Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 3

QUOTE(Vilienė @ 2014 07 04, 20:12)
Su senu frontoviku padiskutuokite apie montažą - taip gausit į kaulus kad išgaruos ir draugystė ir kvailos mintys biggrin.gif

Nu common, duok jau, jei siulaisi.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 04, 21:14)
70% lenku gamintojams tratina daugelis Europos saliu.

Todėl, kad jie labai konkurencingi!
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 04, 21:15)
Nu common, duok jau, jei siulaisi.

Nieko nedalinu, ypač už dyką. "Fronto draugo" prašykite. Jis ne ką prasčiau žino kaip ir kodėl montuojami langai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2014 07 04, 20:19)
Todėl, kad jie labai konkurencingi!
Papildyta:

Nieko nedalinu, ypač už dyką. "Fronto draugo" prašykite. Jis ne ką prasčiau žino kaip ir kodėl montuojami langai 4u.gif

As paziureciau kaip tu su jais bendrauji, iskilus nenumatytiems atvejams.

Del montavimo - ir as zinau, ir patyriau, ir ka? Ka tu gali pasakyti naujo??
Atsakyti
Кишка тонка.. Kaip sako.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 07 04, 20:50)
Palaikyk prekę lietuvišką. Nevežk pinigų į užsienį, nes pas tave patį nepirks kitas lietuvis, nes neturės pinigų. Bet kuriuo atveju aš lietuviška produkcija pasitikiu labiau. Lenkų gamyba jau turi vieną etiketę - Europos kinai. Aišku, moka ir gali pagaminti ir lenkai. Bet lietuviška produkcija geresnė, čia lieka pinigai, taip turi elgtis, bet kuris tikras šalies gyventojas. Nesuverskite viską pinigams.

Patriotas esi, aš taip pat buvau nusiteikęs lietuvaičius remti putplastį pirkdamas, bet kokio velnio aš turiu remti tuos lietuvius, kurie pasiruošę iš tavęs paskutinius marškinius nurengti, užkeldami kainas ne dėl kokių nors pabrangusios gamybos niuansų, o dėl konkurencijos nebuvimo. Jiems ant tavęs nusispjauti, sudaro karterinius susitarimus ir dar išmetę į žiniasklaidą antį apie prastą lenkišką produkciją kemša savo kišenes.

Nusipirkau atrodo 68m3 lenkiško neoporo, žinok jis tikrai ne prastesnės kokybės nei daugiau nei 20m3 mano asmeniškai pirkto lietuviško putplasčio. Tikrai antis yra apie prastą lenkiškos produkcijos kokybę, ji yra pakankamai aukšta, tiesa, nereikia užmiršti, kad lenkija didelė, gamyklų daugiau, tad ir ten pasitaiko prastesnės produkcijos egzempliorių.

Aš dar kartą kartoju, kad mielai remčiau lietuvos verslininkus, bet ne tokiomis sąlygomis, esant lietuviškai produkcijai nerealiai brangesniai, kai aš savo darbu uždirbtus paskutinius grašius turiu atiduoti bankui kimšdamas lietuvos verslininkų kišenes, parduodančius produkciją už nesveikai iškraipytas kainas.

Kur tai matyta, kad apsimoka net į londoną skristi lėktuvu apsipirkti drabužių. Į Londoną, lėktuvu ir tik apsipirkti drabužių. Nu nesveikos kainos Lietuvoje vienareikšmiškai.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 04, 23:26)
Kur tai matyta, kad apsimoka net į londoną skristi lėktuvu apsipirkti drabužių. Į Londoną, lėktuvu ir tik apsipirkti drabužių. Nu nesveikos kainos Lietuvoje vienareikšmiškai.

Kas trukdo gyventi Londone? Ar bent jau Lenkijoj? Koki bb cia darai, a?
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2014 07 04, 23:26)
Patriotas esi, aš taip pat buvau nusiteikęs lietuvaičius remti putplastį pirkdamas, bet kokio velnio aš turiu remti tuos lietuvius, kurie pasiruošę iš tavęs paskutinius marškinius nurengti,

Nes Lietuvos verslininkai sitai skylei daro dirbtini kvepavima, ir apskritai, Lietuvos verslininkai yra geriausi pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 07 04, 15:37)
Geri, tik nepirkit lenkisku, nes LT yra firmu, gerai gaminanciu langus is VEKA.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O Latvijoje yra? O Čekijoje?
Ar tik lietuviškus leidi/patari pirkti?
O lekišku kodėl nepirkti? Nes tu nieko neuždirbsi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2014 07 04, 20:42)
Jūs pasirinkote informacijos prieš rašydamas, aš daugiau nei pusę namo iš pl parsivežiau... va toks ir nusivažiavimas. Dabar vėl langų ir gana daug reikia - 80% kad bus "blogesni" iš lenkų gamintojo. Veka yra veka visur, kad yra lenkiška veka ir vokiška veka iš kurios tik lietuviai gamina "teisingus" langus yra marketinginiai makaronai.

Visiškai pritariu... tik:
o tai ką daryti jiems: vietinimas lietuvėles garažiukams? Iki eksporto jiems toli... kiaušiukai minkšti.
o valgyti - oi kaip norisi....
Taip va ir mausto vietines aveles: iš lenkijos plona armuote, is latvijos "švinuotas" profilis, o iš cekijos - ne tai rinkai....

o va mes - tai grynai iš vokiško profilio... Hansas su Francu Berlyno senamiesty tuos profilius pagamino - kaip tik specialiai tau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Čia toks pats absurdiškas melas - kaip ir automobilio turguje: mašina vieno šeimininko, važinėjo kunigas, ir tik per velykas - iki gretimo kaimo smile.gif.

O jei pasakyti tiesą: tai taip stipriai makliuojančių gamintojų, kaip lietuvaičių - aš niekur kitur nemačiau... iškastruoja viską - ką galima ir ko negalima...
Ir jie taip darys - kol bus avinų, tikinčių pasakomis, kad kirtus valstybės sieną - langas pasidaro geresnis/blogesnis.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2014 07 05, 00:26)
Patriotas esi, aš taip pat buvau nusiteikęs lietuvaičius remti putplastį pirkdamas, bet

Nu jau visai... Kai nevykęs verslininkas nesugeba sukonkuruoti - pradeda spausti pirkėjams ant sažinės - ant patriotizmo. Na jau gėda.

Norite būti patriotais - eiki po galais pagaliau prie balsadėžių.

O pirkite ten, kur jums atrodo patraukliau.

Miegokite su tuo - su kuo norite, o kas atitinka "patriotines normas".

O nekonkurencingiems lietuviams:
kiek lietuviu langistu sugeba pardavineti savo langus lenkijoje?
ir kaip manote - kodel nei vienas?
juk pagal jus tai taip paprasta: paploninai armuote - ir išvežei už sienos - paleidai pigiau... ir tik furos varo, babkės byra....

Bet taip nevyksta.... Ir niekada nevyks. Nes anoje pusėje - 10 metų gamybos technologijomis mus lenkianti šalis, su investicijomis, su kitokiu rentabilumu.

Ir mūsų garažiukams parduoti anai rinkai - šansai nuliniai.

Taip kad - džiaukitės, kad dar yra kvailių - perkančių jūsų "patriotines prekes". bet su kiekviena diena - jų mažeja. ir - arba turėsi keisti profesiją - arba išmokti gaminti taip kokybiškai ir su tokia savikaina - kaip ir kaimynų. nes 500 kilometrų su šių laikų logistika - ne atstumas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 05, 01:25)
Nes Lietuvos verslininkai sitai skylei daro dirbtini kvepavima, ir apskritai, Lietuvos verslininkai yra geriausi pasaulyje.

Bet tik tie, kurie gamina iš Vekos, ane?
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 05, 08:26)
Norite būti patriotais - eiki po galais pagaliau prie balsadėžių.

thumbup.gif cia yra tiesa drinks_cheers.gif
idomu kiek is save laikanciu "patriotais" dalyvavo referendume g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 05, 07:26)
O jei pasakyti tiesą: tai taip stipriai makliuojančių gamintojų, kaip lietuvaičių - aš niekur kitur nemačiau... iškastruoja viską - ką galima ir ko negalima...
Ir jie taip darys - kol bus avinų, tikinčių pasakomis, kad kirtus valstybės sieną - langas pasidaro geresnis/blogesnis.

O šitą istoriją matei? Čia dar kita dalis. Čia man asmeniškai nutikusi istorija.

Lietuvos langų firmą leido supjautyti langą, kad įrodytų, jog profilyje yra neoporas. Be to, per dvi dienas visiškai nemokamai pagamino naują langą ir atvežė prie namo. Čia tau ką - ne servisas. Koks lenkas leistų taip padaryti ir atvežtų naują langą?

Chymyčina visų pasaulio šalių gamintojai (net tokie kaip Mercedes, Mitsubishi ir t.t., rinkoje apstu apie tai pranešimų). Galite nepirkti lietuviškos prekės, drožti į Londonus rūbų apsipirkti ir bumbėkit kiek tik norit prieš valdžią ir visą Lietuvą. O aš užsidėsiu dešimties metų senumo baltas linines puikiai išsilaikiusias lietuviškas kelnes ir už kelių valandų drožiu į Palangą.
Papildyta:
QUOTE(darius333 @ 2014 07 05, 08:26)
thumbup.gif cia yra tiesa  drinks_cheers.gif
idomu kiek is save laikanciu "patriotais" dalyvavo referendume  g.gif

Nesu praleidęs nei vieno balsavimo per visą savo gyvenimą nuo 18 metų, bet į referendumą dėl žemės nėjau. Tik todėl, kad nepalaikau jo idėjos.
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 07 05, 09:26)
thumbup.gif cia yra tiesa  drinks_cheers.gif
idomu kiek is save laikanciu "patriotais" dalyvavo referendume  g.gif

Patriotai tą nesąmonę boikotavo. Aš buvau tvirtai nusprendęs balsuoti prieš, bet taip būčiau padidinęs galimybę referendumui įvykti. Todėl geriausias sprendimas buvo nedalyvauti. Turiu prisipažintu, kad tokį sprendumą įtakojo Tapino filmukas. O pankos idiotai su tapino knyga prisidirbo, visiškai prarado mano palaikymą...
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 07 05, 09:43)
O šitą istoriją matei? Čia dar kita dalis. Čia man asmeniškai nutikusi istorija.

Lietuvos langų firmą leido supjautyti langą, kad įrodytų, jog profilyje yra neoporas. Be to, per dvi dienas visiškai nemokamai pagamino naują langą ir atvežė prie namo. Čia tau ką - ne servisas. Koks lenkas leistų ...

Iš kur toks įsitikinimas kad lenkas neleistų? Tik skp gali pasielgti kilniai? Po tokio paviešinto spaudimo jūs nepalikote jokių šansų, arba pjaustyt ir įrodyt, arba apsijuokti prieš išprususią sm auditoriją ir ne tik.
Kai sužinosime, kad skp bent 10% eksportuoja į pl, va tada galėsim katučių ploti 4u.gif
Keista, bet man kol kas nesiseka surasti pl rehau naudojantį gamintoją, veka ten užvaldžius... yra, tik toli.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2014 07 05, 10:03)

Iš kur toks įsitikinimas kad lenkas neleistų? Tik skp gali pasielgti kilniai? Po tokio paviešinto spaudimo jūs nepalikote jokių šansų, arba pjaustyt ir įrodyt, arba apsijuokti prieš išprususią sm auditoriją ir ne tik.

Vis tik manau, kad jei langai būtų atkeliavę tiesiai iš PL gamintojo, kuris LT neturi savo atstovo/atstovybės ir verslo planų, dėtų jie skersą ant tokių reikalavimų ir nieko savo sąskaita nedarytų. Pardavimas jiem epizodinis, vienkartinis, kad ir ką čia SM ar kitur klientas beskleistų, nei vardo, nei įdirbio (kurio ir taip nėra), jie neprarastų - kam čia papildomos išlaidos ir knisliava. Geriausiu atveju papildomą popierių atsiųstų - 'viskas ok, atskniskit su savo abejonėm'.

Atsakyti
QUOTE(Kinziulio @ 2014 07 05, 07:26)
Bet taip nevyksta.... Ir niekada nevyks. Nes anoje pusėje - 10 metų gamybos technologijomis mus lenkianti šalis, su investicijomis, su kitokiu rentabilumu.

Ir mūsų garažiukams parduoti anai rinkai - šansai nuliniai.

Taip kad - džiaukitės, kad dar yra kvailių - perkančių jūsų "patriotines prekes". bet su kiekviena diena - jų mažeja. ir - arba turėsi keisti profesiją - arba išmokti gaminti taip kokybiškai ir su tokia savikaina - kaip ir kaimynų. nes 500 kilometrų su šių laikų logistika - ne atstumas wink.gif

Reikia suprasti, kad ten salis kitokia, su kitokiu poziuriu i Lietuva. Kitoks rentabilumas reiskia kitoki armuotes stori ir apribota iki minimumo komplektuojanciu daliu skaiciu. Jiem juk nereiketu i nepatenkintu lietuvaiciu telefono skambucius atsakineti. Jei tai tik sukurtas Lietuvos gamintoju mitas - itartinai jis gajus. Prisiminkim - kokie ten plastikiniai gerimu buteliukai - pas mus dar neisigudrina iki tiek suploninti. Turbut tokiu langu niekas nenoretu?
Atsakyti