Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(emilsima @ 2014 07 21, 16:04)
Ar apsimoka skristi gruodžio mėnesį, pvz., sutikti naujuosius ? Koks ten klimatas tuo metu? Agentė siūlo tokį variantą, bet galvoju, ar verta?

Mes esame buvę sausį, sušalau ir net grįžinėjau su temperatūra...Vanduo 19, oras 19, stiprus vėjas ir labai trumpa diena. Vakarais man norėjosi žieminės striukės, kurios neturėjau. Bety būna ir 22 oras diena, kaip pasiseks. Aš bent nevažiuočiau daugiau tokiu laiku.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 21, 17:31)
Mes esame buvę sausį, sušalau ir net grįžinėjau su temperatūra...Vanduo 19, oras 19, stiprus vėjas ir labai trumpa diena. Vakarais man norėjosi žieminės striukės, kurios neturėjau. Bety būna ir 22 oras diena, kaip pasiseks. Aš bent nevažiuočiau daugiau tokiu laiku.

Labai ačiū už komentarą 4u.gif , vadinasi neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2014 07 21, 16:04)
Ar apsimoka skristi gruodžio mėnesį, pvz., sutikti naujuosius ? Koks ten klimatas tuo metu? Agentė siūlo tokį variantą, bet galvoju, ar verta?

Jei tikslas - saule, maudynes, tada neverta. Gruodzio vidury buvau, diena tik pora valandu imanoma pliaze pagulet, paskui stiprus vejas, salta ir temsta. Daugiau gruodi nebevaziuociau.
Atsakyti
Kaip suprantu spalio pradžioje ten dar būtų karšta? Kaip dabar ten padėtis? Galima kažką nuveikti apart gulėjimo viešbutyje? nuvykti prie piramidžių ar dar kažkur? Saugu?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2014 07 22, 17:09)
Kaip suprantu spalio pradžioje ten dar būtų karšta? Kaip dabar ten padėtis? Galima kažką nuveikti apart gulėjimo viešbutyje? nuvykti prie piramidžių ar dar kažkur? Saugu?

As asmeniskai nevaziuociau.
Atsakyti
Buvom sausio men siais metais, oras buvo super, vanduo siltas, tik diena aisku trumpa. Bet papulti i siluma is ziemos jausmas nerealus! O tokiu metu laiku i dauguma kitu saliu aolamai neveza, todel ir lieka tik Egiptas. Kad tik galeciau, tai vaziuociau ir gruodi ir sausi, o vasara ir pas mus beveik kaip Egipte, ko ten tokiu metu vaziuot?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 22, 17:16)
As asmeniskai nevaziuociau.

kodėl nevažiuotumėt?
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2014 07 23, 09:51)
kodėl nevažiuotumėt?

Noretusi bent vienos ekskursijos, bet nesijausciau saugiai, skaiciau apie vietiniu izuluma turistu atzvilgiu. O jei nera saugumo jausmo, man atostogos nebe atostogos. Buvau ten viena karta, dar neprasidejus neramumams, jau ir tada man vietiniu elgesys nebuvo priimtinas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 23, 10:14)
Noretusi bent vienos ekskursijos, bet nesijausciau saugiai, skaiciau apie vietiniu izuluma turistu atzvilgiu. O jei nera saugumo jausmo, man atostogos nebe atostogos. Buvau ten viena karta, dar neprasidejus neramumams, jau ir tada man vietiniu elgesys nebuvo priimtinas.

Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 23, 11:14)

del neramumu, vaziavome pries kelis metus iskart po revoliucijos, poilsis superinis, viesbuciai pustusciai, ekskursijos individualios tiesiogine prasme, demesingumas ypatingas.
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 07 23, 13:30)
del neramumu, vaziavome pries kelis metus iskart po revoliucijos, poilsis superinis, viesbuciai pustusciai, ekskursijos individualios tiesiogine prasme, demesingumas ypatingas.

aš važiuosiu su mama rugsėjo pirmą savaitę į Hurgadą. Visiškai nesukam galvų neramumų. Kartais žmonės kelia paniką ne vietoje ir ne laiku.
Atsakyti
Antradieni gryzau is Hurgados 4u.gif Superines atostogos silta, saule, vanduo superinis. Ramu visiskai, visi atsipute smagus niekas nepuldineja. Taip prekeiviai kalbina, vilioja i parduotuvikes, bet eini tik ten kur tau idomu, per prievarta uz rankos niekas nesitempe i parduotuve. Kainas kaip minimum nusideri per pus ir daugiau, svarbu paciam zinoti uz kiek nori koki daikta pirkti. Vaziavom i dykuma pas beduinus, plaukem i jura. Todel nereikai kalbeti apie kazkokius neramumus, beje veza ir i Luxora ir i Kaira ir prie piramidziu. Buvo tikrai ne vienas kuris pirkosi sias ekskursijas.
Atsakyti