foils, efo ir pan. nesklandumai,
nežinau, kokių nesklandumų VĖL susilaukei, bet gal tu jau kažkaip susitupėk, a?
šioje temoje pasitikėjimo tikriausiai jau nebeatgausi, išvadų padarytų nesimato, o deklaracijomis gyvas nebūsi.
nikų kaitaliojimai juokingi
bent jau aš tavimi nepasitikiu ir pasitikėti nesiruošiu. sorry.
Zirze, mainų foto gavau, labai Tau ačiū
nuskenuoti neturėsiu galimybes, nes mano kompas nusprogo, todėl skeneris atjungtas liūdi. Pas Tave flickre yra paskiros foto, o ne koliažai, tad gal Tu įdėtum?
Maniškė dar verkia procentre, šiandien pasiimsiu, rytoj turėčiau išsiųsti. Kadangi adresatas Lietuvoje, turėtų spėti arba nežymiai vėluoti. Gal neprimušit, žiauriai laiko nebuvo. Beje, nepavyks išsiųsti norimos išsiųsti foto dėl ką tik paminėtos priežasties - kompas nusprogo! teko tenkintis senesnėmis fotomis, kurių kopijas atsitiktinumo dėka laikmenose turiu
O dar analizus skaičiau visą savaitgalį
QUOTE(sayonara @ 2014 04 28, 10:36)
Zirze, mainų foto gavau, labai Tau ačiū
nuskenuoti neturėsiu galimybes, nes mano kompas nusprogo, todėl skeneris atjungtas liūdi. Pas Tave flickre yra paskiros foto, o ne koliažai, tad gal Tu įdėtum?
na pagaliau SIunciau sias
ir is sios serijos koliaza
QUOTE(sayonara @ 2014 04 28, 09:36)
Mokaisi atmintinai?
QUOTE(Opšra @ 2014 04 28, 10:07)
Mokaisi atmintinai?
ne, vis prišokdama skaičiau, nes įdomu, skirtinga, kai kas bendra. tikrasi smagus užsiėmimas. kai kurias vietas verta cituoti
Man irgi vakar vos taip nenutiko. Gerai, kad sistema neleidžia greitai naujo atsakymo pateikti.
QUOTE(sayonara @ 2014 04 28, 10:36)
ne, vis prišokdama skaičiau, nes įdomu, skirtinga, kai kas bendra. tikrasi smagus užsiėmimas. kai kurias vietas verta cituoti
Ayyy, bet tai kaip tu paprastus mirtinguosius dabar erzini!.. Jie irgi nori paskaityti
P.S. o atskrido paukštukas?..
QUOTE(Opšra @ 2014 04 28, 10:47)
P.S. o atskrido paukštukas?..
va, galvoju, ką pamiršau parašyti šiandien: gavau atvirukus nuo Opšros ir Afrės. labai gražius, kaip tik man ir abu vienodus labai faini
ir dar gavau atviruką iš Iks, kelionių partnerės.. už parodą Kaune
Kad gavai - labai gerai, o tai jau tyliai galvojau, kad tas paštas - siaubingas reikalas. Kad vienodi - pyyypt! Taip ilgai rinkau ir va kaip pataikiau
Na, bet priimsiu tai kaip į(si)rodymą, kad visgi turiu skonį
Na, bet priimsiu tai kaip į(si)rodymą, kad visgi turiu skonį
QUOTE(sayonara @ 2014 04 28, 10:59)
va, galvoju, ką pamiršau parašyti šiandien: gavau atvirukus nuo Opšros ir Afrės. labai gražius, kaip tik man ir abu vienodus labai faini
nu ir pataikyk taip jį pamačiusi tik apie Tave ir galvojau,kad čia Tau, bet dar vieną irgi turiu. Galvoju,jog tu taip savaitgaliais lepini save Pasistengsiu pasitaisyti ir nebesidubliuoti
QUOTE(Afrė @ 2014 04 28, 11:46)
nu ir pataikyk taip jį pamačiusi tik apie Tave ir galvojau,kad čia Tau, bet dar vieną irgi turiu. Galvoju,jog tu taip savaitgaliais lepini save Pasistengsiu pasitaisyti ir nebesidubliuoti
baikit tik, man labai fiana, kad gavau du vienodus, vadinasi, tikrai man skirtas atvirukas, jei du žmonės nesitarę man jį išrinko