QUOTE(ta_is @ 2014 02 23, 15:31)
bet ar galima duoti 1 metuku vaikui?pvz.,cat`s claw?
Mes davėm, aišku - dozės mažesnės buvo, po pusę kapsulės, kai suaugusio dozė iki 6 per dieną. Bet esame ir po 8 vartoję, kai buvo didelis gripas ar ausų uždegimas.
Vienas garsus natūropatas iš viso sako, kad gamintojų nurodytos dozės juokingos, prie rimtų susirgimų jis liepia tas dozes trigubinti, bent dvigubinti.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2014 02 23, 15:41)
Jūs matot ant šeimos ir savų bandote, o aš iš tokių kaip jūs, klaidų mokausi..man nereik nuodyti savęs ir vaikų, kad žinočiau ką ir kokie msisto papildai daro.
Negirdėjusi esate apie jų kokybę, apie randamas draudžiamas ar net kenksmingas sveikatai medžiagas? Negirdėjusi apie mirtis? Galų gale apie tai kas tinka vaikams ir tik suaugusiems?
Kitų žmonių vaikai - ne žiurkės bandymams, tad reikia jausti atsakomybę patarinėjant.
Man tai kasdienybė. Beje, vieni iš geriausių yra Skandinavijos papildų gamintojų produktai..jokiu būdu ne JAV, Indijos ar Kinijos.
Sunkiuosius metalus suriša ir šalina iš organizmo chelatai. Ir tik jie.
Papildyta:
Maisto papildų pramonė ne mažesnis gigantas už vakcinų kūrėjus.
Aš tai tikrai baigiu ta tema diskutuot, nes pykit nepykit, žinau sau pakankamai, kad gebėčiau rinktis ir man nereiktų tuščiai laiko gaišt įtikinėjant.
Gyvenimas išmokino jau nežarstyt perlų kur jų nereikia. Kas nori ir domisi, tas bent įsiklauso ir pasidomi plačiau.
Negirdėjusi esate apie jų kokybę, apie randamas draudžiamas ar net kenksmingas sveikatai medžiagas? Negirdėjusi apie mirtis? Galų gale apie tai kas tinka vaikams ir tik suaugusiems?
Kitų žmonių vaikai - ne žiurkės bandymams, tad reikia jausti atsakomybę patarinėjant.
Man tai kasdienybė. Beje, vieni iš geriausių yra Skandinavijos papildų gamintojų produktai..jokiu būdu ne JAV, Indijos ar Kinijos.
Sunkiuosius metalus suriša ir šalina iš organizmo chelatai. Ir tik jie.
Papildyta:
Maisto papildų pramonė ne mažesnis gigantas už vakcinų kūrėjus.
Aš tai tikrai baigiu ta tema diskutuot, nes pykit nepykit, žinau sau pakankamai, kad gebėčiau rinktis ir man nereiktų tuščiai laiko gaišt įtikinėjant.
Gyvenimas išmokino jau nežarstyt perlų kur jų nereikia. Kas nori ir domisi, tas bent įsiklauso ir pasidomi plačiau.
Pagal jus, mes tada jau seniai turėjome būti lavonais, nes net neįsivaizduojate kiek metų, kokius ir kiek vartojame.
Patikslinkite prašome dėl tų skandinavų. Gal galite kokius 3 įmesti su visa sudėtim kaip pavyzdį?
P.S. o mes mokomės iš klaidų tokių, kurie nebando
Papildai papildams nelygūs. Be to, žolės egzistavo jau ir tada, kai žmonės dar vos ne keturiomis sulinkę ropojo