seniai as ka berodziau ,kritikos lauksiu, del kvadrato abejojau
QUOTE(virdzzinija @ 2014 03 16, 22:42)
apdirbimas nekoks, mano galva. o be apdirbimo, nujaučiu, pats kadras labai nelabai. bluras ar sluoksnis su partrynimu ant veido - blogas sprendimas.
skaudžiausia - kompozicija: pasvirimas, kairėje - kamieno kraštas, už nugaros šabakštynas, mergina, išeinanti iš kadro. apranga ne fotosesiška, o apdirbimas - lyg iš planuotos ir ruoštos glamūrinės fotosesijos.
Labas rytas, kadangi tema, kaip ir pradziamoksliu, turinys nelabai pradziamoksliu, bet tikiu, kad ateina daugiau tokiu ziopliu kaip as, tai gal kam pravers, jei dar kas neskaite sito, paprastai, suprantamai paaiskintu tiesu
http://www.fotofabri...nkti-objektyva/
http://www.fotofabri...nkti-objektyva/
Sayonara , nepaprastai dėkinga už Macijauskinį atviruką! Ne tik labai patiko, bet ir nuskaidrino, nuspalvino šį niūroką ir tokį pilką pirmadienį
QUOTE(sayonara @ 2014 03 17, 09:37)
apdirbimas nekoks, mano galva. o be apdirbimo, nujaučiu, pats kadras labai nelabai. bluras ar sluoksnis su partrynimu ant veido - blogas sprendimas.
skaudžiausia - kompozicija: pasvirimas, kairėje - kamieno kraštas, už nugaros šabakštynas, mergina, išeinanti iš kadro. apranga ne fotosesiška, o apdirbimas - lyg iš planuotos ir ruoštos glamūrinės fotosesijos.
Aciu neplanuotas cia kadras, o apdirbimas mano toks pirmas bandymas .
QUOTE(Iks @ 2014 03 17, 09:30)
Sayonara , nepaprastai dėkinga už Macijauskinį atviruką! Ne tik labai patiko, bet ir nuskaidrino, nuspalvino šį niūroką ir tokį pilką pirmadienį
O 9 pastas man dziugiai pranese, kad ir jie skuuuuba
virdzzinija, kam rodai neplanuota kadra?Kas jame sudomino tave pacia?
Neprasidek su apdirbimais, kol nesusitvarkai su fotografija, nes ir gaunasi "apdirbimas" ta negraziaja zodzio prasme.
Šimtas metų Sveikos
Kokia faina tema
Terminas pats tas
Kol sapnų temai prisiruošiau išsijudinti, tai ir visi terminai pasibaigė
Pasirodysiu vis vien, kad ir po terminų:
Pati džiaugiuos, kad šiaip ne taip save išspyriau iš žieminio sąstingio.
Kritika laukiama. Daugiau Flickr
Reiks pabandyt ir man, nes juosta jau kiek laiko guli... O su spalvota darai invert color PS-e, ar dar ką?
Manau, dar sugrįši ten su tikslu pafotografuoti, dabar džiaukis naujais įspūdžiais, patirtimi, naujais užplūdusiais jausmais... Vis vien kažką parsivežei ir fotoaparate
Ši tavo savigrauža primena, kelionių fotografavimą, kai dėl laiko trūkumo jauti vidinį konfliktą dėl gero kadro ir noro pasimėgauti naujų įspūdžių akimirka. Gera, kai gali pasimėgaudama, neskaičiuodama laiko užtrukti tam tikroje vietoje, tada ir gerai nuotraukai užtenka...
QUOTE(mamagute @ 2014 03 13, 15:47)
Kokia faina tema
Terminas pats tas
Kol sapnų temai prisiruošiau išsijudinti, tai ir visi terminai pasibaigė
Pasirodysiu vis vien, kad ir po terminų:
Pati džiaugiuos, kad šiaip ne taip save išspyriau iš žieminio sąstingio.
Kritika laukiama. Daugiau Flickr
QUOTE(sayonara @ 2014 03 13, 22:25)
aš tai susirasdavau vietą ant lango, į kurią žiūrint nėra jokių pastatų na, čia reikalavimas "minimum" galima laukti giedro dangaus, kad debesys netrukdytų. tada juostelę įmautėje su lipnia juosta priklijuodavau prie stiklo ir su skaitmena maksimaliai priartinus, bet tokiu kampu, kad kuo mažiau iškreiptų kraštines, bandydavau nufotkint kartais išeidavo menas visiškas, bet vis tiek
Reiks pabandyt ir man, nes juosta jau kiek laiko guli... O su spalvota darai invert color PS-e, ar dar ką?
QUOTE(gotte @ 2014 03 15, 01:09)
Šiandien buvau visiškai nerealioj vietoj - dviejuose skvuotuose Camden Town'o pašonėj. Vienas iš jų įkurtas senovinėj bažnyčioj (tik gaila apšvietimas nebuvo toks nerealus, kaip tikėjausi ) kitas tokiam irgi įdomiam pastate, kaip šiltnamyje kažkokiam, apie tris valandas praleidau bendraudama ir fotografuodama svoterius...neišnaudojau savo galimybių višta paskutinė esu šiame reikale.. tiesiog aplankė tokios mintys, kad bet kuris ten vietoj manęs būtų padaręs šimtą kartų daugiau..
Manau, dar sugrįši ten su tikslu pafotografuoti, dabar džiaukis naujais įspūdžiais, patirtimi, naujais užplūdusiais jausmais... Vis vien kažką parsivežei ir fotoaparate
Ši tavo savigrauža primena, kelionių fotografavimą, kai dėl laiko trūkumo jauti vidinį konfliktą dėl gero kadro ir noro pasimėgauti naujų įspūdžių akimirka. Gera, kai gali pasimėgaudama, neskaičiuodama laiko užtrukti tam tikroje vietoje, tada ir gerai nuotraukai užtenka...
QUOTE(Alabama @ 2014 03 17, 10:45)
- nekantraudama laukiu, kol ir man ką nors praneš!
QUOTE(Iks @ 2014 03 17, 11:31)
- nekantraudama laukiu, kol ir man ką nors praneš!
Atsižvelgiant į siuntos rūšį, siunta perduota kurjeriui/laiškininkui arba palikta pašte, kad būtų įteikta.
QUOTE(Alabama @ 2014 03 17, 11:35)
Atsižvelgiant į siuntos rūšį, siunta perduota kurjeriui/laiškininkui arba palikta pašte, kad būtų įteikta.
jaučiuos suintriguota nuo galvos iki kojų
beje, kaip Tavo juostos ir jų perfotografavimo nuotykiai? O juostos, čia turbūt tos, kurios paskaitė SM ir sugrįžo į namus?
QUOTE(Iks @ 2014 03 17, 11:46)
jaučiuos suintriguota nuo galvos iki kojų
beje, kaip Tavo juostos ir jų perfotografavimo nuotykiai? O juostos, čia turbūt tos, kurios paskaitė SM ir sugrįžo į namus?
O tataigi.Jos perskaite, susigedo ir grizo.Radau kita diena droviai susisukusias kuprinej.Tada bandziau perfotografuoti, bet tada pabego imautes, ir suporatau, kad jei ieskosiu jas, vel dings juostos.Tad greitai, labai greitai griebiau ir lekiau i laba.Labe darant index'a sugedo skeneris.
Na po sito visko manes nieko nebenustebinsi:)Jau nebe:)
QUOTE(Alabama @ 2014 03 17, 11:45)
Neprasidek su apdirbimais, kol nesusitvarkai su fotografija, nes ir gaunasi "apdirbimas" ta negraziaja zodzio prasme.
Tam kad ir neplanuotai buna gražu ,antra man patinka visuma poza ,apdirbimas viskas uz tai klausiu is šono kaip atrodo kitiems ar as čia viena svaigstu :-D dekui turėsiu omeny :-D