ačiū, jūs bele kaip teisios...parsivežiau širdy kur kas daugiau nei savo kameroj... parsivežiau užrašų, jų minčių, reikia tik viską gražiai į kompą persirašyt...po to sudėti po nuotraukomis
aš nelanksčiau su tuo fotoaparatu, va tame ir esmė...aš gėriau į save tą aplinką, mintis...viską viską, dėl to buvo sunku fotografuoti... aš buvau kitame pasaulyje ir jį nusikelti super lengva nes tave priima ten ištiestomis rankomis, nežiūri kaip į atvykėlį, vos ten įžengus esi jų dalis, jie kviečia valgyti kartu, kalbasi, pasakoja, kviečia ir rodo savo "kambarėlius" (vienam iš jų beje buvo net nuosvas gėlynėlis įrengtas). Jie daigina sėklas, augina šunis, čia pat ruošia maistą, miega, piešia, šalia groja muziką, kažkas šoka, kažkas groja būgneliais ar gitara... susipažinau su škotu, ispano ir portugalės pora, buvo keli grynakraujai anglai, žodžiu labai mišri publika. Lietuvių ten ne vienas, bet vakar pavyko sutikti tik vieną merginą, visi kiti kažkur išsibastę buvo.
ten turi ateiti vėl ir vėl, priprasti ir tada manau galima fotografuoti... sutikom ir fotografę anglę, kuri išėjusi į pensiją pradėjo fotografuoti skvoterių gyvenimą, tai ji juos gerai pažįsta, lankosi ten dažnai, šilta moteriškė pasirodė. Gavau vizitinę, sakė rengs parodą savo, jeigu pavyks sukontaktuoti, eisiu, įdomu.
šiandien bažnytiniame skvote bus renginys - gros būgnais bus rodomi mini spektakliukai, šokiai...kvietė.. pirmadienį irgi kažkoks spektaklis.. ir nėra man kaip nueti tomis dienomis