Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(BangaS @ 2014 07 09, 10:42)
Sakote populiaraus varstomo 1300x1300 PVC lango savikainoje su padoresniais apkaustais didesnę savikainos dalį vistiek sudarys paketas už 100 Lt/m2?

Paketo kainą paėmiau iš lempos. Tik norėjau pasakyti - kad paketą langistas perparduoda - neblogai uždirbdamas, ir nelabai dirbdamas.
Atimk iš jo paketą - tai darbo liks beveik tiek pat - o pelno - daug mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 09, 09:43)
Paketo kainą paėmiau iš lempos. Tik norėjau pasakyti - kad paketą langistas perparduoda - neblogai uždirbdamas, ir nelabai dirbdamas.
Atimk iš jo paketą - tai darbo liks beveik tiek pat - o pelno - daug mažiau.

Supratau
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2014 07 07, 20:17)
Skirtumas tikrai labai didelis!Kai kaimynas susidejo naujus 3 stiklu langus pries kokius 8 metus ir nuejus ivertint ju gatve pravaziavo Ikarus autobusas,galvojau,kad tankas gatve pravaziavo  lotuliukas.gif  .Uztat kitais metais susidejom langus su skirtingo storio stiklais ir skirtingais tarpais.Efektas nerealus  thumbup.gif

Jei jau taip garsiai girdėjosi, pas jūsų kaimyną, tai ne stikluose buvo problema, o prastame namo sandarume, kam įtakos galėjo turėti ir prastas langų montavimas. Pas mane absoliučiai tokių pat stiklų stiklo paketas, bet kai langai ir durys uždaryti, nesigirdi net kaimynų šuns lojimo, ar kad kas su žoliapjove iš pat ryto darbuojasi. Tikrai, triukšmui daugiau įtakos turi namo sandarumas nei stiklai.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 05, 13:44)
Taip kad eilinį kartą tauta buvo apgauta neįsigilinusių į reikalą žurnalistų.

Aš ir šito nežinojau, kol atėjo laikas įvykdyti savo pilietinę pareigą. Kai įsigilinau į esmę, buvau šokiruotas.

Drisciau teigti, kad labai isigilinusiu ir deja verysad.gif tikrai ne uz mazus pinigus
Problema tame, kad kol kas didizuoji dalis musu "ispususios ir viska zinancios" tautos tiki Tapiniskais filmukais, bet nesugeba net perskaityti del ko balsuojama referendume, nesnekant apie isgilinima, o paskui del visko kaltina kitus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 07 10, 08:00)
Problema tame, kad kol kas didizuoji dalis musu "ispususios ir viska zinancios" tautos tiki Tapiniskais filmukais, bet nesugeba net perskaityti del ko balsuojama referendume, nesnekant apie isgilinima, o paskui del visko kaltina kitus  doh.gif

Kalbant apie langus - ta pati situacija. As jau patylesiu apie tuos, kurie 3-4 metus nama statosi ir vistiek svaicioja nesamones kaip is menulio nukrite. Forumas turi savybe sutraukti tokius veikejus.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 07 08, 19:12)
Aš net lenkiško majonezo neperku. Kodėl turėčiau pirkti langus? Man lenkiška produkcija nepatinka. Nepatinka man lenkų pasikėlimas, lietuvių žeminimas. Kol lenkai neatsiprašys už Vilniaus krašto okupaciją, tol aš nieko lenkiško nepirksiu.

drinks_cheers.gif thumbup.gif tikras patriotas
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 07 10, 09:00)
Drisciau teigti, kad labai isigilinusiu ir deja  verysad.gif  tikrai ne uz mazus pinigus
Problema tame, kad kol kas didizuoji dalis musu "ispususios ir viska zinancios" tautos tiki Tapiniskais filmukais, bet nesugeba net perskaityti del ko balsuojama referendume, nesnekant apie isgilinima, o paskui del visko kaltina kitus  doh.gif

mūsų aplinkoje buvo taip: daug kas žadėjo eiti į referendumą, ir už vieną punktą norėjo balsuoti taip, o už kitą - ne. Ir tada paaiškėjo, kad tokios galimybės nėra doh.gif arba viskam pritari, arba viskam prieštarauji. Kai paaiškėjo toks liapsusas, tada niekas ir nėjo į tą referendumą.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 07 10, 14:23)
mūsų aplinkoje buvo taip: daug kas žadėjo eiti į referendumą, ir už vieną punktą norėjo balsuoti taip, o už kitą - ne. Ir tada paaiškėjo, kad tokios galimybės nėra doh.gif arba viskam pritari, arba viskam prieštarauji. Kai paaiškėjo toks liapsusas, tada niekas ir nėjo į tą referendumą.

butent ! kai visokie debilai rengia referendumus, tai tik avinai prie balsadeziu ir renkasi. sakyciau visai nedaug ju lietuvoj, tikejausi daugiau.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 07 10, 17:04)
butent ! kai visokie debilai rengia referendumus, tai tik avinai prie balsadeziu ir renkasi. sakyciau visai nedaug ju lietuvoj, tikejausi daugiau.

Kaip bebūtų gaila bet 300.000 avinų atėjo prie parašų rinkimo stalų... uhrobili 16mLt. Gerai, kad nepavyko pažeminti avinų slenksčio - gyventumėm kaip šveicarai, po kelis referendumus per mėnesį
Atsakyti
Turiu klausimą langistams arba žinantiems virtuvės paslaptis. Kiek pasigooglinau, beveik visi PVC profilių gamintojai turi kažkokį integruotų žaliuzių sprendimą (na kurios montuojasi sienos angoje kartu su langu ir slepiasi po apšiltinimo sluoksniu). Lietuvoje gi beveik nei vienos langistų kontoros puslapyje neradau tokio produkto.

Taigi klausimas skamba paprastai - jei nori lango su į sieną integruotom apsauginėm žaliuzėm, dulkint smegenis langistams (gal vis tik gali) ar eiti pas specializuotus žaliuzistus? Kaip toks langas su integruotom paslėptom žaliuzėm išsineša į apšiltinimo sluoksnį? Nėra kažkokių neišsprendžiamų problemų?
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2014 07 11, 11:44)
dulkint smegenis langistams

Mano galva - santykiai čia nepadės.
Mėginčiau su žaliuzistais pabendrauti.
Dar viena akimi skaičiau - lanreta, kartu su paketistais statybų parodoje dalyvavo... apie žaliuzes pakete gyrėsi. ne visai tai - bet gal irgi nieko?
Savo akimis sprendimo menačiau.
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2014 07 11, 11:44)
Turiu klausimą langistams arba žinantiems virtuvės paslaptis. Kiek pasigooglinau, beveik visi PVC profilių gamintojai turi kažkokį integruotų žaliuzių sprendimą (na kurios montuojasi sienos angoje kartu su langu ir slepiasi po apšiltinimo sluoksniu). Lietuvoje gi beveik nei vienos langistų kontoros puslapyje neradau tokio produkto.

Taigi klausimas skamba paprastai - jei nori lango su į sieną integruotom apsauginėm žaliuzėm, dulkint smegenis langistams (gal vis tik gali) ar eiti pas specializuotus žaliuzistus? Kaip toks langas su integruotom paslėptom žaliuzėm išsineša į apšiltinimo sluoksnį? Nėra kažkokių neišsprendžiamų problemų?

Domus lumina turi integruotas, dėžė montuojasi ne ant saramos bet po sarama.
Išsineša elementariai nes kreipiančiosios montuojasi ant rėmo.
Atsakyti