QUOTE(idealistas @ 2014 07 04, 15:37)
Geri, tik nepirkit lenkisku, nes LT yra firmu, gerai gaminanciu langus is VEKA.
O Latvijoje yra? O Čekijoje?
Ar tik lietuviškus leidi/patari pirkti?
O lekišku kodėl nepirkti? Nes tu nieko neuždirbsi?
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2014 07 04, 20:42)
Jūs pasirinkote informacijos prieš rašydamas, aš daugiau nei pusę namo iš pl parsivežiau... va toks ir nusivažiavimas. Dabar vėl langų ir gana daug reikia - 80% kad bus "blogesni" iš lenkų gamintojo. Veka yra veka visur, kad yra lenkiška veka ir vokiška veka iš kurios tik lietuviai gamina "teisingus" langus yra marketinginiai makaronai.
Visiškai pritariu... tik:
o tai ką daryti jiems: vietinimas lietuvėles garažiukams? Iki eksporto jiems toli... kiaušiukai minkšti.
o valgyti - oi kaip norisi....
Taip va ir mausto vietines aveles: iš lenkijos plona armuote, is latvijos "švinuotas" profilis, o iš cekijos - ne tai rinkai....
o va mes - tai grynai iš vokiško profilio... Hansas su Francu Berlyno senamiesty tuos profilius pagamino - kaip tik specialiai tau
Čia toks pats absurdiškas melas - kaip ir automobilio turguje: mašina vieno šeimininko, važinėjo kunigas, ir tik per velykas - iki gretimo kaimo
.
O jei pasakyti tiesą: tai taip stipriai makliuojančių gamintojų, kaip lietuvaičių - aš niekur kitur nemačiau... iškastruoja viską - ką galima ir ko negalima...
Ir jie taip darys - kol bus avinų, tikinčių pasakomis, kad kirtus valstybės sieną - langas pasidaro geresnis/blogesnis.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2014 07 05, 00:26)
Patriotas esi, aš taip pat buvau nusiteikęs lietuvaičius remti putplastį pirkdamas, bet
Nu jau visai... Kai nevykęs verslininkas nesugeba sukonkuruoti - pradeda spausti pirkėjams ant sažinės - ant patriotizmo. Na jau gėda.
Norite būti patriotais - eiki po galais pagaliau prie balsadėžių.
O pirkite ten, kur jums atrodo patraukliau.
Miegokite su tuo - su kuo norite, o kas atitinka "patriotines normas".
O nekonkurencingiems lietuviams:
kiek lietuviu langistu sugeba pardavineti savo langus lenkijoje?
ir kaip manote - kodel nei vienas?
juk pagal jus tai taip paprasta: paploninai armuote - ir išvežei už sienos - paleidai pigiau... ir tik furos varo, babkės byra....
Bet taip nevyksta.... Ir niekada nevyks. Nes anoje pusėje - 10 metų gamybos technologijomis mus lenkianti šalis, su investicijomis, su kitokiu rentabilumu.
Ir mūsų garažiukams parduoti anai rinkai - šansai nuliniai.
Taip kad - džiaukitės, kad dar yra kvailių - perkančių jūsų "patriotines prekes". bet su kiekviena diena - jų mažeja. ir - arba turėsi keisti profesiją - arba išmokti gaminti taip kokybiškai ir su tokia savikaina - kaip ir kaimynų. nes 500 kilometrų su šių laikų logistika - ne atstumas
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 07 05, 01:25)
Nes Lietuvos verslininkai sitai skylei daro dirbtini kvepavima, ir apskritai, Lietuvos verslininkai yra geriausi pasaulyje.
Bet tik tie, kurie gamina iš Vekos, ane?