Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(prettiness @ 2014 07 11, 20:54)
Gal galėtumete savo kelionės kainą ir datą parašyti (kad ir į AŽ), pažiūrėčiau, ar brango. Patiko jūsų pasirinktas viešbutis.

7000 (suapvalinus)lt 4-iems (2 vaikai 6 metu bus), kovo 17d, 11 nakvyniu 4u.gif
As pirkau ki tik Teztour paleido ispardavimus, kaina nesikeite dar smile.gif Kazkaip Novaturas labiau su kainonis zaidzia, Tezai ilgeliau laiko vienoda, jau brangins manau labiau nuo rugsejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 11 liepos 2014 - 20:12
Ačiū, aš kovo pab. žiūriu, nes mums aktualu mokinių atostogos. Nelabai skiriasi kaina lyginant su Novaturu.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2014 07 11, 21:33)
Ačiū, aš kovo pab. žiūriu, nes mums aktualu mokinių atostogos. Nelabai skiriasi kaina lyginant su Novaturu.

O as lyg nematau Novature sio viesbucio g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 11, 21:35)
O as lyg nematau Novature sio viesbucio g.gif

Aš, matyt, apsirikau beskubėdama:
http://www.novaturas...PAT/noCity/true
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2014 07 11, 22:32)
Aš, matyt, apsirikau beskubėdama:
http://www.novaturas...PAT/noCity/true

To paties tinkolo viesbutis Sharme, kaina gerokai brangesne siuo metu (ziuriu 11 nakvyniu su vaikais), nors nera aukstesnes klases nei musu pasirinktas viesbutis makadi bay 4u.gif
Novaturo kaina meta 11,5, na su nuolaidom, tebunie link 11 su vizom...4000 daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 11 liepos 2014 - 21:45
As jau lagamina beveik susikrovus smile.gif teliko graziai susideliot ir laukt rytojaus smile.gif 2sav. su saule ir jura thumbup.gif nekantrauju...
Atsakyti
Na mergaites, laba ryta ir sekmes jums smile.gif mano keliones diena siandien thumbup.gif mazius dar pucia i aki, o as mastau ka panirst galejau biggrin.gif sitos atostogos bus ypatingos, nes jos pirmos su mazyliu smile.gif kapstysim smeliuka, maudysimes ir bandysim daug pamatyt, o grizus ispudzius papasakosiu smile.gif nuosirdziai tikiuosi, kad Egiptas mane ir mano brangiausia turta pasitiks svetingai wub.gif
Atsakyti
Merginos o kaip su vizomis? Jei sumokejau cia lietuvoje uz viza ar ja oro uoste vilniuje iklijuos ar jau Egipte? Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2014 07 13, 11:38)
Merginos o kaip su vizomis? Jei sumokejau cia lietuvoje uz viza ar ja oro uoste vilniuje iklijuos ar jau Egipte? Aciu labai

Tezai - cia, Novaturas - ten
Atsakyti
Laba keliauninkems, norejau suzinoti ar veza I Kaira siuo metu ? Keliausime 08 18 I La Pacha
Atsakyti
QUOTE(Daivasys @ 2014 07 13, 20:22)
Laba keliauninkems, norejau suzinoti ar veza I Kaira siuo metu ? Keliausime 08 18 I La Pacha

Buvau šitam viešbutyj. Patiko thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 07 13, 13:14)
Tezai - cia, Novaturas - ten

Aciu 4u.gif
Atsakyti