QUOTE(Maggie @ 2014 03 25, 18:19)
man patiko gottes foto, jb tikrai nuostabus, bet man si karta spalvos geriau - nes gyviau nuotraukos atrodo, ypac kur matosi aplinka - spalvos saltos, tokios tikros.
portretuose man truksta erdves.
QUOTE(Iks @ 2014 03 25, 21:04)
rkavaiu dėl JB
, vis tik šįkart - 1:0 spalvų naudai. Iš visų portretuotų herojų man labiausiai Hymn įstrigo, jis man toks tikriausias pasirodė, laisvamaniškiausias, trenkčiausias iš visų, toksai anglosaksiskasis "moi adres - ne dom i ne ulica" variantas
dėkui Iks ir Maggie, aš šiandien jau nunešiau projektą, atrinkau 8 portretus, atspausdinau ir suklijavau ant vieno didelio popieriaus lakšto, parašiau tas skvoterių frazes po apačiom portretų. Šiaip buvo vietoje trys dėstytojai, visi klausė ar fotkinau su juosta
nes gana tamsios foto gavosi ir gal toks ispudis susidaro
pasirinkau vis tik JB
, tai patiko jiems, bet paskui i savo sketchbooka idejau reportaza is skvoteriu gyvenimo (kai Project supporting material), ir jis yra spalvotas, tai sake spalvos geriau
bet as projekto aprasyme pagrindziau kodel pasirinkau JB. Kaip tik dar vienoj paskaitoj reikejo parasyt esse apie JB versus Color, tai minciu buvo, iskart sugalvojau ka prie saviskio parasyt.
QUOTE(Kodėlčius @ 2014 03 26, 20:49)
labas vakaras.
Gottei norėjau ypatingai komplimentų puokštę pažerti. Labai tau į gerą tie kursai. Ne tik tave džiugina, bet ir kitus. Tampu tavo foto gerbėja
dar vis neatsipaistau kas prie ko
dėkoju
QUOTE(o la la la @ 2014 03 27, 10:56)
Nuostabi patirtis, o dūsavai
Darant parodomąjį foto-rinkinį, gal norėtųsi mažiau pasikartojančių išraiškų... Svarbu tinkamai atsirinkti.... Man tai peilis..... amžina kančia
dėkui už pastabas ir komentarus
nesakyk, sunkuma