QUOTE(idealistas @ 2014 07 06, 21:06)
Pakanka imaisyti keleta nesusijusiu faktu i kelis metrus sapaliones ir jau atrodo "panasu i tiesa". Moka daug kas langus gaminti, tik ne visiems galesi is**sti prota juos nusipirkes. Servisas - stai kas svarbu. Tu siaip isizeidei del ankstesnio mano posto ir dabar esi saliskas. Juk ir lenkiska polistirola naudojai
Taigi 2x saliskas. Ir pasaku ne 2x, o zymiau daugiau esi spejes cia prirasyti. Beje - dauguma jau turi langus, jais patenkinti - tai kam tos aistros?
Sakai garantijos? Ok, paimkim kad ir eilinį telefoną pirktą oficialioje Lietuvos parduotuvėje, sakykim tiesiai iš mobilaus ryšio salono. Dar ir papildomą 2 metų garantiją dasipirkai, na ir ką turi?
Po pusmečio telefonas sugedo, neši jį į garantinį, ir ten išgirsti
standartinį atsakymą, pastebėti vandens požymiai,
remontas negarantinis.
Pasakyk, kokią privilegiją igijo pirkėjas įsigijęs prekę brangiau su papildomai išplėsta garantija, prieš įsigijusį iš ebėjaus ar internetinės parduotuvės?
Absoliučiai jokios. Ebėjaus atveju, gal net garantijų daugiau.
Tas pats ir su langais. Turi fiktyvią "neribotą garantiją", o kai atsitiks kas nors rimčiau, jausiesi, dvigubai permokėjęs Lietuvos "gamintojams", kaip paaiškėjo, vežantiems tuos pačius langus iš Lenkijos, tik užklijuojantiems etiketę "pagaminta Lietuvoje", prieš nupirktus, kad ir per montuotoją tiesiai šviesiai "tiesiai iš Lenkijos"?
Absoliučiai jokios.
Taip kad apie "proto is**simą" nematau ką tu ten galėsi daugiau pa**sti.
Taip naudojau Lenkišką polistirolą, bet esi tik iš dalies teisus ir nepastabus, o todėl ir neobjektyvus, nes teiginys neteisingas, dėl nepilnumo. Aš naudojau virš 20m3 Lietuviškų firmų ("Kauno Šilas", "Šiloporas" ) putplastį ir tik po to naudojau 60m3 Lenkiško putplasčio. Taip kad asmeniškai turėjau su kuo lyginti ir galiu 100% užtikrinti, kad pats asmeniškai tikrinau visas pasakas apie Lenkiško putplasčio prastumą ir jos nepasitvirtino.
Aišku gali ir toliau teigti, kad mano nuomonė šališka, aš už šią ir kitas SM forume parašytas žinutes gaunu atkatą, bet nematau poreikio to neigti. Nors kiek protauti sugebantis žmogus, pats susivoks kas, kur, kaip.
Beje, šališkais galite apšaukti ir visas testavimais užsiimančias laboratorijas
ar kad ir žurnalus ar internetines svetaines atliekančias tyrimus savom jėgom. Jos juk irgi suinteresuotos paneigti kokio nors marketologo teiginius
.