Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(idealistas @ 2014 07 06, 21:06)
Pakanka imaisyti keleta nesusijusiu faktu i kelis metrus sapaliones ir jau atrodo "panasu i tiesa". Moka daug kas langus gaminti, tik ne visiems galesi is**sti prota juos nusipirkes. Servisas - stai kas svarbu. Tu siaip isizeidei del ankstesnio mano posto ir dabar esi saliskas. Juk ir lenkiska polistirola naudojai  smile.gif Taigi 2x saliskas. Ir pasaku ne 2x, o zymiau daugiau esi spejes cia prirasyti. Beje - dauguma jau turi langus, jais patenkinti - tai kam tos aistros?

Kinzdiulis man atrodo marazmatikas,bet jus ponuli vapsie po pievas braidot.. Gal pirma i veidrodi reiktu pasiziureti pries kitus apkaltinant....Juokias puodas kad katilas juodas?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 06, 21:06)
Pakanka imaisyti keleta nesusijusiu faktu i kelis metrus sapaliones ir jau atrodo "panasu i tiesa". Moka daug kas langus gaminti, tik ne visiems galesi is**sti prota juos nusipirkes. Servisas - stai kas svarbu. Tu siaip isizeidei del ankstesnio mano posto ir dabar esi saliskas. Juk ir lenkiska polistirola naudojai  smile.gif Taigi 2x saliskas. Ir pasaku ne 2x, o zymiau daugiau esi spejes cia prirasyti. Beje - dauguma jau turi langus, jais patenkinti - tai kam tos aistros?

Sakai garantijos? Ok, paimkim kad ir eilinį telefoną pirktą oficialioje Lietuvos parduotuvėje, sakykim tiesiai iš mobilaus ryšio salono. Dar ir papildomą 2 metų garantiją dasipirkai, na ir ką turi?

Po pusmečio telefonas sugedo, neši jį į garantinį, ir ten išgirsti standartinį atsakymą, pastebėti vandens požymiai, remontas negarantinis.

Pasakyk, kokią privilegiją igijo pirkėjas įsigijęs prekę brangiau su papildomai išplėsta garantija, prieš įsigijusį iš ebėjaus ar internetinės parduotuvės?

Absoliučiai jokios. Ebėjaus atveju, gal net garantijų daugiau.

Tas pats ir su langais. Turi fiktyvią "neribotą garantiją", o kai atsitiks kas nors rimčiau, jausiesi, dvigubai permokėjęs Lietuvos "gamintojams", kaip paaiškėjo, vežantiems tuos pačius langus iš Lenkijos, tik užklijuojantiems etiketę "pagaminta Lietuvoje", prieš nupirktus, kad ir per montuotoją tiesiai šviesiai "tiesiai iš Lenkijos"?

Absoliučiai jokios.

Taip kad apie "proto is**simą" nematau ką tu ten galėsi daugiau pa**sti.

Taip naudojau Lenkišką polistirolą, bet esi tik iš dalies teisus ir nepastabus, o todėl ir neobjektyvus, nes teiginys neteisingas, dėl nepilnumo. Aš naudojau virš 20m3 Lietuviškų firmų ("Kauno Šilas", "Šiloporas" ) putplastį ir tik po to naudojau 60m3 Lenkiško putplasčio. Taip kad asmeniškai turėjau su kuo lyginti ir galiu 100% užtikrinti, kad pats asmeniškai tikrinau visas pasakas apie Lenkiško putplasčio prastumą ir jos nepasitvirtino.

Aišku gali ir toliau teigti, kad mano nuomonė šališka, aš už šią ir kitas SM forume parašytas žinutes gaunu atkatą, bet nematau poreikio to neigti. Nors kiek protauti sugebantis žmogus, pats susivoks kas, kur, kaip.

Beje, šališkais galite apšaukti ir visas testavimais užsiimančias laboratorijas lotuliukas.gif ar kad ir žurnalus ar internetines svetaines atliekančias tyrimus savom jėgom. Jos juk irgi suinteresuotos paneigti kokio nors marketologo teiginius lotuliukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 06, 21:42)
Tas pats ir su langais. Turi fiktyvią "neribotą garantiją", o kai atsitiks kas nors rimčiau, jausiesi, dvigubai permokėjęs Lietuvos "gamintojams", kaip paaiškėjo, vežantiems tuos pačius langus iš Lenkijos, tik užklijuojantiems etiketę "pagaminta Lietuvoje", prieš nupirktus, kad ir per montuotoją tiesiai šviesiai "tiesiai iš Lenkijos"?

Aš naudojau virš 20m3 Lietuviškų firmų ("Kauno Šilas", "Šiloporas" ) putplastį ir tik po to naudojau 60m3 Lenkiško putplasčio. Taip kad asmeniškai turėjau su kuo lyginti ir galiu 100% užtikrinti, kad pats asmeniškai tikrinau visas pasakas apie Lenkiško putplasčio prastumą ir jos nepasitvirtino.

Kaina - ta pati. Garantija - reali. Etikeciu niekas neklijuoja.

Kaip tas asmeninis tikrinimas turejo atrodyti?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2014 07 06, 11:50)
Čia truputi galiu prieštarauti. Prieš 3-4m atradau veka gamintoją kažkur apie Ostrodą - tiksliai neprisiminsiu, nes bendravimas buvo trumpas ir ne malonus - jie tvirtino, kad naudoja lietuviškus paketus, berods bodesos. Paglostė tautinę savimeilę, kad lietuviai sugeba kažką pagaminti ir parduoti lenkams - ne tik žaliavas...

Na Bodesa gerbiu už gebėjimą prekiauti... Daugumas gretimų gamintojų - juos žino. Jie tarkime lenkui paketus, lenkas jam langus. jis langus dileriukams.. Taip - prasuka neblogą paketų apyvartą... O langai jam - tai tik tarpinė valiuta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 06, 21:41)
Kinzdiulis man atrodo marazmatikas,bet jus ponuli vapsie po pievas braidot..

Kur, kada ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 06, 22:41)
Kinzdiulis man atrodo marazmatikas,

Na - aš niekada nesakiau - kad rašau tiesą. Aš sakau: kas galetų paneigti... smile.gif
Aš čia rasinėju tik for fun.
Alfas su idealiuoju čia dirba: ieško avelių - kam iškišti savo langiukus... Ir galiu pasakyti - stipriai neprofesionaliai
Jus - vieni namus statotės, kiti - jau pasistatėte ir dalinatės simpatijomis - antipatijomis....
O aš - linksmai leidžiu laiką.. Tiesiog neblogai išmanau šią rinką - ir kai senas pardavėjas skleidžia erezijas - aš tiesiog negaliu susilaikyti, jo nepaprovokavęs.
O pasinaudoti internete esančia informacija ir paskaičiuoti - ar gali vienas ar kitas "gamintojas" buti gamintoju - tiesiog primityviai lengva.
Na tarkime 25 etatiniai darbuotojai... Tai gali gamykla turėti tiek žmonių? Manau negali.
Jei naudojatės kokia nors kreditų reitingų sistema - galima atsidaryti X įmonę, pažiūrėti jų akcininkų ryšius su kitomis įmonėmis - ir jau susigaudyti - iš kur ši įmonė ima prekes... O jei dar turi šioje rinkoje daug pažinčių - tai kelios skaipo zinutės - ir visas vaizdas kaip ant delno wink.gif
Šiaip - man net keista - kaip kai kurie jautriai reaguoja...
Aš žiuriu paprasčiau: nueinu į vieną forumą - "paloju" viena tema, nueinu į kitą - kita... Kur - nes išmanau... Kur - nes patinka pašnekovai... Dar kur - nes labai isteriškai dirba koks nors pardavėjas, ir tiesiog lietuviškai malonu - ji paerzinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 06, 22:47)
Kaina - ta pati. Garantija - reali. Etikeciu niekas neklijuoja.

Vel visiška netiesa.
Nuvažiuokite kad į tą lenkiją, į kokią ekstruduojančią gamyklą: dobroplast, plastimet, arba vital.
Ir užsisakykite jų profilius, su jūsų lipdukais. Aišku - reikia pirkti tam tikrą kiekį.

Ir prekiausite "naujoviškais Idealiojo vokiškais langais".. ir lipdukai tokie bus...
Ir net manau - kad eis jie geriau, nei kad veka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 06, 22:49)
Kur, kada ir kaip?

Tikies kad dabar badysiu su pirstu ir irodinesiu? Ai,gal as nesivarginsiu,nes vistiek juk tikesi savo tiesom.. As ne don ki chotas,kad kovociau su vejo malunais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 06, 22:18)
Na - aš niekada nesakiau - kad rašau tiesą. Aš sakau: kas galetų paneigti... smile.gif
Alfas su idealiuoju čia dirba: ieško avelių - kam iškišti savo langiukus... Ir galiu pasakyti - stipriai neprofesionaliai

Iskisti as tik tau galeciau, koki dvimetrini 50x50 tasa.

QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 06, 22:18)
Vel visiška netiesa.
Nuvažiuokite kad į tą lenkiją, į kokią ekstruduojančią gamyklą: dobroplast, plastimet, arba vital.
Ir užsisakykite jų profilius, su jūsų lipdukais. Aišku - reikia pirkti tam tikrą kiekį.

Ir prekiausite "naujoviškais Idealiojo vokiškais langais".. ir lipdukai tokie bus...
Ir net manau - kad eis jie geriau, nei kad veka  biggrin.gif  biggrin.gif

Jei as ir tureciau langus, o ne senatvine silpnaprotyste, kaip tamsta, tai nebutu ne vienas is auksciau paminetu variantu, juolab su lietuviskais produktais. Ir isvis ar nors vienas is siu triju "brendu" parduodamas Lietuvoj? Su lietuviskais lipdukais? Gal yra pavyzdziu? Atsakymo man nereikia, nes as ji zinau - NE. Rasinekite sau for fun, kol valdote pirstus.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 06, 22:23)
Tikies kad dabar badysiu su pirstu ir irodinesiu? Ai,gal as nesivarginsiu,nes  vistiek juk tikesi savo tiesom.. As ne don ki chotas,kad kovociau su vejo malunais.  4u.gif

Tai jo, tu - don erelis, kad pasakytum, o paskui detum i krumus.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 06, 23:28)
Gal yra pavyzdziu? Atsakymo man nereikia, nes as ji zinau - NE. Rasinekite sau for fun, kol valdote pirstus.

Na galečiau parašyti... Ir prekinis ženklas - labau jau garsus mūsų žemėje..
O su asmeniniais grasinimais - burnelę prigesinam...
Naivus dar, jei rašai "žinau kad ne"... Žinoti gali tik tai - ką žinai... O ko nežinai - žinoti negali...
O jei taip jau įdomu: atsidaryk 10 stambiausių "lietuviškų langistų" svetainių, ir paskaityk - vienas iš jų dabar aktyviai reklamuoja "naujos kartos langus". Ir paieškok tokių langų lenkijoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 06, 23:18)
Jus - vieni namus statotės, kiti - jau pasistatėte ir dalinatės simpatijomis - antipatijomis....
O aš - linksmai leidžiu laiką.. Tiesiog neblogai išmanau šią rinką - ir kai senas pardavėjas skleidžia erezijas - aš tiesiog negaliu susilaikyti, jo nepaprovokavęs.
O pasinaudoti internete esančia informacija ir paskaičiuoti - ar gali vienas ar kitas "gamintojas" buti gamintoju - tiesiog primityviai lengva.
Na tarkime 25 etatiniai darbuotojai... Tai gali gamykla turėti tiek žmonių? Manau negali.
Jei naudojatės kokia nors kreditų reitingų sistema - galima atsidaryti X įmonę, pažiūrėti jų akcininkų ryšius su kitomis įmonėmis - ir jau susigaudyti - iš kur ši įmonė ima prekes... O jei dar turi šioje rinkoje daug pažinčių - tai kelios skaipo zinutės - ir visas vaizdas kaip ant delno wink.gif
Šiaip - man net keista - kaip kai kurie jautriai reaguoja...
Aš žiuriu paprasčiau: nueinu į vieną forumą - "paloju" viena tema, nueinu į kitą - kita... Kur - nes išmanau... Kur - nes patinka pašnekovai... Dar kur - nes labai isteriškai dirba koks nors pardavėjas, ir tiesiog lietuviškai malonu - ji paerzinti  4u.gif
Papildyta:

Vel visiška netiesa.

Alfas?  cia kuris? Idealusis kas toks tai supratau..
Lietuviskai malonu pasidrabstyti sudais ir paerzinti kitus. Tu tikras Lietuvis.. Sveikinu.Vietoj to kad buti aukstesnio lygio,puolate i siukslyna.. Kagi,daug kas renkasi lengvesni kelia..

Ir net manau - kad eis jie geriau, nei kad veka  biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 06, 23:28)
Iskisti as tik tau galeciau, koki dvimetrini 50x50 tasa.
Jei as ir tureciau langus, o ne senatvine silpnaprotyste, kaip tamsta, tai nebutu ne vienas is auksciau paminetu variantu, juolab su lietuviskais produktais. Ir isvis ar nors vienas is siu triju "brendu" parduodamas Lietuvoj? Su lietuviskais lipdukais? Gal yra pavyzdziu? Atsakymo man nereikia, nes as ji zinau - NE. Rasinekite sau for fun, kol valdote pirstus.
Papildyta:

Tai jo, tu  - don erelis, kad pasakytum, o paskui detum i krumus.

Sveikas istojes i kindziulio gretas. Sauni kompanija,vienas kita papildote. Saunuoliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 06, 22:35)
O su asmeniniais grasinimais - burnelę prigesinam...

Siaip as apie senatve - manau, kad ji tave sudoros, nes visi pozymiai. As pats - ramu ramiausias.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 06, 23:38)
Papildyta:
Sveikas istojes i kindziulio gretas. Sauni kompanija,vienas kita papildote. Saunuoliai.  4u.gif

Na - palatoje yra viena laisva lova, o vyr gydytojas prašė ką nors užverbuoti. Tai va - aš ir pasistengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti