Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2014 03 14, 20:40)

Tikrinkit pašto dėžes mamagute, sayonara, Alabama ir je t'aime smile.gif Paštas žadėjo greitai susivynioti smile.gif

einu nakvot prie pašto dėžės smile.gif
Atsakyti

Šiandien buvau visiškai nerealioj vietoj - dviejuose skvuotuose Camden Town'o pašonėj. Vienas iš jų įkurtas senovinėj bažnyčioj (tik gaila apšvietimas nebuvo toks nerealus, kaip tikėjausi g.gif ) kitas tokiam irgi įdomiam pastate, kaip šiltnamyje kažkokiam, apie tris valandas praleidau bendraudama ir fotografuodama svoterius...neišnaudojau savo galimybių verysad.gif višta paskutinė esu šiame reikale.. verysad.gif tiesiog aplankė tokios mintys, kad bet kuris ten vietoj manęs būtų padaręs šimtą kartų daugiau..

nežinau net kodėl čia rašau, nes jums kaip ir gal nelabai įdomu... jaučiu, kad atėjau viešai išsiplakti doh.gif verysad.gif žodžiu, pati sau pavydžiu, kad ten buvau, pati save keikiu, kad š... gavosi..

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2014 03 14, 23:09)
Šiandien buvau visiškai nerealioj vietoj - dviejuose skvuotuose Camden Town'o pašonėj. Vienas iš jų įkurtas senovinėj bažnyčioj (tik gaila apšvietimas nebuvo toks nerealus, kaip tikėjausi g.gif ) kitas tokiam irgi įdomiam pastate, kaip šiltnamyje kažkokiam, apie tris valandas praleidau bendraudama ir fotografuodama svoterius...neišnaudojau savo galimybių verysad.gif višta paskutinė esu šiame reikale..  verysad.gif tiesiog aplankė tokios mintys, kad bet kuris ten vietoj manęs būtų padaręs šimtą kartų daugiau..

nežinau net kodėl čia rašau, nes jums kaip ir gal nelabai įdomu... jaučiu, kad atėjau viešai išsiplakti doh.gif  verysad.gif  žodžiu, pati sau pavydžiu, kad ten buvau, pati save keikiu, kad š... gavosi..

Tavo saviplaka dar neįrodo, kad neklysti smile.gif Nurimk, peržiūrėk tas foto atlėgus įspūdžių karščiui. Sunku patikėt, kad lakstei ten kaip višta. Su fotoaparatu. Ir dar paskutinė smile.gif Parodyk, jei nori/gali. Tokius kitoniškus, ugtelėjusius darbus pastaruoju metu čia atnešdavai. Man rodos, kad apsivardžiavai čia save nelemtą valandą. Galop, net ir ne vištoms ištinka visokių dienų. Ne kasdien šv. Petro, ne kasdien karveliai patys skrenda į burną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 kovo 2014 - 23:44
QUOTE(gotte @ 2014 03 14, 23:09)
Šiandien buvau visiškai nerealioj vietoj - dviejuose skvuotuose Camden Town'o pašonėj. Vienas iš jų įkurtas senovinėj bažnyčioj (tik gaila apšvietimas nebuvo toks nerealus, kaip tikėjausi g.gif ) kitas tokiam irgi įdomiam pastate, kaip šiltnamyje kažkokiam, apie tris valandas praleidau bendraudama ir fotografuodama svoterius...neišnaudojau savo galimybių verysad.gif višta paskutinė esu šiame reikale..  verysad.gif tiesiog aplankė tokios mintys, kad bet kuris ten vietoj manęs būtų padaręs šimtą kartų daugiau..

nežinau net kodėl čia rašau, nes jums kaip ir gal nelabai įdomu... jaučiu, kad atėjau viešai išsiplakti doh.gif  verysad.gif  žodžiu, pati sau pavydžiu, kad ten buvau, pati save keikiu, kad š... gavosi..

nebūk durna ir neeikvok energijos grauždama save.
pavydžiu patirties. juk patirtis - ne tik fotografavimas, bet ir bendravimas su nepažįstamomis bendruomenėmis. vis tiek kažkuo praturtėjai, kažką sužinojai, pajutai, o tai - geriausia, ką galėjai parsivežti iš naujos patirties. nuotraukos dar ne viskas. fotograifjai svarbiausia ne tai, ką juostoje ar skaitmenoje parsiveži, o tai, kas viduje lieka. tuo ir džiaukis. ir kad nebūtų čia saviplakų.
p.s. netikiu nė pro kur, kad nieko neparsivežei. net jei neparvežei to regimo rezultato, stabtelėk akimirkai ir pagalvok, kad gavai naujos informacijos - pamąstymų, kaip galima būtų fotkinti skvoterius įvairiomis sąlygomis. galų gale - bandymas kažką padaryti taip pat yra patirtis ir didelis turtas.
taip kad rankas į kojas ir jei kada turėsi valios ten sugrįžti ir pakartoti, jau kitaip žiūrėsi smile.gif
jei turėsi noro, pasirodyk foto, kad ir privačiai 4u.gif
Atsakyti
ačiū, jūs bele kaip teisios...parsivežiau širdy kur kas daugiau nei savo kameroj... parsivežiau užrašų, jų minčių, reikia tik viską gražiai į kompą persirašyt...po to sudėti po nuotraukomis

aš nelanksčiau su tuo fotoaparatu, va tame ir esmė...aš gėriau į save tą aplinką, mintis...viską viską, dėl to buvo sunku fotografuoti... aš buvau kitame pasaulyje ir jį nusikelti super lengva nes tave priima ten ištiestomis rankomis, nežiūri kaip į atvykėlį, vos ten įžengus esi jų dalis, jie kviečia valgyti kartu, kalbasi, pasakoja, kviečia ir rodo savo "kambarėlius" (vienam iš jų beje buvo net nuosvas gėlynėlis įrengtas). Jie daigina sėklas, augina šunis, čia pat ruošia maistą, miega, piešia, šalia groja muziką, kažkas šoka, kažkas groja būgneliais ar gitara... susipažinau su škotu, ispano ir portugalės pora, buvo keli grynakraujai anglai, žodžiu labai mišri publika. Lietuvių ten ne vienas, bet vakar pavyko sutikti tik vieną merginą, visi kiti kažkur išsibastę buvo.

ten turi ateiti vėl ir vėl, priprasti ir tada manau galima fotografuoti... sutikom ir fotografę anglę, kuri išėjusi į pensiją pradėjo fotografuoti skvoterių gyvenimą, tai ji juos gerai pažįsta, lankosi ten dažnai, šilta moteriškė pasirodė. Gavau vizitinę, sakė rengs parodą savo, jeigu pavyks sukontaktuoti, eisiu, įdomu.

šiandien bažnytiniame skvote bus renginys - gros būgnais bus rodomi mini spektakliukai, šokiai...kvietė.. pirmadienį irgi kažkoks spektaklis.. ir nėra man kaip nueti tomis dienomis verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif .
Po ilgų žaidimu bandau pasirodyti su sekančiu ND.Gan sunkiai sekėsi,kadangi namuose problema tiek su vieta,tiek su šviesa.

ND2

f5,3 iso100
user posted image

f9 iso200
user posted image

f22 iso400
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pepa @ 2014 03 15, 22:31)
Labas vakaras  4u.gif .
Po ilgų žaidimu bandau pasirodyti su sekančiu ND.Gan sunkiai sekėsi,kadangi namuose problema tiek su vieta,tiek su šviesa.

ND2

Čiuožia horizontas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2014 03 16, 15:03)
Čiuožia horizontas  smile.gif

O jus ND atsiskaitet?
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2014 03 16, 15:03)
Čiuožia horizontas  smile.gif

mano akimis horizontas nečiuožia, tačiau susidaro vaizdas, kad čiuožia dėl žvakės formos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2014 03 13, 08:53)

Aciu!!! smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Miraval @ 2014 03 13, 11:59)
Hytka - TAIP!

Aciu!!! smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ich @ 2014 03 13, 21:33)
Hytka, Pepa, uzskaitau 4u.gif

Aciu!!! smile.gif

Kaip smagu, kad uzskaitete mano ketvirta ND smile.gif Kazkaip tik 2 TAIP buvau uztikus, bet siandien dar perejau per visus puslapius ir radau dar viena, trecia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 16 kovo 2014 - 19:59
Va dar cia radau geri ir grozi-

Geris ir grozis
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2014 03 16, 20:01)
Va dar cia radau geri ir grozi-

Geris ir grozis

nuostabu wub.gif

ačiū, kad dalinies Alabama smile.gif
Atsakyti