Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(Renata N. @ 2014 08 13, 13:30)
sveiki,kadangi esu žalia šiuose reikaluose-tai gal kas pasakytų  ar verti dėmesio langai-profilis KBE 6-K MD 88mm  ir stiklas 4T/18AR/4/18AR/4T  g.gif ačiū

KBE profiliai nėra linksniujami tarp geriausių, tad dėl langų patikimumo nieko pasakyti negaliu. 88mm profilio storis rodo, kad tai profilis iš šiltesniųjų šeimos, nors kai pasižiūrėjau specifikaciją tai "Uf values from 1.1 in the standard to 0.79 W(m²K) in various expansion stages" standartiškai jie nėra ypatingai šilti. Stiklo paketas paminėtas 48mm storio, su dviem greičiausiai selektyvais turėtų būti vienas šilčiausių šiuo metu esančių rinkoje, tik tas žymėjimas "T" raide prie skaičiau 4 man kelia abejonių. Pasitikslink, kas ten per trumpinys. Tegul tikslų selektyvo pavadinimą parašo.
Papildyta:
QUOTE(darius333 @ 2014 08 13, 14:04)

Žiūrint kokia jų kaina. Be kainos, kaip galima kalbėti apie vertę.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 08 13, 16:40)
KBE profiliai nėra linksniujami tarp geriausių, tad dėl langų patikimumo nieko pasakyti negaliu. 88mm profilio storis rodo, kad tai profilis iš šiltesniųjų šeimos, nors kai pasižiūrėjau specifikaciją tai "Uf values from 1.1 in the standard to 0.79 W(m²K) in various expansion stages" standartiškai jie nėra ypatingai šilti. Stiklo paketas paminėtas 48mm storio, su dviem greičiausiai selektyvais turėtų būti vienas šilčiausių šiuo metu esančių rinkoje, tik tas žymėjimas "T" raide prie skaičiau 4 man kelia abejonių. Pasitikslink, kas ten per trumpinys. Tegul tikslų selektyvo pavadinimą parašo.
Papildyta:
Žiūrint kokia jų kaina. Be kainos, kaip galima kalbėti apie vertę.

146 kv.m 53150lt-su montavimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2014 08 13, 16:39)

oho, neblogas namelis turetu but smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2014 08 13, 10:22)
Žinai, tikrai persiskaityčiau kelias ankstesnes temas (sąžiningai bandžiau, tačiau sugaišusi begalę laiko neradau to, ko ieškojau), jei jose būtų tikrai naudinga info, o ne vien tokių ponulių kaip tamsta "sapaliojimai" apie beleką ir paspi*davojimai...
Ne visi tokie bedarbiai kaip tu, kurie kiauras dienas lindi Supermamų forume (vyrukai moteryčių forume - cha cha cha biggrin.gif ) ir postringauja apie šuniukus doh.gif ir dar vyrais save vadina, keldami nosis aukščiau bambos - žiūrėk tik, ta nosimi dangaus neužkabink, dar stogas nuvažiuos... nors, kaip sakoma, gerai, kai nuvažiuoja stogas - tada atsiveria dangus...

Gerų pokalbių!

tai dziaukites, kad statybu temose ir vyrai diskutuoja, nes priesingu atveju temos apie pamatu ar stogu kostrukcijas, sienu siltinima, langus ir tt. bagtusi spalvos parinkimu ir aikciojimais tipo "oj kaip grazu!" ir kruva visokiu 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Beto, kas tie vyrai cia? taigi jusu paciu vyrai, tai eik dabar ir teksk jam i akis viska ka galvoji apie vyrus supermamose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 13 rugpjūčio 2014 - 17:06
QUOTE(madwifi @ 2014 08 13, 18:06)
oho, neblogas namelis turetu but smile.gif
Papildyta:

nera didelis tikrai-sienu nebelieka,vien langai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2014 08 13, 17:10)
nera didelis tikrai-sienu nebelieka,vien langai lotuliukas.gif

idomu projekta but pamatyt. mazai cia tokiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 08 13, 18:12)
idomu projekta but pamatyt. mazai cia tokiu sad.gif

nemoku ikelt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2014 08 13, 17:39)

Kaina 364Lt už 1m2

Tikrai pabandyčiau ir kitų variantų pažiūrėti. Kadangi name labai daug langų, turiu įtarimą, kad atsidarinėjančių mažuma, tuomet už šią kainą turėtų gautis langai ir iš rimtesnių firmų profilių.

Turiu įtarimą, kad dėl rėmų dydžio, neapsieistite be metalinių armuočių, todėl i Rehau geneo žiūrėti neverta, juos be metalinių armuočių gamina, visose reklamose apie tai rašo. Siūlyčiau užklausti dėl tokių čia liaupsinamų langų rėmų, kaip Veka Alphaline, taip pat tokių, kaip Aluplast Energeto, komerling 88.

Kai darysite apklausą, būtinai pareikalaukite, kad būtų nurodytos langų šilumos laidumo reikšmės žymimos "U" raide. Kadangi didžioji sienų dalis kaip sakėte iš stiklo, tai labai pasijus namo šildymo kainoje. U reikšmė turėtų būti kuo žemesnė. Langai kurių U apie 1, sakyčiau prastoki, ieškokite su mažesnėmis reikšmėmis. Mano U=0.77, tai jau gerokai geresnis rezultatas, jei langų vidurkis bus mažiau už U=0.7 tai jau labai geros šiluminės savybės. Bet vis tiek, su tokiu kiekiu langų net ir su įpatingai gerais langais teks daug mokėti už šildymą.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 08 13, 21:43)
Kaina 364Lt už 1m2

Tikrai pabandyčiau ir kitų variantų pažiūrėti. Kadangi name labai daug langų, turiu įtarimą, kad atsidarinėjančių mažuma, tuomet už šią kainą turėtų gautis langai ir iš rimtesnių firmų profilių.

Turiu įtarimą, kad dėl rėmų dydžio, neapsieistite be metalinių armuočių, todėl i Rehau geneo žiūrėti neverta, juos be metalinių armuočių gamina, visose reklamose apie tai rašo. Siūlyčiau užklausti dėl tokių čia liaupsinamų langų rėmų, kaip Veka Alphaline, taip pat tokių, kaip Aluplast Energeto, komerling 88.

Kai darysite apklausą, būtinai pareikalaukite, kad būtų nurodytos langų šilumos laidumo reikšmės žymimos "U" raide. Kadangi didžioji sienų dalis kaip sakėte iš stiklo, tai labai pasijus namo šildymo kainoje. U reikšmė turėtų būti kuo žemesnė. Langai kurių U apie 1, sakyčiau prastoki, ieškokite su mažesnėmis reikšmėmis. Mano U=0.77, tai jau gerokai geresnis rezultatas, jei langų vidurkis bus mažiau už U=0.7 tai jau labai geros šiluminės savybės. Bet vis tiek, su tokiu kiekiu langų net ir su įpatingai gerais langais teks daug mokėti už šildymą.

nieko jau nebesuprantu blink.gif man su sitais duomeninmis kur pateikiau raso kad U=0.6 ax.gif ar cia mane isduria juodai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2014 08 13, 23:23)
nieko jau nebesuprantu blink.gif man su sitais duomeninmis kur pateikiau raso kad U=0.6 ax.gif ar cia mane isduria juodai blush2.gif

Vadinasi pas jus visi stiklai labai dideli. Kuo didesnis stiklas, tuo šiltesnis langas. U=0.6 kaip langui, tai jau labai geras rezultatas, pas mane tik vitrina tokį turi, bet kadangi ir daug mažų, bendras krenta iki 0.77.

Siūlau su aluplast energeto langais pasiūlymą užklausti. Su jais vieni šilčiausių langų gaunasi. KBE profilis nėra labai šiltas, nors iš kitos pusės, tai su įdėklais ir iš jo neblogus rezultatus galima išpešti.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 08 13, 23:29)
Vadinasi pas jus visi stiklai labai dideli. Kuo didesnis stiklas, tuo šiltesnis langas. U=0.6 kaip langui, tai jau labai geras rezultatas, pas mane tik vitrina tokį turi, bet kadangi ir daug mažų, bendras krenta iki 0.77.

Siūlau su aluplast energeto langais pasiūlymą užklausti. Su jais vieni šilčiausių langų gaunasi. KBE profilis nėra labai šiltas, nors iš kitos pusės, tai su įdėklais ir iš jo neblogus rezultatus galima išpešti.

siaip tai visur eina vitrininiai langai-pirmame aukste
antras aukstas langai 1.6 aukstis ax.gif
i kokias patartumet imones kreiptis del aluplast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2014 08 13, 23:38)
siaip tai visur eina vitrininiai langai-pirmame aukste
antras aukstas langai 1.6 aukstis ax.gif
i kokias patartumet imones kreiptis del aluplast? g.gif

Kai aš sau rinkausi langus, tiksliau kita mano pusė smile.gif, tai pradžiai per google ieškojo, o galiausiai į profilio gamintojo atstovybę paskambino ir išsikamantinėjo visas firmas, kurios gamina iš jų profilio. Firmų sarašo aš neturiu, bet pagooglines iškart radau Langų meistrus, šiuos lygtais ir Resto parodose tenka matyti, nelabai girdėta įmonė - visi langai irgi gali pasiūlyti langus su ALUPLAST ENERGETO 8000 profiliu, bei rasi ir daugiau.

Beje, buvau pamiršęs kad ir Energeto serija turi kelias modifikacijas, reikėtų ieškoti su ALUPLAST ENERGETO 8000 profiliu.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 08 14, 09:53)
Kai aš sau rinkausi langus, tiksliau kita mano pusė  smile.gif, tai pradžiai per google ieškojo, o galiausiai į profilio gamintojo atstovybę paskambino ir išsikamantinėjo visas firmas, kurios gamina iš jų profilio. Firmų sarašo aš neturiu, bet pagooglines iškart radau Langų meistrus,   šiuos lygtais ir Resto parodose tenka matyti, nelabai girdėta įmonė - visi langai irgi gali pasiūlyti langus su ALUPLAST ENERGETO 8000 profiliu, bei rasi ir daugiau.

Beje, buvau pamiršęs kad ir Energeto serija turi kelias modifikacijas, reikėtų ieškoti su ALUPLAST ENERGETO 8000 profiliu.

ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata N. @ 2014 08 14, 11:59)

o kaipšitie,ar neverti dėmesio g.gif
Atsakyti