QUOTE(gotte @ 2014 03 24, 10:47)
o kodėl kriauklės sudėliotos į eilutę buvo užskaitytos, o tavo ND, kur matosi, kad esmę pagavai - nea . Nu man tai kas tiesą pasakius, ne man reikės perdarinėti... bet savo TAIP aš neatsiimu net po visų šitų komentarų tavo ND
nu panos, kartojuosi - su kuo kuriat fotofilmukus??????????????
Papildyta:
smagu, kad pastebėjai ir pakomentavai nežinau, kiek dar liesiu šią temą. Dabar reikia research padaryt, kas dar tokius reikalus fotografavo... aš kaip visad nuo antro galo - pirma savo temą susigalvoju, tada fotografuoju ir tada prie research sėdžiu
nu panos, kartojuosi - su kuo kuriat fotofilmukus??????????????
Papildyta:
smagu, kad pastebėjai ir pakomentavai nežinau, kiek dar liesiu šią temą. Dabar reikia research padaryt, kas dar tokius reikalus fotografavo... aš kaip visad nuo antro galo - pirma savo temą susigalvoju, tada fotografuoju ir tada prie research sėdžiu
jei ir man buvo taikoma ta retorika : aš į pirmuosius ND visad reaguoju keliariopai atlaidžiau nei į paskesnius
...ir priminei, ką pamiršau vakar norėjusi pakomentuoti Apsilankiau ir aš pas skvoterius. Nuobodžiauti neteko, tik kruopštesnės atrankos truputį pasigedau. Bet radau tikrai labai įdomių, užkabinančių foto, tiek portretų, tiek ir interjero, kurio apgailestavai mažokai užgriebusi. Kai kurias foto baisiai norėtųsi pamatyti nespalvotas, ne todėl, kad spalvos būtų kuo nors neįtikusios, bet, man regis, kai kurioms foto JB suteiktų papildomo šarmo. Jei čia tai, dėl ko krimtaisi, tai krimtaisi veltui, mano galva, visai sėkmingai ten pasisukiojai, atsinešei visai cool trofėjų