Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(Baltupyte @ 2014 03 06, 13:29)
Sveiki, tai kaip visgi su tom šiltinimo juostom iš išorės ir vidaus, dėti, nedėti g.gif  Mums neužilgo gresia namo apšiltinimas vata, kiek supratau užleis kokius 2cm. ant rėmo, reikia apsispręsti staigiai, aš manau, kad visgi reiktų tų juostų, o kaip jūs darėte, jei nesunku patarkit, ačiū  ax.gif  4u.gif

mes is isores dejom tik ant popalanginio profilio ( ant remu apsiltinimas "uzlipo" 3 cm, todel nedejom ), o is vidaus tai butinai desim.
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 03 06, 12:58)
mes is isores dejom tik ant popalanginio profilio ( ant remu apsiltinimas "uzlipo" 3 cm, todel nedejom ), o is vidaus tai butinai desim.

Nebent ant palanginio, nes kitur nebutu ju kaip ir uzdeti is isores.

Kitas dalykas - tos vidines juostas kazkaip ypatingai reikia sudeti, nes dabar vaizdas toks, kad lygtai visur prilipe, bet radau jau mikrotarpu, pro kuriuos sviecia, o buvo duotos visos priemones darbininkui - gruntai, klijai. Dar ziuresiu kas cia per fignia. Nors pagal tai, ka matau, pykt labai neiseina - siena nelygi, kronsteinai irgi tai labiau, tai maziau atsikise, vienu zodziu.. Gal tikrai, paprasciau samdyt tuos 7 langus ir moket jiem langu kaina, kad viska gerai uztvarkytu.. (Apmoketa is 7 langu reklamos fondo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 02 27, 23:38)
Aš ne kaimynus vadinau. Aš sakiau, kad Lietuvoje gyvena maišyti šūdarankiai, kurie nori mistinių teisių. Prieš mane jie (statybininkai) naudojo prievartą: klausinėjo ar mano tėvas buvo tikras lietuvis ir t.t. Nereikia maišyti normalių kaimynų (lenkų) su asilais tautiečiais (baltarusių, rusų, lenkų ir gal lietuvių mišiniu). Žodžiu, neišsižadu, nes mano mintys nesikeičia.

Mano name elektrą darys įtariu Lietuvos lenkas/rusas/baltarusis. Jis pristatė vardu Jonas, nors akcentas jaučiasi. Akivaizdu, kad žmogus nori būti Lietuvos piliečiu, o ne kažką čia mykti apie savo teises. Mano mamos draugas - Lietuvoje gyvenantis rusas. Jis irgi nori būti Lietuvos piliečiu: Sergėjaus mums pasakė vadinti jį Sauliumi. Akivaizdu, kad žmogus nori asimiliuotis, o ne šikti lietuviams ant sprando.

Sutinku su cibuliu -mažai turbūt problemų ar darbų turite ,kad keliate neriealias problemas ? Koks Jums skirtumas ,kas sumūris sienas - lietuvis ,lenkas ,ar rusas (visi LT piliečiai ir mokantys lietuvių kalbą ) ?
Atsakyti
Ka rinktumetes - Veka Alphaline ar Rehau geneo , jei kaina yra panasi ?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 03 06, 14:10)
nes dabar vaizdas toks, kad lygtai visur prilipe, bet radau jau mikrotarpu, pro kuriuos sviecia, o buvo duotos visos priemones darbininkui - gruntai, klijai. Dar ziuresiu kas cia per fignia.

Apie ką aš visą laiką ir kalbu. Darbininkai kai daro, jie dirba, kad tik padarytų greičiau. Dar nesutikau tokio, kuris žiūrėtų kokybę, nekreipdamas dėmesio į savo darbo laiką.

Kai pats darai, tai nesvarbu kad siena nelygi, priklijuoji idealiai. Na nesakau, kad ir plytas mūryti, ir tinkuoti pačiam reikia. Bet tokius kruopštumo reikalaujančių darbų patikėti niekam negalima. Vat ir raituzo blogą pasiskaitykit. Jis irgi, mokėjo darbininkams, už plėvelės ant langų suklijavimą, o po to viską plėšė lauk ir iš naujo pats klijavo.
Papildyta:
QUOTE(egilis @ 2014 03 29, 22:21)
Ka rinktumetes - Veka Alphaline ar Rehau geneo , jei kaina yra panasi ?

Aš pasirinkau Geneo, nes šiluminės savybės jo juntamai geresnės. Kitos savybės mano supratimu apylygės.

Alphaline gali būti pagamintas ne tik Vokietijoje, bet ir Lenkijoje, tuomet teigiama, kad jo kokybė prastesnė. Geneo, kiek žinau gaminama tik Vokietijoje.
Atsakyti
Atliko 3 rulonai (75 m) soudal difuzines juostos skirtos langu sandarinimui isoreje perleisciau uz zenkliai geresne kaina nei parduotuvej. Vieta pajuris bet galimas siuntimas ir kitur. Jei domian i PM
Atsakyti
I langus be metalinio armavimo paprasciau isilauzt bent jau taip aiskino langininkas..

QUOTE(mintas @ 2014 03 29, 22:53)
Apie ką aš visą laiką ir kalbu. Darbininkai kai daro, jie dirba, kad tik padarytų greičiau. Dar nesutikau tokio, kuris žiūrėtų kokybę, nekreipdamas dėmesio į savo darbo laiką.

Kai pats darai, tai nesvarbu kad siena nelygi, priklijuoji idealiai. Na nesakau, kad ir plytas mūryti, ir tinkuoti pačiam reikia. Bet tokius kruopštumo reikalaujančių darbų patikėti niekam negalima. Vat ir raituzo blogą pasiskaitykit. Jis irgi, mokėjo darbininkams, už plėvelės ant langų suklijavimą, o po to viską plėšė lauk ir iš naujo pats klijavo.
Papildyta:
Aš pasirinkau Geneo, nes šiluminės savybės jo juntamai geresnės. Kitos savybės mano supratimu apylygės.

Alphaline gali būti pagamintas ne tik Vokietijoje, bet ir Lenkijoje, tuomet teigiama, kad jo kokybė prastesnė. Geneo, kiek žinau gaminama tik Vokietijoje.

Atsakyti
Sveiki, na gal as cia nelabai i tema, bet mane kankina toks klausimas. Ruosiames deti langus isores spalva ruda, bet nezinau ar is vidaus ir tokia splava rinktis, ar geriausia deti balta , juk poto sunku sienu spalvas derinti?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 04 01, 08:39)
I langus be metalinio armavimo paprasciau isilauzt bent jau taip aiskino langininkas..

Jei čia turi omenį geneo, tai jie ne visai paprasti langai be armuotės. Jų visas profilis armuotas ne metalu, o firminiu audiniu, kažkas iš "formulės 1" srities.  
Papildyta:
QUOTE(_liepa @ 2014 04 05, 18:09)
Sveiki, na gal as cia nelabai i tema, bet mane kankina toks klausimas. Ruosiames deti langus isores spalva ruda, bet nezinau ar is vidaus ir tokia splava rinktis, ar geriausia deti balta , juk poto sunku sienu spalvas derinti?

Pietinėje pusėje iš išorės, tamsesnių atspalvių PVC profilis mažiau atsparus išsikraipymams.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 04 05, 19:56)
Jei čia turi omenį geneo, tai jie ne visai paprasti langai be armuotės. Jų visas profilis armuotas ne metalu, o firminiu audiniu, kažkas iš "formulės 1" srities.  

Gerai cia pardavejai tave uzparino..
QUOTE(mintas @ 2014 04 05, 19:56)
Pietinėje pusėje iš išorės, tamsesnių atspalvių PVC profilis mažiau atsparus išsikraipymams.

Klausimas buvo ne apie tai. Aisku geriau viduj balta.
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar nieko tokio, jei išorinę langų juostą užklijavus, paliktume kuriam laikui pabūti, kol apšiltins ir uždės tinką, ar lietus ir saulė nepakenks g.gif

Beje, kur pigiausiai tos juostos galima nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 07 balandžio 2014 - 10:14
QUOTE(Baltupyte @ 2014 04 07, 10:02)
Norėjau paklausti, ar nieko tokio, jei išorinę langų juostą užklijavus, paliktume kuriam laikui pabūti, kol apšiltins ir uždės tinką, ar lietus ir saulė nepakenks g.gif

Beje, kur pigiausiai tos juostos galima nusipirkti? 4u.gif

O kam ta juosta reikalinga?
Atsakyti