Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(idealistas @ 2014 07 21, 21:04)
Na taip, pvz. aliuminio profilis greiciausiai laikys  smile.gif  Bet plastiko - ne vienas.

tokiu ateju man sake kad negali taciau pas mane tik vienas aukstas ir atidaromo lango reikejo todel padariau ne atidaroma o tik atverciama langa su trimis vyriais apacioj angos plotis 175 aukstis 140
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 21, 21:37)
nes dabar del vieno gaidelio

Na va, dabar "gaidelis" rašo pareiškimą, dėl viešo garbės ir orumo įžeidimo, idealisto atžvilgiu pradedamas ikiteisminis tyrimas ir SM forumas ilgam apsivalo nuo šio veikėjo.
Atsakyti
Kas silciau, patikimiau veka alphaline 90 ar Kommerling 88 Plus?
Atsakyti
QUOTE(_Viktorija_ @ 2014 07 21, 23:10)

Mes pasirinkom Veka Alphaline,patenkinti -tik atsižvelkit į tai ,kai profilis storas ,šiltas ,tai istiklintas plotas sumažėja .Geriau pasidarykit kiek didesnius langus ,jei dar galite keisti angų dydį .
P.S. Statytojai sakė ,kad tokių tvirtų langų dar nematė ( nemaža patirtis pas juos )

Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2014 07 21, 23:08)
Na va, dabar "gaidelis" rašo pareiškimą, dėl viešo garbės ir orumo įžeidimo, idealisto atžvilgiu pradedamas ikiteisminis tyrimas ir SM forumas ilgam apsivalo nuo šio veikėjo.

Nekenčiu arogantiškų tipų ,o tokie įžeidimai tai visai censored2.gif Didžioji dalis renkasi čia ,kad gauti ir pasidalinti informacija ,bet atsiranda veikėjų ,kurie naudojasi forumu savo kompleksams demonstruoti . Šaunuolis ,kad reaguojate thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egilis: 21 liepos 2014 - 22:53
QUOTE(egilis @ 2014 07 21, 23:38)
Didžioji dalis renkasi čia ,kad gauti ir pasidalinti informacija

drinks_cheers.gif
Esu 100% tuo įsitikinęs. Bent jau pats šiuo tikslu esu čia.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 21, 22:08)

Tada viesai atsiprasau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 21, 23:55)
Tada viesai atsiprasau  lotuliukas.gif

O kam tas ironiškas lotuliukas.gif ,jei atsiprašot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egilis: 21 liepos 2014 - 23:08
QUOTE(egilis @ 2014 07 21, 23:04)
O kam tas  ironiškas lotuliukas.gif  ,jei atsiprašot ?

Nes grasinimas man pasirode juokingas (atsiprasymas - tikras). As rimtai jums taip igrisau?
Atsakyti
QUOTE(egilis @ 2014 07 21, 22:38)
Mes pasirinkom Veka Alphaline,patenkinti -tik atsižvelkit į tai ,kai profilis storas ,šiltas ,tai istiklintas plotas sumažėja .Geriau pasidarykit kiek didesnius langus ,jei dar galite keisti angų dydį .

Jei nepradesit ikiteisminio tyrimo, noreciau jus pataisyti - profiliu aukstis praktiskai visu vienodas, o kad jis yra storas, tai niekaip nepaveikia istiklinto ploto. Atidaromo lango remas yra ~11cm aukscio - tiek pat, kiek ir 3 kameru langai budavo. Taigi - profilio storis neturi nieko bendra su istiklinimo plotu.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2014 07 21, 22:08)

Na jau, Mintai, vel draugai? console.gif
Papildyta:
QUOTE(_Viktorija_ @ 2014 07 21, 22:10)

Alphaline Uf=0.97, Kommerling Uf=1.00. Skirtumas nedidelis, bet jus nuvaziuokit, apziurekit pacius profilius, palyginkit kainas. As absoliutus Alphaline salininkas.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 22, 20:54)
Na jau, Mintai, vel draugai?  console.gif

Klausk to, kam įžeidimas buvo skirtas. Jei pats nesupranti kam, pasiskaityk savo žinutę, iš jos bent jau man akivaizdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 22 liepos 2014 - 21:05
Laba visiems. Atejau praktinio patarimo, bet ne del langu pasirinkimo, nes tokius jau turime.

Beda tokia, kad plastikiniu langu remai, kurie dengti ramsiai ruda plevele yra apsitaske su strukturiniu silikoniniu tinku bei dazais ( is lauko puses).
Kaip butu galima juos nuvalyti nepazeidziant tos pleveles? Grandyti neverta, nes nueis visa plevele. Tai va - nezinau kaip cia juos " atsveisti".

Turiu Knauf " Klinker & Cotto Reiniger" valikti, bet irgi bijau kazka daryti, nes gal nues....

Taip pat butu idomu, kaip nuvalyti lauko palanges, nes taip pat yra kliuve to tinko bei dazu. Bandziau trinti su kempine, tai matosi, kad jau trinta doh.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
kilo problemos su saraskino kontora ( kolkas imones neivardinsiu)
vakar sumontavo langus, bet be palangiu, nors jos uzsakytos ir i uzsakyma itrauktos, direktorius, nieko nenorejo vakar vakare aiskintis ir liepe moketi pinigus uz lango. pasakiau kategoriskai ne, kol nera visko sudeta, nemokesiu ne cento.
dabar jie tempia laika, nenori montuoti palangiu, kol nesumoku uz langus. as kategoriskai nesutinku moketi. jiems skaiciuosis delspinigiai, uz darbu nevykdyma, bet manes tai neguodzia, man stoja kiti darbai, jau nekalbu apie estetine puse, sedeti be palangiu isvis nera faina....
gal kas susiduret su tokia situacija ir galite patarti? doh.gif
Atsakyti