Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 22:01)
kadangi nezinau ar apie ta pacia imone snekame, negaliu nei sutikti nei paneigti.

buvo cia klausimas
čia šitie? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 21:13)

Kinziulis - Sherlokas Holmsas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 23:13)
Visi direktoriai buna ofise, anksciau ar veliau, galima nuvaziuoti ir palaukti.. Galima laukti ilgai..  smile.gif

as neesu laisvo oro direktorius, kad sedet parom ir laukti ponulio, gyvenu civilizuotam pasaulyje, kuriame yra sutartys ir istatymai, kuriais ir vadovausiuos. is vienos puses tik gaila, kad cia neradau racionalaus patarimo is patirties.
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 21:20)
as neesu laisvo oro direktorius, kad sedet parom ir laukti ponulio, gyvenu civilizuotam pasaulyje, kuriame yra sutartys ir istatymai, kuriais ir vadovausiuos. is vienos puses tik gaila, kad cia neradau racionalaus patarimo is patirties.

Is patirties jus ir nerasit cia sprendimu, nes nesivadovaujat sveika nuovoka. Ta supratau jau is duru temos. Norit pigiau - turit pigiau. Su jais norint zaisti, reikia laiko tureti. Jei kalbat apie sutartis ir istatymus - ir ka gi ketinat peshti? Kalbekites, tarkites - juk tixlas bendras: jums gauti palanges, jiems pinigus. Nesuprantu, kame cia problema isvis.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 22:17)
Kinziulis - Sherlokas Holmsas  smile.gif

Tiesiog - per ilgą amžių teko pažinoti laabai daug žmonių...
Dėl savo "profesijos" - esu daugiau/mažiau susidures su laabai daug langistų.
Del kai kurių žmonių "išskirtinumo"- užtenka sakinio, kad galetum juos "atpažinti"...
Taip kad jokio rankų miklumo, tik amžius....
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 21:56)
Dėl savo "profesijos" - esu daugiau/mažiau susidures su laabai daug langistų.

Kagi, tada mes, aciu Dievui, nesam pazistami clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 22:20)
tik gaila, kad cia neradau racionalaus patarimo is patirties.

manau, racionalus patarimas - siekite kompromiso. Kaip ir sakė auksčiau - jums reikia palangių, jiems - pinigų. tai ir pasislinkite abu vienas link kito...
sumokėkite "beveik viską", tik ne už palanges....
jie gaus "beveik viską" ko nori - na ir atves jums palanges....
aplamai - čia tokia smulkutė gyvenimo situacija, kad tik veliau supranti - kad ji niekinė, neverta to dėmesio ir laiko, kurią jai skyrėme....
4u.gif

Vienas gamintojas va skudėsi.... Prigamino daaaug daaaug langų.... nuvežė į Švediją, ir.... jo žmogus padarė klaidą - ir dabar visi per dideli... o langų tiek daug.... kad ir pasimirti galima.... va čia tai problema... o tos palangės - taip, tik nedidelis lietus - gulint pliaže wink.gif
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 23:07)
Kagi, tada mes, aciu Dievui, nesam pazistami  clap.gif

Na kas žino... Gal vakar, tas žmogus, užlipęs troleibuse ant kojos - buvau aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kad šiandien tas "dėdė", ilgai sėdejęs tamstos boso kabinete - buvau aš?

Gyvenimas - toks įdomus dalykas.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 22:12)
Gyvenimas - toks įdomus dalykas....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai, kad ne tiek idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 22:17)
Kinziulis - Sherlokas Holmsas  smile.gif

Ir kas keisčiausia, jie Restoj stendą turėjo. Gal visai gerai viarslas sukasi, kad pinigų nepagailėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2014 07 26, 01:04)
Ir kas keisčiausia, jie Restoj stendą turėjo. Gal visai gerai viarslas sukasi, kad pinigų nepagailėjo smile.gif

Na - reikia juk kažkaip klientų ieškoti wink.gif
Atsakyti
Renkames langus i nama, renkames terp "Hermio" langu ir "Fauga"?
Gal kas dejotes siu firmu lagus? Noretume isgirsti nuomone del kokybes, pagaminimo termino, montavimo (aptarnavimo serviso)? 4u.gif
Dekinga, jei kas atsilieps 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 21:53)
tai vat kad atskiros samatos man niekas nepateike, buvo sutarta del bendros sumos. aisku galiu uzsisakyti palanges kitoje imoneje ir kad man sumontuotu, bet  ir isskaiciuoti is dabartiniu klaunu, bet tuomet as nesilaikysiu sutarties salygu, o ne jie. beto dar viena langa turi sumontuoti, kuris buvo uzsakytas keliom savaitem veliau. paziuresiu kuo cia viskas baigsis, pirmadieni skambinsiuos i vartotoju teises, siandien nebespejau. iki treciadieni saraskino kontorai daviau laiko sutvarkyti palanges, jei nebus darbu, tuomet vesiu kita kalba.

Jei taip yra parasyta sutartyje, tai net nesukat smegenu - jokiu pinigu kol nera visko ispildyta pagal sutarti (avansa juk mathyt sumokejote) Skaiciuojat delspinigius ir zala kuri atsiranda del laiku nepabaigtu sutartniu isipareigojimu - darbiniku prastovos, kitu tiekeju medziagu sandeliavimas, moralines ... doh.gif
Atsakyti