QUOTE(Ka @ 2014 04 16, 20:28)
Juostininkės, help. Dideliame liūdesy dabar esu. Fotografavau Canon eos500 ir rezultatas toks - keli kadrai yra, daugybė juostos tuščia, vėl vienas yra, n nė žymės. Kas per problema?
Vieną juostą kuo puikiausiai išfotografavau, dabar antra su tuo buvo fotografuojama. Baterijos neišsekę.
hmz..
fotikas autofokusinis? kaip eksponavai?
ar užuolaidėlės tvarkoje, t.y. ar tikrinai nusipirkusi, ar tik išfotkinusi pirmą juostą pamatei, kad viskas ok?
kokia, iš kur gauta ir kaip laikyta juosta? gal problema netinkamai laikytoje, pvz., senoje juostoje?
baterijos tikrai geros?
ar tušti kadrai yra visiškai tušti, ar kadrų numeriukai išlikę? - šitas klausimas tikriausiai yra svarbiausias.
surašyk man, ką pastebėjai, pabandysiu ir pati atsakyti, ir gal labai išmanančio žmogaus paklausiu papildomai, kad pati nesuklysčiau. gal rasim atsakymą
Papildyta:
QUOTE(Ramunaite @ 2014 04 16, 21:47)
Sakykit, o man durnei, kiek paskaičius ir pramokus išeis gražių nuotraukų padaryt su NIKON 3200? Šiaip esu visai nepatyrusi. Tik turiu daug fotografų albumų ir žaviuosi tomis foto. Kaip paveikslai. Bent jau sugebėčiau renginio foto padaryt... Ačiū Jums, klausysiu nurodymų
Tik jau tema turėtų būt nebe fotografijos pradžiamokslis
Jūs jau čia pažengę gerokai.
ne rĖžimas, o rEžimas..
Jei liksi čia, pasikaustyk kantrybe, nei jei jos nepritrūksi, gausi tikrai daug. daryk namų darbus, ramiai priimk kritiką, kartok nepavykusias užduotis ir mokykis, nes čia tikrai yra išmanančių žmonių. Nemokami kursai, nereikės Zolubui pinigų mokėt - pradmenis tikrai gausi
Papildyta:
QUOTE(Kodėlčius @ 2014 04 16, 17:39)
Siūlyčiau vistik tom, kas sutiktų, analizes ir čia brūkštelti.
siūlau šį konkursą iki balandžio 23 d. pabaigti pagal paskelbtas taisykles, nes dalis žmonių savo analizes pateikė pagal pasiūlytus rėmus, o jeigu bus kitas analizių konkursas, jį skelbiantis galės prašyti analizes pateikti viešai.
aš savo tokią taisyklę nustačiau tam, kad viešai paskelbta analizė neatpurtytų kito žmogaus rašyti savąją, nes "ai, anas jau viską parašė, kam man kartotis".