[quote=mintas,2014 08 01, 18:03]
mes ir statomes ir reikia daug naudingos info, bet pastebejau tik vienetus zinuciu, kurios buvo naudingos, visa kita tai tik lietuvisko pavydumo, pasiputimo, reklamos ir t.t.. israiska
Manau jei zmogus nezino atsakymo i tavo uzduota klausima tegul geriau jo nekomentuoja su visokiais 118 arba google
O visiems kurie nuosirdziai atsako i rupima tema, noriu padekoti
[/quote]
Asmeniškai tau, kai užklausi, pasiūlysiu baltus, nes tamsių spalvų saulė įkaitina ir langai išsikraipo, bet tu pasakysi, kad tau medžio imitacijos vis tiek labiau patinka, tai apie ką mes čia? Prieš prašant kokios nors pagalbos, pradžiai reikia žinot ko nori.
Stumdyčiau aš dabar langus Veka alphaline, patikėk, po tokio užklausimo, sužinotum, kad jie geriausi visais gyvenimo atvejais, bet žinok, taip nėra. Net ir tas pats gamintojas gamina dešimtis profilių rūšių. Iš kur, mums žinoti pirmas, šeštas ar dešimtas poniutei geriausiai tinka? Daugiau apie savo poreikius prirašykit, bandysim padėti, o ne ateinat į forumą ir prašot pagelbėt išrinkti šuniuką. Bent pagal kokį parametrą parašytumėt.
Dar vienas dalykas, išmokit gerbti forume sėdinčius ir patarimus dalijančius. Jie tai daro nemokamai, o čia pageidaujat, kad ant lėkštutės ir dar kavos priedo pateiktų.
Pagarbos ponios. Čia forumas, nieko keisto, kad kai kas ir pasipeša, santykius pasiaiškina, nepatinka, eikit marketinginių straipsnių skaityti, vat ir sužinosit, kad to pardavėjo, kurio straipsnį skaitot, langai patys geriausi, tinkami visiems gyvenimo atvejams.
Papildyta:
Teisingas patarimas, tik vienas niuansas, nepadėjote poniai išsirinkti langus, tad iš jos padėkos irgi nesulauksit. Beje, nesutinku dėl teiginio, kad nepajausite. Visi langai skiriasi savo surinkimo kokybe, ir termoizoliacinėmis savybėmis. Jei surinkimo kokybė ir komplektuojančios nekokie, tai labai greitai pajausite, langus eksploatuodami, o termoizoliacinias savybes momentaliai indukuoja sąskaitos už šildymą.
[/quote]
Nu jei tai buvo skirta man tai labai neatidziai skaitet mano zinute, klausiau del konkreciu firmu, ju atliekamu darbu kokybes ir t.t.., jei nezinote nieko apie tas firmas tai tiesiog nerasykite nieko
.
O del spalvos ir profilio esame apsisprende, jei jums labai idomu, parasysiu: spalva Ral 7016, komerling 88+