Laba diena. Kaip gyvenat?

Nusprendžiau pamojuoti savo uodega čia

Aš gyvenu gerai. Laukiu
say atviruko, bet namuose mistiškai pradingo pašto dėžės raktelis, tai nežinau, kada sulauksiu...
Lentynoje jaukinuosi tokį naują žvėrį, šiuo metu pas mus ta stadija, kai bandome įprasti vienas prie kito buvimo, tada gal pradėsime liestis ir rankomis...
Iks turėtų suprasti, apie kokią stadiją kalbu

O
say jau gali pradėti ruošti sienas ir paspartus kada nors ateisiantiems mano namų darbams

Dar paskutiniu metu skaitau visokių širdžiai artimų tekstų apie fotografiją (pavyzdžiui,
štai tokių). Vis dar nustembu, kiek daug galima pasakyti apie fotografijas, kur aš matau tik "faina" arba "neįdomu", bet nustembu jau mažiau, ir vietoj minties "iš kur žmonės visa tai ištraukia" dabar jau kyla mintis "ir aš kada nors taip mokėsiu"

O šiaip pas mane nieko ypatingo, praš*kau LAFA parodą ir iki šiol graužiuosi kojų nagus, seilėjuosi žiūrėdama į tą nuostabią krūvą sapnų (gal man tik taip atrodo, bet lyg ir paskutiniu metu nesu pastebėjusi TOKIO aktyvumo, vis bandau susiprasti - ar čia
Iks tema tokia visiems artima, ar autoritetas toks didelis, kad nesudalyvauti gerb. tamstos paskelbtame konkurse visiems rodosi nedovanotina - bet kokiu atveju, tetai
Iks turbūt dažniau reikėtų užsiimti temų siūlymu

), verkiu kampe negalėdama dalyvauti pavasariniuose mainuose, o daugiau turbūt nieko įspūdingo ir nevyksta