Ne visi ta pasirinkima turi. Pilna seimu gyvenanciu is minimumo, tai kokiu budu mama sedes namie ir mokys vaikus?
O vaiku i jokius mini darzelius neturiu noro vesti. Juolab kad tie mini darzeliai pagrinde kuriasi Vilniuje, tikrai ne mazesniuose miestuose, kur nera paklausos.
Kitamet dukra eis i paruosiama. Man tai kas galiu su abiem ir namie sedeti iki mokyklos, nenumirsim tikrai, isgyvensim. Bet yra tokiu kurios negali sau leisti. O labiausiai tai man gaila butu vaiku. Abu puikiausiai eina i darzelius, neserga, jokiu minusu nematau. Dukra is vis labai aktyvi, visur dalyvauja, pagrindinius vaidmenis gauna, pati sumaste - skaityt ismoko, niekas nemokino. Neisivaizduoju kaip ja nulaikyt namie reiketu.. Jai istisai reikalingas veiksmas. Negana i darzeli kas diena eina, ten du burelius lanko, po darzelio dar pora bureliu lanko, ir jai vistiek niekada negana. Vaiko traumavimas jau cia gautusi namie laikyti ir regresavimas..
O siaip teoriskai pamascius. Jeigu mano sunui vasara 4 metai, neskiepytas, tai kokiu budu as ji suskiepyciau iki darzelio? Ar reiketu koki skiepu plana sudaryta individualu pateikti?
O jeigu tikrai vakcinos mokamos nukelus skiepus, gal as pinigu neturiu, ka daryti?
Nors siaip nesu girdejusi kad butu mokamos vakcinos, manau nemokamai ir veliau skiepija, jie tik dziaugiasi kad atejai apskritai.
Del manes tegul ir i mokykla uzdraudzia eiti, vistiek neskiepyciau nei uz ka
na tai reikia mum visiems kovoti, o ne tik cia skustis!!!