Hytka, Pepa, uzskaitau
Mamagute, visu pirma sveikinimai o tema tikrai sauni, eilerastis superinis, tema plati
kas nutiko?
Mamagute, visu pirma sveikinimai o tema tikrai sauni, eilerastis superinis, tema plati
QUOTE(je t'aime @ 2014 03 13, 21:30)
aš šiandien pirmąjį polaroidą pasidariau, irgi gavosi menas visiškas, tuoj verksiu
kas nutiko?
QUOTE(ich @ 2014 03 13, 20:33)
bus tų polaroidų, aišku bet vis tiek gaila. per šviesus gavosi, žiūrėt galima, spalvos labai gražios, bet tai tik tiek, tokia truputį abstrakcija prisiminimui tiks
QUOTE(pepa @ 2014 03 13, 16:45)
Laba diena.Senai seku sia tema,kadangi siek tiek domiuosi fotagrafija,visada atidziai perskaitau komentarus bei nuomones.Tad kuri laika dar dvejojusi,vistik nusprendziau bandyti .
Pirmas ND
Pirmas ND
užskaitau
QUOTE(sayonara @ 2014 03 13, 20:25)
aš tai susirasdavau vietą ant lango, į kurią žiūrint nėra jokių pastatų na, čia reikalavimas "minimum" galima laukti giedro dangaus, kad debesys netrukdytų. tada juostelę įmautėje su lipnia juosta priklijuodavau prie stiklo ir su skaitmena maksimaliai priartinus, bet tokiu kampu, kad kuo mažiau iškreiptų kraštines, bandydavau nufotkint kartais išeidavo menas visiškas, bet vis tiek
O, super, bandysiu.
QUOTE(je t'aime @ 2014 03 13, 20:30)
aš šiandien pirmąjį polaroidą pasidariau, irgi gavosi menas visiškas, tuoj verksiu
Rooodyk, plyz
QUOTE(je t'aime @ 2014 03 13, 21:37)
bus tų polaroidų, aišku bet vis tiek gaila. per šviesus gavosi, žiūrėt galima, spalvos labai gražios, bet tai tik tiek, tokia truputį abstrakcija prisiminimui tiks
Ikelk bent i flickr kelias, jei spalvos matosi, tai turbut ne per sviesiai
QUOTE(Iks @ 2014 03 13, 16:36)
Ne-per-ilgai
Noriu tos moters su skalbiniais ir vos įžiūrimo katino
Į kalną kopti teks Tegu ir metaforinį. Ne taip lengva surimuoti nuotrauką
Noriu tos moters su skalbiniais ir vos įžiūrimo katino
Į kalną kopti teks Tegu ir metaforinį. Ne taip lengva surimuoti nuotrauką
Ir man uzstrigo "moteris su skalbiniais"
ich,viktorija09 aciu labai
Kadangi trys taip yra,galiu daryti sekanti .
Kadangi trys taip yra,galiu daryti sekanti .
QUOTE(Alabama @ 2014 03 13, 21:08)
Rooodyk, plyz
QUOTE(ich @ 2014 03 13, 21:31)
Ikelk bent i flickr kelias, jei spalvos matosi, tai turbut ne per sviesiai
gal įmesiu, kai daugiau pasidarysiu, į flickr visible to friends, kol kas negaliu nuskenuot. įdomu tie polaroidai, kažkoks visai nevaldomas procesas, ir magija, išlenda toks mėlynas langas baltame fone, paslepi kaži kur tamsoj ir už keturiasdešimties minučių ištrauki gatavutį specifinių spalvų kadrą, tokį baisiai netikėtą, o man (pabrėžiu, man ) jau toooks grožis, net ir tas nepavykęs pirmasis polaroidas
QUOTE(je t'aime @ 2014 03 14, 09:07)
man (pabrėžiu, man ) jau toooks grožis, net ir tas nepavykęs pirmasis polaroidas
Įsivaizduoju, kad ir mūsų akims jis bus ne mažesnis grožis nei Tau
Ačiū ich, gizzy už sveikinimus. Ir labai lauksiu dalyvavimo konkurse