Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 12, 16:51)
na jus ponuli - toli nuo daugumos... sakyčiau priešingai - kaip pan tomasev.... smile.gif

Va būtent. Ir kam patiks, kai su kiekviena diena surasti naivuolių pirkėjų vienu SM postu "tik mano veka yra gerai" - darosi vis sunkiau.... biggrin.gif

Gerai, susiskaiciuojam - kas turi lenkiskus langus, tik saziningai?

Kad tau visur vaidenasi langu pardavejai, as jau seniai pastebejau.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 12, 20:25)
Gerai, susiskaiciuojam - kas turi lenkiskus langus, tik saziningai?

Kad tau visur vaidenasi langu pardavejai, as jau seniai pastebejau.

Šiaip tai skaičiuojama ne taip: ėėė chebra, kas turit?
Nesenas pavyzdys parodė, kad dažnai žmonės nežino, ką jie turi.
Na o statistika - negaileistinga.
Paimi lenkijos exporto duomenis į baltijos šalis, ir paimi vietinių gamintojų nupirktą profilį, ar apkaustus, ar oficialiai matoma apyvartą ir gaunasi - kad lietuviai - mažumoje. Tokie štai negailestingi skaičiai.
Aišku - kad būtų gerai, jei lietuviai patys taip pigiai ir taip kokybiškai sugebėtų prigaminti tiek daug. Bet dėja, kaimynai mūsų - verslesni....
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 13, 08:44)
Šiaip tai skaičiuojama ne taip: ėėė chebra, kas turit?
Nesenas pavyzdys parodė, kad dažnai žmonės nežino, ką jie turi.
Na o statistika - negaileistinga.
Paimi lenkijos exporto duomenis į baltijos šalis, ir paimi vietinių gamintojų nupirktą profilį, ar apkaustus, ar oficialiai matoma apyvartą ir gaunasi - kad lietuviai - mažumoje. Tokie štai negailestingi skaičiai.
Aišku - kad būtų gerai, jei lietuviai patys taip pigiai ir taip kokybiškai sugebėtų prigaminti tiek daug. Bet dėja, kaimynai mūsų - verslesni....

Skaiciuot gali kaip nori, o klausimas lieka atviras - kas turi lenkiskus langus (apart Vilienes)? Visi musu kaimynai turi vienokiu ar kitokiu privalumu, bet mes turim neeilinius demagogus. Kolkas.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 12, 17:00)
Mano interesai tegu lieka man. Zmogus, pirkdamas langus pirma ar antra karta zino apie juos niekingai mazai. Kuo daugiau zmogus mano, kad zino, tuo nesamoningesni sprendimai bus priimti. Jei zmogus mano, tiksliau yra isitikines, kad sutaupo pirkdamas lenkiska daikta, neprarasdamas kokybes, tai gincytis su juo beviltiska. Jei zmogus stato nama kelis metus, apie koki taupyma galima kalbeti? Kas yra sutaupoma? Kita vertus, jei tai yra hobis, tai kam taupyti?

Jei nama ilgai stataisi,vadinasi netaupai? Kur cia pinigai prarandami?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 13, 20:54)

Jei gyveni kitur - galetum ta busta parduoti ar nuomoti. Neturi zmonisko laisvalaikio. Nevertini savo tiesioginio darbo, nebent dirbi sargu. Tai yra tiesiog nerentabilu.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 13, 22:10)
Jei gyveni kitur - galetum ta busta parduoti ar nuomoti. Neturi zmonisko laisvalaikio. Nevertini savo tiesioginio darbo, nebent dirbi sargu. Tai yra tiesiog nerentabilu.

Tai gal isvis gyventi ir kazka planuoti,kurti nerentabilu? Eilini karta i to rasto isejei is krasto..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 13, 22:10)
Tai gal isvis gyventi ir kazka planuoti,kurti nerentabilu? Eilini karta i to rasto isejei is krasto..
4u.gif

Kadangi baigEU mokykla, tai galiu sau leisti iseidineti kur noriu. Reikalas tame, kad cia esantys labai kieti sutaupyti tris litus, bet per ta laika, kol sedi forume, ar iesko lenkyne prekiu, ar neskubedami iesko "geriausiu" sprendimu, praranda kruvas pinigu, tokiu, kokiu niekada nesapnavo ir ju jiems nereikia. Ir nemoka jie taupyti, cia tik mada tokia arba iskrypes auklejimas. Ne vieno normalaus sitam forume nera. Ne vieno turtingesnio. As tame tarpe, bet gydausi.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 13, 23:20)
Kadangi baigEU mokykla, tai galiu sau leisti iseidineti kur noriu. Reikalas tame, kad cia esantys labai kieti sutaupyti tris litus, bet per ta laika, kol sedi forume, ar iesko lenkyne prekiu, ar neskubedami iesko "geriausiu" sprendimu, praranda kruvas pinigu, tokiu, kokiu niekada nesapnavo ir ju jiems nereikia. Ir nemoka jie taupyti, cia tik mada tokia arba iskrypes auklejimas. Ne vieno normalaus sitam forume nera. Ne vieno turtingesnio. As tame tarpe, bet gydausi.

Ziuriu sunkiai tau su gydimu sekas lotuliukas.gif
Man sis forumas netik sutaupe pinigu,bet ir leido rasti geresniu sprendimu savo namui.
Juokingas tu.Jei jau sedziu forume tai prarandu pinigus? O gal nebutinai visi turi dirbti kad uzdirbti... bigsmile.gif
Na,vienu zodziu-sveik. 4u.gif
Atsakyti
Stipru biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gal receptura galima butu suzinot, ar ligos simptomus? lotuliukas.gif
Del istęstu statybu pabrangimo - tai sutinku, sau to nepripazystam, patys dirbam, darbo neskaiciuojam, bet jis brangus. Kaip ir laikas...

QUOTE(idealistas @ 2014 07 13, 21:20)

Atsakyti
Keisti tie jūsų visų ginčai, čia kaip ginčytis dėl spalvos ir skonio-vienam spalva vienokia,kitam skonis kitoks. Sprendimus susirinkęs informaciją priimi pats, už tave to niekas nedaro. Patinka žmogui pačiam statytis, lyg ir pinigų taupo, tai jo sprendimas. Be to kaip sakė vienas "garsus" politikas aplinka kalta, t.y. mada pačiam viskuo rūpintis, taupiai statyti.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 13, 22:20)
Ne vieno normalaus sitam forume nera. Ne vieno turtingesnio. As tame tarpe, bet gydausi.

Gal buvo kur koks SM turčių TOP-50 skelbtas? Kažkaip praleidau. Nesenai IQ žurnalas skelbė Lietuvos turčių kažkokį TOPą, tai gal ir SM Topas yra?

Ar tikrai nėra nei vieno normalaus? Ką jūs laikote nenormaliais?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 13, 21:54)

Čia tik "mokantys sakičiuoti pinigus" taip teigia. Man tai, kaip nemokančiam skaičiuoti pinigų, kažkaip tauposi statant ilgiau.

Davai, chebra, sumetam čia kainas, namų pastatytų per pusmetį ir per penkis metus, vesim statistiką biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 13, 22:10)

Matai, ne visi langais prekiauja. Pasidomėk darbo užmokesčių statistika. Aš namą pradėjau žinodamas, kad mano biudžetas nepaneš jo statybos, na ir ką? Statybos sustojo? Deja, kai žinai savo resursus ir moki juos paskirstyti, eini į "antrą darbą" savo statybas, žiūrėk ir darai "neįmanomą".

Beje, dėl veiklos po darbo. Pavyzdžiui kabanui patinka malkas skaldyti, man statybos visai prie "širdies prilipo". Patinka Bahamuose bambą deginti, kol statybos vyksta, tai ir degink, o kitiems neaiškink ką reikia daryti, kad neišgirstum krypties, kur tau reikia eiti.
Atsakyti