QUOTE(Vilienė @ 2014 07 12, 16:13)
Politinių partijų finansavimas neleidžia aukoti daugiau nei berods 40.000. Todėl "numesti milijoną" nėra legalu.
Na ir prajuokinai
.
Kai būsi politinės partijos vadovu, o aš stambaus parduotuvių tinklo savininkas, patikėk, kai susitarsim, rasiu būdų, kaip tau kelis milijonus paaukoti
. Ar steigdamas specialiai dėl aukojimo, atskirus juridinius vienetus ar dar kaip, nesvarbu, jei pažadėsiu pervesti tiek ir tiek milijonų, ta suma bus pervesta vienu ar kitu būdu
. Be to, visi tavo artimiausi giminaičiai dirbs mano juridiniuose vienetuose administraciniam aparate už tokį atlyginimą, apie kurį tūlas Lietuvos pilietis net svajoti nėra svajojęs
.
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 12, 17:00)
Kita vertus, jei tai yra hobis, tai kam taupyti?
Žiūrėk, visam poste galima rasti ir minčių į temą
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2014 07 12, 16:13)
Kol pats klijuoji EPS ant nuosavo namo - ko gero taip, nesvarbu. Bet jei taptum vienu iš 141? Ar meru? Netgi seniūnu?
Yra lietuvių kalbos įstatymas, tikriausiai ir kiti teisės aktai reglamentuoja vietovardžių bei gatvių rašybą... tai negi dėl tokio mažmožio referendumo reikia? 16MLt kad išsiaiškintume keliolikos gatvių lentelių turinį???
a MENKAS, geriau DAUG praraskite su manim, nei menkai sutaupykit Lenkijoje
Sutinku, kad taptum vienu ar kitu Tautos "išrinktuoju", turėtų būti koks nors išsilavinimo cenzas, gaila, bet konstitucijoje to nepamenu, kad būtų. Neesmė. Esmė ta, kad esant tokiai valdžios kontrolei referendumų pagalba, jie iš tikrųjų pradėtų atstovauti tautą, o ne savo ir juos "remiančių" interesus.
Na žinai, jei tęsti debatus toliau, dėl kitos tautos raštmenų rašymo, tai kaip daeisim iki to, kad tikrai kinietiškai turėsime mokytis, nes jei gilintis į principus, kad prieš įstątymą visi lygūs (nors ir čia yra išimtys "išrinktiesiems" ir teisėjams), negali būti diskriminacijos dėl odos spalvos,
tautybės ir t.t. ir t.t. būsime priversti į savo raštus įsileisti ir kinietiškus hieroglifus. Aš to nenoriu, tad ir neesu nusiteikęs nusileidinėti nė per žingsnį. Kad Lenkijoje taip daroma, tai grynai Lenkijos reikalas, mes Lietuvoje gyvenam.