Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2014 04 25, 17:24)
viena mokine jauciasi uz borto  g.gif


aha, pasimetėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2014 04 25, 14:12)
prie kavos puodelio  smile.gif
rl=http://121clicks.com/interviews/a-silent-voice-through-art-photography-interview-with-zewar-fadhil]Zewar Fadhil[/url]


ir be kavos super:)
Atsakyti
O man tiko ir kava, ir prie kavos biggrin.gif Ačiū, Lunameja, už skanią pertraukėlę smile.gif

***

Say, vzaimno; mums irgi garbė, nauda, smagumas ir apskritai gėris nebesvietiškas; ačiū Tau smile.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

laukiu komentarų

PS. aš foils
Atsakyti
Kodėl tu taip dažnai keiti nickus?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 04 27, 10:40)
Kodėl tu taip dažnai keiti nickus?


šiokie tokie nesklandumai
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif
Bandau dar kartą ND2.Pirmas bandymas liko nepastebėtas,tad suprantu kad kažkas buvo negerai verysad.gif .Merginos,gal galit pakomentuoti klaidas,kad sekantį kartą žinočiau į ką reikia atkreipti dėmesį smile.gif ,dar labai pradžiamokslė esu,sunku pačiai kažką nuspręsti blush2.gif .

F4,5 ISO100

user posted image

F9 ISO200

user posted image

F22 ISO400

user posted image
Atsakyti
sveika, pepa (neturiu galios sakyti savo verdiktą namų darbams, bet pakomentuoti niekas nedraudžia smile.gif)
šiame variante nelabai matosi skirtumai tarp objektų. tos šakelės kairėje sudaro ne itin malonų vaizdą akiai. siūlau tau pagalvoti įdomesnių objektų. be to koks ryšys tarp šakelės, širdelės ir fono?
Atsakyti
QUOTE(pepa @ 2014 04 27, 16:29)
Laba diena.  4u.gif
Bandau dar kartą ND2.Pirmas bandymas liko nepastebėtas,tad suprantu kad kažkas buvo negerai  verysad.gif .Merginos,gal galit pakomentuoti klaidas,kad sekantį kartą žinočiau į ką reikia atkreipti dėmesį  smile.gif ,dar labai pradžiamokslė esu,sunku pačiai kažką nuspręsti  blush2.gif .


Pepa, matyt, neturi galimybių su turimu objektyvu itin plačiai atverti diafragmos? Neverta nusiminti, pasitelkusi kelias gudrybes, peršoksi ką reikia ir galėsi sakyti OP smile.gif Mano patarimas, atitrauk objektą toliau nuo fono, tada ir su nurodytomis diafragmos reikšmėmis fonas ims plaukti - kur kas pastebimiau, nei dabar. Šita užduotis yra tam, kad - ją suvokus - būtų galima diegti tiesiai į gyvenimą smile.gif Jei vaiką-katę-šunį pastatytum prie tokio/ar kitokio ornamento pakankamai arti, tai gautum tokią "bendrinę" nuotrauką, ir apie vaiką-katę-šunį, ir apie foną jiems už nugaros. Galbūt tai Tavęs netenkintų, tad nepasimestum, plačiau atvertum diafragmą (jei leistų objektyvas) arba v-k-š ( biggrin.gif) pasivedėtum toliau nuo dekoracijų smile.gif
Neapkrauk nuotraukos smile.gif Dabar visko čia tiek daug, vienas su kitu objektai nelabai draugauja, tai ir žiūrovui susidaro gana chaotiškas įspūdis. Man asmeniškai, nelabai tiek objektas, tiek fonas. Ir nematau, kas sieja tą butaforinę širdelę su tamsiaisiais bruzgynais smile.gif Aišku, prigalvoti būtų įmanoma, bet tada ir nuotrauka turėtų būti visai kitokia. Ieškok paprastesnių, mažiau įmantrių, be pretenzijų objektų, dėliokis, svarstyk, ar nepadauginai, ar dera vienas su kitu - tiek pagal mintį, tiek pagal formą, faktūrą, spalvą ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 balandžio 2014 - 21:15
Dėkui merginos už išsakytas nuomones 4u.gif .Dar nekaip man sekasi draugauti su visom fotografavimo bei fotoaparato gudrybėmis verysad.gif ,bet bandysiu dar kažką keisti 4u.gif .
Didžiausia problema, jog namuose labai trūksta vietos ir šviesos.
Na vistiek reikia eit į priekį,kad ir lėtai, jei jau pradėjau smile.gif.
Atsakyti
Noriu pasakyti, kad gavau mainu nuotraukeels, tik nezinau nuo ko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ich* aciu uz nuostabias nuotraukeles!!!

Atsakyti