O kas man išsiųs atviruką. šiandien ir ryt žadu aplankyti vieną parodą. du kartus, kad atvirukų daugiau būtų
vakar norėjau daugiau ką susitikti, bet su kiekvienu sutiktu žmogum kavos išgėriau. šiandien prašysiu visur stiklinės vandens. Padauginau truputėlį kavos
Jei yra norinčių pasimeetinti šiandien po geros valandėlės, tai SBM, Yvette ir dar nežinau kas... tad centre (Vilnius) mielai pasimatytų Manau,kad turit kas nors SBM nr ir susiekit su ja Nežinau ar aš prisijungsiu, per daug man veiksmo per vieną dieną, bet jei pavyks mielai pasimatysiu irgi
Kodelciau, o as taip ir nesulaukiau adreso, mano atvirukas ne kiek uz aplankytas parodas, bet siaip labai noretu Tave pasiekt Iks, atleisk, mano atvirukas veluoja ir dar truputi veluos, bjaurus laikas dabar, laiko sau sunkiai randu, atviruku ruosiniu neturiu, nes kiekvienam individualiai sukuriu, juk geriau veliau, nei niekada, ar ne?
Trixy, kas per plemukas nuotraukoje?kitas dalykas uzkliovo-horizontas.susidaro ispudis,kad ciuozia nuo stalo puosmenos.Fono spalva graziai susiderina su puodelio spalvomis, bet nematau rysio tarp dezutes ir puodelio.nuotraukos siek tiek tamsokos.manau, perdarytum be vargo.