Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 15:29)
kilo problemos su saraskino kontora ( kolkas imones neivardinsiu)
vakar sumontavo langus, bet be palangiu, nors jos uzsakytos ir i uzsakyma itrauktos, direktorius, nieko nenorejo vakar vakare aiskintis ir liepe moketi pinigus uz lango. pasakiau kategoriskai ne, kol nera visko sudeta, nemokesiu ne cento.
dabar jie tempia laika, nenori montuoti palangiu, kol nesumoku uz langus. as kategoriskai nesutinku moketi. jiems skaiciuosis delspinigiai, uz darbu nevykdyma, bet manes tai neguodzia, man stoja kiti darbai, jau nekalbu apie estetine puse, sedeti be palangiu isvis nera faina....
gal kas susiduret su tokia situacija ir galite patarti? doh.gif

Man atrodo, kazko nepasakot smile.gif Parasykit, kas per imone, ziauriai smalsu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idealistas: 25 liepos 2014 - 15:42
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 17:42)
Man atrodo, kazko nepasakot smile.gif Parasykit, kas per imone, ziauriai smalsu smile.gif

nepasakau tiesiogiai, kad vadovas bendrauti nemokantis asmuo, nuo pirmos min jis man nepatiko, bet vyras liko su juo bendrauti ( uzsakant langus)
dar daugiau groziu issakysiu apie sia imone, kai jie uzbaigs savo darbus, o papasakoti tikrai turiu ka.
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 15:48)
nepasakau tiesiogiai, kad vadovas  bendrauti nemokantis asmuo, nuo pirmos min jis man nepatiko, bet vyras liko su juo bendrauti ( uzsakant langus)
dar daugiau groziu issakysiu apie sia imone, kai jie uzbaigs savo darbus, o papasakoti tikrai turiu ka.

Tai darykit kompromisa - sumokekit puse sumos ir tegu atvaziuoja pabaigti, nemanau, kad ims lauzytis, gal siaip tiesiog - sunki savaite smile.gif Pirmadieni, ziurekit, ims ir pasisiulys viska sutvarkyti. Bet sita imone tai ojojoj..
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 17:58)
Tai darykit kompromisa - sumokekit puse sumos ir tegu atvaziuoja pabaigti, nemanau, kad ims lauzytis, gal siaip tiesiog - sunki savaite  smile.gif Pirmadieni, ziurekit, ims ir pasisiulys viska sutvarkyti. Bet sita imone tai ojojoj..

nestabiliais zmonemis pasitiketi negalima... puse sumos pasiims, veliau sedesiu pusmeti be palangiu? su atsisakiau bendrauti, derinam viska per vadybininke. nesuprantu, kaip isvis ta imone dar veikia..
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 17:00)
nestabiliais zmonemis pasitiketi negalima... puse sumos pasiims, veliau sedesiu pusmeti be palangiu? su atsisakiau bendrauti, derinam viska per vadybininke. nesuprantu, kaip isvis ta imone dar veikia..

O sutartis kaip buvo sudaryta - langai, palanges, momtavimas... viskas kartu - viena kaina ? Ar atskirai ?
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 16:48)
nepasakau tiesiogiai, kad vadovas  bendrauti nemokantis asmuo, nuo pirmos min jis man nepatiko, bet vyras liko su juo bendrauti ( uzsakant langus)

nu iš aprašymo galėčiau speti, kad ta įmone - tai xxx, apie kurią pries gerą savaitę jau klausė, ir kuri turi problemu su pajamomis.... ten irgi pardavimus direktorius vykdo... na ir - nesusikalbejimai su klientais - kasdienybė biggrin.gif

O situacija tai juokinga... Mano galva: jei pirkote ir langus ir palanges - tai viskas čia gerai. Vadinasi ir kainas suderinote.... Tai jei palangių nėra - nemokate uz palanges, dar vos vos - uz jų montavimą.. o už langą moketi turite.

nedamokėčiau tiek - kiek sutarta uz palanges... na ir tiek - uz kiek kitur susirasciau palangių sumontavimo paslaugą (jei šita firma palangių montavimo atskirai neišskyrė).

Jei kalba eina apie "tą" įmonę - tai ten viskas aišku... smile.gif
Na bet - ir klientų būna tokių.... kad norisi jiems palinkėti per amžius veikiančių laisvinamųjų... Ir nesvarbu ką parduodi: langus, puodus ar viagrą smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 17:00)

Nepykite, bet....
Na ji veikia, nes vis atsiranda keistuolių, kurie ten perka biggrin.gif

Aš stosiu į kitą barikadų pusę: niekada nesupratau tokių žmonių, kurie ieško prekės internete, išsirenka tiekėją, apie kurio "darbus" internetas mirga... Perka iš jo, o paskui - šaukia taip, kad glandų uždegimas prasideda...

Gali man kas paaiškinti, kodėl žmonės - tokie keisti sutvėrimai?
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 22:49)
nu iš aprašymo galėčiau speti, kad ta įmone - tai xxx, apie kurią pries gerą savaitę jau klausė, ir kuri turi problemu su pajamomis.... ten irgi pardavimus direktorius vykdo... na ir - nesusikalbejimai su klientais - kasdienybė  biggrin.gif

O situacija tai juokinga... Mano galva: jei pirkote ir langus ir palanges - tai viskas čia gerai. Vadinasi ir kainas suderinote.... Tai jei palangių nėra - nemokate uz palanges, dar vos vos - uz jų montavimą.. o už langą moketi turite.

nedamokėčiau tiek - kiek sutarta uz palanges... na ir tiek - uz kiek kitur susirasciau palangių sumontavimo paslaugą (jei šita firma palangių montavimo atskirai neišskyrė).

Jei kalba eina apie "tą" įmonę - tai ten viskas aišku... smile.gif
Na bet - ir klientų būna tokių.... kad norisi jiems palinkėti per amžius veikiančių laisvinamųjų... Ir nesvarbu ką parduodi: langus, puodus ar viagrą smile.gif))
Papildyta:

Nepykite, bet....
Na ji veikia, nes vis atsiranda keistuolių, kurie ten perka  biggrin.gif

Aš stosiu į kitą barikadų pusę: niekada nesupratau tokių žmonių, kurie ieško prekės internete, išsirenka tiekėją, apie kurio "darbus" internetas mirga... Perka iš jo, o paskui - šaukia taip, kad glandų uždegimas prasideda...

tai vat kad atskiros samatos man niekas nepateike, buvo sutarta del bendros sumos. aisku galiu uzsisakyti palanges kitoje imoneje ir kad man sumontuotu, bet ir isskaiciuoti is dabartiniu klaunu, bet tuomet as nesilaikysiu sutarties salygu, o ne jie. beto dar viena langa turi sumontuoti, kuris buvo uzsakytas keliom savaitem veliau. paziuresiu kuo cia viskas baigsis, pirmadieni skambinsiuos i vartotoju teises, siandien nebespejau. iki treciadieni saraskino kontorai daviau laiko sutvarkyti palanges, jei nebus darbu, tuomet vesiu kita kalba.
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 20:49)

lotuliukas.gif

Matyt tas pats variantas kaip sedeti cia, pezeti nesamones, isizeidineti ir pradeti "ikiteisminius tyrimus". Kiekvienas iesko budu kaip save patenkinti. Arba save apgauti ir isivaizduoti, kad pasitenkino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 20:53)
tai vat kad atskiros samatos man niekas nepateike, buvo sutarta del bendros sumos. aisku galiu uzsisakyti palanges kitoje imoneje ir kad man sumontuotu, bet  ir isskaiciuoti is dabartiniu klaunu, bet tuomet as nesilaikysiu sutarties salygu, o ne jie. beto dar viena langa turi sumontuoti, kuris buvo uzsakytas keliom savaitem veliau. paziuresiu kuo cia viskas baigsis, pirmadieni skambinsiuos i vartotoju teises, siandien nebespejau. iki treciadieni saraskino kontorai daviau laiko sutvarkyti palanges, jei nebus darbu, tuomet vesiu kita kalba.

Kaip toj dainoj "I'm takin' the long way home.." Vesit kita kalba, vesit ilgai.. Blem, bet gi taip viskas cia kvaila..
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 25, 22:49)

Nepykite, bet....
Na ji veikia, nes vis atsiranda keistuolių, kurie ten perka  biggrin.gif

kadangi nezinau ar apie ta pacia imone snekame, negaliu nei sutikti nei paneigti.
pries uzsakydama langus internete apie imone neradau blogu atsiliepimu, tiesa sakant isvis neradau, o vat ivedus piliecio varda ir pavarde, jau kai prasidejo bedos, atradau.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 22:56)

Kaip toj dainoj "I'm takin' the long way home.." Vesit kita kalba, vesit ilgai.. Blem, bet gi taip viskas cia kvaila..

na zinot, jei Jus sumaltu su s** kruva pokalbio metu, paziureciau, kaip Jus elgtumetes
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 21:01)
kadangi nezinau ar apie ta pacia imone snekame, negaliu nei sutikti nei paneigti.
pries uzsakydama langus internete apie imone neradau blogu atsiliepimu, tiesa sakant isvis neradau, o vat ivedus piliecio varda ir pavarde, jau kai prasidejo bedos, atradau.... doh.gif
Papildyta:

na zinot, jei Jus sumaltu su s** kruva pokalbio metu, paziureciau, kaip Jus elgtumetes

Vaziuociau i vieta ir paziureciau kaip mala i sh.. pokalbio metu ten. Kaip beje, ir kai kurie forumo dalyviai - drasus uz moterisku pseudonimu..
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 25, 23:06)
Vaziuociau i vieta ir paziureciau kaip mala i sh.. pokalbio metu ten. Kaip beje, ir kai kurie forumo dalyviai - drasus uz moterisku pseudonimu..

tai kad ofise jo nebuna, o vadybininke, ka man pasakys? su ja aiskinsiuos, kai ji bet kokiu klausimu skambina direktoriui?
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 25, 21:09)
tai kad ofise jo nebuna, o vadybininke, ka man pasakys? su ja aiskinsiuos, kai ji bet kokiu klausimu skambina direktoriui?

Visi direktoriai buna ofise, anksciau ar veliau, galima nuvaziuoti ir palaukti.. Galima laukti ilgai.. smile.gif
Atsakyti