaitmena, kaip labai jos skiriasi... Sako, kol turi svajonių, tol esi gyvas - tai aš tikrai greit mirt nesiruošiu
Papildymas - ar tik nebūsiu kiek per vėlai surikusi dėl juostinių šedevrų?..
Opšra, aš 35-uką užsisukus
. Planavau imti populiarųjį 50-uką, bet paskutinę akimirką suabejojau, ar išsiteksiu su juo savo ankštame urvelyje. Ši informacija, šiaip ar taip, Tau niekinė. Mirtini poreikiai ateina "putiom naučnogo tyka"
. Ką gali žinoti, gal Tu peizažuose specializuosies. Ar makrinsi savo numylėtąsias mieles
Aš, tarkim, net ne 35-uko labiausiai norėjau, o plačiakampio. Gaila tik, kad norėt nepakanka
Tad palaikysiu (ilgai ir nuobodžiai) Tau kompaniją svajoklių klube.
Apie šedevrus lyg niekad nesu užsiminusi
Aš dar tik vieną juostelę išnešiojau, dabar su antra nekantrauju užsibaigti, bet šviesa nelepina, tad įstrigau truputį. Čia parodytos šviežienos iškeptos skaitmeninėje keptuvėje
Prisišvartuok flickre, pasikviesk į draugus, padaryk prirašymą ir matysi visus juostinius ir nejuostinius, šedevrus ir ne
je t'aime, NEEE
, tūūūpas atvirukas nesirodys visuomenei
, tai jau rožė Nr.2, pagudravau truputį numeruodama
Tad nesimušk ir ačiū