Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(pukepuke @ 2014 06 18, 22:23)
Siaip sio tinklo viesbuciai tikrai neblogi, aisku, nuo lukesciu priklauso 4u.gif

Oj dekui 4u.gif , nes ruosiu vestuviu metiniu proga staigmena savo vyriskiui, as tai nemazai su vaikais keliavusi, cia mano vyrui pirma kelione ne Europoje mirksiukas.gif , na man svarbiausia kad vaikai butu patenkinti,vyras slapta ispesiau svajoja apie pasyvias atostogas su vaikais - duotis baseine,zaisti,lakstyti,o man aktualu geras maistas,harmoninga aplinka. "Aukso rankenu" neieskau lotuliukas.gif beje ir vyksime kovo pabaigoje,tad dabar laukia poryt kelione i Turkija,rugpjuti i Rodo sala,o kovo pabaigoje Hurgada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 06 18, 19:20)
Sveiki, dar niekas neperkate ziemos kelioniu? Pasirinkome siam kartui Cleopatra Luxury makadi, gal kas buvote? Svarsteme tarp Sunrise Royal arba Cleopatros, bet draugai labiau norejo i si, o man lyg panasiu atsileipimu viesbuciai. Gal kas buvot kazkuriame?

Mes jau pasiemem kelione ziemos i Sindbad Club Aqva Hotel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 06 18, 21:20)
Sveiki, dar niekas neperkate ziemos kelioniu? Pasirinkome siam kartui Cleopatra Luxury makadi, gal kas buvote? Svarsteme tarp Sunrise Royal arba Cleopatros, bet draugai labiau norejo i si, o man lyg panasiu atsileipimu viesbuciai. Gal kas buvot kazkuriame?

As ziemos kelione kisenej jau turiu nuo geguzes 16 d smile.gif pasirinkau Amwaj Blue Beach Resort and SPA. Skrisiu pries savo jubilieju, tai tikiuosi labai grazaus laiko, nuostabiu atostogu wub.gif Pirma karta busim ziemos metu, bet tikiuosi bus silta ir viskas bus nuostabu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2014 06 19, 10:08)
As ziemos kelione kisenej jau turiu nuo geguzes 16 d smile.gif pasirinkau Amwaj Blue Beach Resort and SPA. Skrisiu pries savo jubilieju, tai tikiuosi labai grazaus laiko, nuostabiu atostogu  wub.gif Pirma karta busim ziemos metu, bet tikiuosi bus silta ir viskas bus nuostabu  wub.gif

Geguzes gale tikrai bus silta,tiksliau lyginant su Lietuva bus gerokai karsta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justulemaze @ 2014 06 18, 22:49)
Na, jeigu i virtuve leidzia nueiti, reiskia tikrai neturi ka slepti smile.gif mes be vaiku, dviese su mama, tik vat ji ne plaukike pas amne, tai idomu ar pavyks tuos koralus pamatyti smile.gif todel ir pagalvojau del ekskursiju, kad jai idomiau butu. O pasizvalgyti po dykuma cia iskart salia viesbucio kazkur ejot? Saugu? Nes kazkur skaiciau sitoje temoje ir apie apsauginius su visa baisia iranga smile.gif plius dar skristume dabar, tai gal per karsta dykumoje butu?
As pati 2011.04 men buvau Sarm'e Royal Albatros Moderna viesbutyje 4zv. Irgi su tokiu pat tilteliu - kas man labai patiko, nes daznai ejau panardyti, kol draugai deginosi ant tiltelio smile.gif tada ir as dar turejau dideliu vandenu baime, bet nardziau nugriebus gelbejimosi lemene nuo tilto biggrin.gifD vaizdai, zuvytes - neapsakoma. Ir siaip viesbutis didelis, baseinu kokie 5-6 (vienas vidury viesbucio, kiemely, kiti einant link papludimio), budavo ir ledai, ir desertu, vaisiu didelis pasirinkimas, vakariene galedavai valgyti gal 3ijuose vietuose. Del animacijos nelabai prisimenu kokia buvo, bet kai kuriomis dienomis veikdavo viesbucio apacioje Irish club. Tada vaziavau i pora ekskursiju. Palukem su laivu, buvom stoje nardyti, buvom delfinu seimyna sutike, kurie mus gana ilgai lydejo. Taip pat vaziavom su jeepais i dykuma - kas labiausiai isimine - vietiniai vaikai, dar nemokantys kalbeti normaliai, bet ismokyti viena fraze - BUY ONE - apyrankes savadarbes is siulu pardavinejo. Pasivazinejimas su kupranugariai, arbatele dykumoj vietiniu  palapineje. Jeigu kazkas keliaus i si viesbuti galiu mesti linka su savo darytom nuotraukom is keliones.

Marsa Alam yra atokesnis ganėtinai naujas kurortas, nemačiau aš ten nė vieno apsauginio ginkluoto. Būdelėse šalia dykumos, kur baigiasi viešbučio teritorija sėdėjo apsauginiai, bet mes ėjom ne kartą ir nieko nesakė, manau svarbu būti su apyranke, kad atgal įleistų smile.gif
Dėl nardymo, ten nelabai įmanoma nuskęsti, vandenukas laiko šiek tiek, gal su kokią liemene išvis būtų drąsu.
O tilteliai manyčiau gal prie visų viešbučių yra? bent jau dauguma tikrai juos turi...
Papildyta:
QUOTE(Justulemaze @ 2014 06 18, 23:30)
Dar uzmirsau paklausti, kaip del vizu? Ar padare jums lenku agentura, ar patiems reikejo daryti? kiek tas kainavo? ir ar greitai daro?

vizas nusipirkom nuskridę, ten kelių minučių reikalas... nieko nereik užsakinėti. Omokėjom, bijausumeluoti, gal 15 dolerių žmogui
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 06 19, 11:21)
Geguzes gale tikrai bus silta,tiksliau lyginant su Lietuva bus gerokai karsta. smile.gif

As supratau kad atostogos bus ziema, tik pirkta geguzes men.

Papildyta:
QUOTE(Jurginta06 @ 2014 06 19, 00:21)
Oj dekui 4u.gif , nes ruosiu vestuviu metiniu proga staigmena savo vyriskiui, as tai nemazai su vaikais keliavusi, cia mano vyrui pirma kelione ne Europoje mirksiukas.gif , na man svarbiausia kad vaikai butu patenkinti,vyras slapta ispesiau svajoja apie pasyvias atostogas su vaikais - duotis baseine,zaisti,lakstyti,o man aktualu geras maistas,harmoninga aplinka. "Aukso rankenu" neieskau lotuliukas.gif beje ir vyksime kovo pabaigoje,tad dabar laukia poryt kelione i Turkija,rugpjuti i Rodo sala,o kovo pabaigoje Hurgada 4u.gif

Smagu jums. Mes irgi kovo antroje puseje tik keliausime smile.gif Ech, toli dar smile.gif Is Turkojos neseniai grizome, dabar lauksime Egipto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 06 19, 22:25)
As supratau kad atostogos bus ziema, tik pirkta geguzes men.

Papildyta:

Smagu jums. Mes irgi kovo antroje puseje tik keliausime smile.gif Ech, toli dar smile.gif Is Turkojos neseniai grizome, dabar lauksime Egipto smile.gif

o kur labiau patinka? ar Egipte ar Turkijoj, gal galit palyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mam@ @ 2014 06 19, 22:45)
o kur labiau patinka? ar Egipte ar Turkijoj, gal galit palyginti  4u.gif

Siaip Turkojoj man asmeniskai geriau, bet Egipte labai grazi jura, o mes megejai su kauke plaukiot, plius, kovo men. pas mus dar ziema, o ten silta ir gera 4u.gif Vaziuosim si karta 11 nakvyniu, pasisildyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 19 birželio 2014 - 21:54
Mes lapkriti i Hurgada lekiam, Jasmine Village, pirma karta i Egipta skrendam gal nenusivilsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2014 06 21, 11:27)
Mes lapkriti i Hurgada lekiam, Jasmine Village, pirma karta i Egipta skrendam gal nenusivilsim smile.gif

jai suvoksit , kad tai Afrika , kad Egiptas yra savotiska salis su dideliais kontrastais ,neieskosit prabangos ten kur jos nereikia tikrai nenusivilsite smile.gif Egipta zmones arba isimyle arba visiskai juo nusivile smile.gif
Atsakyti
Na mes nesam labai isrankus, buvom Turkijoj, Bulgarijoj tai abiejuose salyse patiko smile.gif Norisi greiciau islekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2014 06 21, 15:10)
jai suvoksit , kad tai Afrika , kad Egiptas yra savotiska salis su dideliais kontrastais ,neieskosit prabangos ten kur jos nereikia tikrai nenusivilsite smile.gif Egipta zmones arba isimyle arba visiskai juo nusivile smile.gif

Aha savotiska ax.gif Bet nebutinai jau arba myli arba nekenti ax.gif Mes su MB tikrai neisimylejome, bet, grazi jura ir poilsis ne sezono metu, plius, gan patraukli kaina, daro savo mirksiukas.gif
Atsakyti