Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(mintas @ 2014 07 28, 13:44)
Teoriškai, garų barjeras turėtų būti iki šiltalo naudojimo, nes tada absoliučiai nėra kondensato rizikos. Taip, kad BangoS variantas teoriškai geresnis, bet praktiškai, mano supratimu, putplatis ribojasi, su "šiltu" mūru, todėl temperatūrų kritimo nelabai tikiuosi. Jei rimtai, tai galvojau abu kartus gruntuoti, bet kai nugruntavau, man ta plėvelė nepaliko reklamuoto įspūdžio. Gruntas nė iš tolo nepanašus net į 100 mikronų plėvelę, kai teigiama, kad be 200 mikronų nėra rimtos apsaugos nuo garų laidumo. Tas gruntas iš akies, nė su 20 mikronų plėvele negalėtų būti lyginamas, tuo labiau, kad užsitepa labai netolygiai.

Aciu uz atsakyma 4u.gif .
Atsakyti
Laba, noriu patarimo, nes galva susisuko, visi vadybininkai sneka graziai, o pati nelabai ka suprantu. Kurie langai geresni Schuco Corona SI 82 ar Veka Softline 82MD?
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2014 07 29, 15:43)
Laba, noriu patarimo, nes galva susisuko, visi vadybininkai sneka graziai, o pati nelabai ka suprantu. Kurie langai geresni Schuco Corona SI 82 ar Veka Softline 82MD?

Veka Aphaline.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 29, 19:32)
Veka Aphaline.

O kodėl? Mus kaip tik nuo jų atkalbinėjo.
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2014 07 29, 20:36)

Nes idealistas pardavinėja būtent veka alphaline smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 29, 19:40)
Nes idealistas pardavinėja būtent veka alphaline smile.gif.

smile.gif Jei pardavineciau - negi pardavineciau butent tokius langus ir jokiu kitu - tai priestarauja verslo logikai. Kodel nuolat stumi ant manes del langu pardavimo - is kur istraukei??
Papildyta:
QUOTE(kamiila @ 2014 07 29, 19:36)

Prasyciau isvardinti argumentus.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 29, 20:52)
smile.gif Jei pardavineciau - negi pardavineciau butent tokius langus ir jokiu kitu - tai priestarauja verslo logikai. Kodel nuolat stumi ant manes del langu pardavimo - is kur istraukei??
Papildyta:

Prasyciau isvardinti argumentus.

O kodėl jie geresni, nei mano išvardinti. O kuriuos rinktumėtės schuko ar veka?
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2014 07 29, 20:06)
O kodėl jie geresni, nei mano išvardinti. O kuriuos rinktumėtės schuko ar veka?

Nemanau, kad kazka tureciau irodineti. Pas mane Alphaline - vienas tu nepakartojamu profiliu, kuriu pries tai nebuvo ir veliau nebus - tvirtas, storas, isdirbtas dizainas (ypac vidurines tarpines), yra neoporo uzpildas, kaina jau nesikandzioja. Rinktis kitus uz panasia kaina gali tik nepatyres, nezinantis, nesusidures. Zinoma, galbut tai tik mano siauro mastymo isvada.. Visu koziriu neatskleisiu - kaip kitaip pardavineciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 29, 20:52)
Kodel nuolat stumi ant manes del langu pardavimo - is kur istraukei??

Nes skaitau šį forumą ne pirmus metus ir iš pačio, bei klientų, atvirai forume parašytų pasysakymų akivaizdžiai matosi kuo tamsta užsiimate.

Sutinku, nelogiška būtų prekiauti vienu profiliu, bet akivaizdu, kad alphaline geriausi tik iš jūsų asortimento, yra ir geresnių profilių, tik tamsta su jais nedirbat, tad ir nereklamuojat.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 29, 20:17)
Nes skaitau šį forumą ne pirmus metus ir iš pačio, bei  klientų, atvirai forume parašytų pasysakymų akivaizdžiai matosi kuo tamsta užsiimate.

Tada vopros na zasypku - kam ikitesimini tyrima pradeti - ka cia tirti - kaip suprantu zinote mano varda ir pavarde? lotuliukas.gif Idomiai cia viskas susiveda - pats negaliu pakesti reklamos, o iseitu, kad sedziu ir reklamuojuosi??
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 29, 21:22)
kaip suprantu zinote mano varda ir pavarde? lotuliukas.gif

O kam man ji, langų iš Jūsų pirkti nežadu biggrin.gif , o jei ir prireiktų, dėl santykių aiškinimosi, tai irgi, ne pats gi kontaktų ieškočiau. Parašai pareiškimą ir visą darbą už tave padaro wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 29, 20:56)
Parašai pareiškimą ir visą darbą už tave padaro wink.gif.

Kazin ar kas ta darba darytu.. Statyciau 99 pries 1.

Tada paklausiu dar karta - kaip manai, ar manes (nesigilinant ir nedarant isankstiniu isvadu) geriau forume nebutu?
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2014 07 29, 20:17)
yra ir geresnių profilių, tik tamsta su jais nedirbat, tad ir nereklamuojat.

Nu pala pala, tamsta, geresniu uz tokia pat kaina??
Atsakyti