Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(pukepuke @ 2014 07 05, 20:36)

tiesiog per ja planuojame vaziuoti i tenerife pavasary smile.gif tai galvoju ar patikima smile.gif dekui uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 07 05, 09:31)
O idomu tokia  kaip lenku firma "itaka" patikima ar ne?

Seni, patyre vilkai.
Atsakyti
Per lenkus pigiau todėl kad ten gyventojų 10kartų daugiau nei lt,todėl ir kelionių rinka yra tiek pat kartų didesnė...o juk logiška kad kai lt organizatoriai perka viešbučius ir užsakotarkim 10tukst. Kambarių per metus o lenkai 100tūkst tai ir kainą lenkams geresnę siūlo vien dėl užsakymų kiekio...tas pats ir su visom kt. Paslaugom..tik aisku svarbu neužsiraut ant tokio kaip go planet....
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 07 05, 09:31)
O idomu tokia  kaip lenku firma "itaka" patikima ar ne?

Perskaičiau ir net juokinga pasidarė biggrin.gif O Jūs prieš perkant bent kiek domitės iš ko perkat kelionę? biggrin.gif Nes jau klausti ar Itaka patikima, tai net nežinau, manau iš to ką galima nusipirkti Lietuvoj kelionėms iš Lenkijos, viena patikimiausių, juk kitos agentūros perpardavinėja jų keliones. Kiek teko su jais keliauti ri su kitais Itaka visada pasižymi geriausiu klientų aptarnavimu, geriausiu servisu išvykus. Patikrinta net nelaimės atveju, viskas buvo ekstra greitai nakties metu suorganizuota be jokių problemų, klausimų ar nesklandumų, net nesitikėjau tokio operatyvumo.
Atsakyti
Laba,gal galit pakomentuoti kas apie siuos viesbucius? 4u.gif

1.Maritim Royal Peninsula Hotel & Resort 5*

2.The Cleopatra Luxury Resort Collection 5*

3.Rixos Sharm El Sheikh - Ultra All Inclusive 5*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte83: 10 liepos 2014 - 13:05
Kaip čia aš pražiopsojau žiemos išpardavimus, kažin kilo jau kainos? Gal kas nusipirkę lyginote su dabartinėmis?
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2014 07 11, 12:36)
Kaip čia aš pražiopsojau žiemos išpardavimus, kažin kilo jau kainos? Gal kas nusipirkę lyginote su dabartinėmis?

mes pirkom venam zmogui uz 1359lt ( cia nuo paskelbimo 2d buvo praejusios) siuo metu musu datai viesbutis kainuoja vienam zmogui 2219lt 7n
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2014 07 11, 15:00)
mes pirkom venam zmogui uz 1359lt ( cia nuo paskelbimo 2d buvo praejusios) siuo metu  musu datai viesbutis kainuoja vienam zmogui 2219lt 7n

Dėkui, jau skaičiau, kad brango. Lauksiu Turkijos gal tada g.gif
Atsakyti
Teztoro kainos dar tos pacios, kur cia taip brango? Novature?
Atsakyti
cia Novaturo,i Tezus tik siaip buvau uzmaciusi aky, kadangi ezai i musu viesbuti nesiulo, tai ir nesidomejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2014 07 11, 20:41)
cia Novaturo,i Tezus tik siaip buvau uzmaciusi aky, kadangi ezai i musu viesbuti nesiulo, tai ir nesidomejau smile.gif

Supratau, mes kadangi konkretaus viesbucio nesirinkom, tai lyg ir nebloga varianta is tezu pasirinkom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 11, 20:44)
Supratau, mes kadangi konkretaus viesbucio nesirinkom, tai lyg ir nebloga varianta is tezu pasirinkom 4u.gif

Gal galėtumete savo kelionės kainą ir datą parašyti (kad ir į AŽ), pažiūrėčiau, ar brango. Patiko jūsų pasirinktas viešbutis.
Atsakyti