vat pagalvojau, kad reiktu Luxora siemet aplankyti, sakykit varginanti kelione ? kokios mazdaug ekskursijos kainos? kiek km suvazinejama, kiek supratau visa diena ten
Sveikos
Grizom is Serenity Makadi Bay viesbucio. Teritorija labai didele ir grazi, maistas gausus ir pakankamai ivairus, bet po 3 dienu jau pabodo ir ziauriai pilva susuko, atotogas man sugadino Vyrui irgi problemu su pilvu buvo, gal kiek maziau nei man. Egipte pirma karta buvom, tad daugiau tikrai ten nevaziuosim (nors likom nepamate piramidziu ir yra kazkoks noras grizt), Afrika yra Afrika ir mes geriau rinksimes kitas kelioniu kryptis. Beja davem 10 doleriu ir sokolada, tai gavom labai gera kambari prie pat juros ( plane B1 pazymeta )
Kas domins klauskit
Beja juros spalva tokia ir yra kaip nuotraukoj, o kai buvom Hurgadoj, tai matem tikrai zydros spalvos vandeni
Grizom is Serenity Makadi Bay viesbucio. Teritorija labai didele ir grazi, maistas gausus ir pakankamai ivairus, bet po 3 dienu jau pabodo ir ziauriai pilva susuko, atotogas man sugadino Vyrui irgi problemu su pilvu buvo, gal kiek maziau nei man. Egipte pirma karta buvom, tad daugiau tikrai ten nevaziuosim (nors likom nepamate piramidziu ir yra kazkoks noras grizt), Afrika yra Afrika ir mes geriau rinksimes kitas kelioniu kryptis. Beja davem 10 doleriu ir sokolada, tai gavom labai gera kambari prie pat juros ( plane B1 pazymeta )
Kas domins klauskit
Beja juros spalva tokia ir yra kaip nuotraukoj, o kai buvom Hurgadoj, tai matem tikrai zydros spalvos vandeni
QUOTE(dianiukazz @ 2014 06 17, 20:59)
Sveiki gal kas keliauja 07.07 i alf leila va leila su vaiku:-) ?
As keliausiu rugpjucio 4;)
Buvau sitame - Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort Hurghada.
Jau trecia karta Egipte, tai i toki viesbuti tikrai grisciau. Vienintelis minusas - kazkokia dirbtine ilanka juroje ir vanduo pastoves su dumblu. Bet kam nereikia juros, o uztenka gero baseino, tai rekomenduoju.
Jau trecia karta Egipte, tai i toki viesbuti tikrai grisciau. Vienintelis minusas - kazkokia dirbtine ilanka juroje ir vanduo pastoves su dumblu. Bet kam nereikia juros, o uztenka gero baseino, tai rekomenduoju.
Sveiki, dar niekas neperkate ziemos kelioniu? Pasirinkome siam kartui Cleopatra Luxury makadi, gal kas buvote? Svarsteme tarp Sunrise Royal arba Cleopatros, bet draugai labiau norejo i si, o man lyg panasiu atsileipimu viesbuciai. Gal kas buvot kazkuriame?
QUOTE(mam@ @ 2014 06 04, 13:05)
per Velykas buvome 2 sav Concord viešbutyje, pirmą kart Egipte, labai patiko... ne veltui žmonės renkasi šį viešbutį vėl ir vėl. Kambarius tvarko kiekvieną dieną, personala paslaugus, neįkyrus, velykų dieną radom kambary dovanėlę (draugai važiuoja ne pirmą kar tper Velykas, to nebuvo sakė niekur), vaikai gavo dovanų pliušinius zuikius. Maistas įvairus, bet kaip dauguma rašo, vaisių trūkumas. Aplinka labai sutvarkyta, prižiūrima, nuostabūs koralai, žuvys, vėlgi draugai komentavo, kad tokių grožių matė tik giluminiam nardyme, net nemokantys plaukti gali grožėtis nuo tiltelio ar įbridę iki kelių. Vieną dieną buvo atplaukę delfinai. Labai patiko pasivaikščiojimai po dykumą (iš visų pusių dykuma). Animacija gal kiek skurdoka, bet kiek žinau jau ten pasikeitė animatoriai. mano sūnus dvi dienas vaikščiojo ir aikčiojo: kaip čia gražu, kaip man čia patinka Parduotuvėlės tik kelios ir kadangi aplinkui dykuma, kainos nemažos ir nėr pasirinkimo, tai viskuo reikėtų pasirūpinti dar Lietuvoje. Žodžiu, mums labai patiko, tikrai dar ten sugrįšiu kada nors :)beje, šis viešbutis pasižymi labai geru spa, teko (bingo, šeimos trunyro metu) laimėti nemažai visokių spa procedūrų, nenusivylėm. Viešbutis orentuotas į italus, bet jų tik ten apie 5 proc buvo mūsų viešnagės metu, tačiau rusų ten mažai, personalas rusiškai nekalba. Lietuvius matėm tik vienus ir tik pirmą dieną. Kiekvieną vakarą purškia nuo uodų, tad jų ten nėra. Skridome iš Varšuvos
Marsa Alamas turistų nenuniokotas gamtos kampelis, rojus nardytojams, rudenį planuojam vėl ten apsilankyti.
http://www.itaka.pl/...ed9b61aec04e1a0
Marsa Alamas turistų nenuniokotas gamtos kampelis, rojus nardytojams, rudenį planuojam vėl ten apsilankyti.
http://www.itaka.pl/...ed9b61aec04e1a0
Sveiki,
kaip tik siandien ziurinejau si viesbuti, tad labai smagu, kad uztaikiau ant ten jau buvusiu sakykit, kaip yra su masitu? Nes visi gasdina, kad Egipte pasitaiko daug apsinuodijimu, nesinoretu atostogu sugadinti, todel dar vis mastom ar Turkija ar Egiptas. Gal emete kazkokiu ekskursiju is vietiniu,ar ejote uz viesbucio ribu? Nes noretusi ir pamatyti dar kazka .. nardyt megstu, tai cia jau pliusas didelis man, kad turi viesbutis toki tilteli.
QUOTE(Justulemaze @ 2014 06 18, 22:10)
Sveiki,
kaip tik siandien ziurinejau si viesbuti, tad labai smagu, kad uztaikiau ant ten jau buvusiu sakykit, kaip yra su masitu? Nes visi gasdina, kad Egipte pasitaiko daug apsinuodijimu, nesinoretu atostogu sugadinti, todel dar vis mastom ar Turkija ar Egiptas. Gal emete kazkokiu ekskursiju is vietiniu,ar ejote uz viesbucio ribu? Nes noretusi ir pamatyti dar kazka .. nardyt megstu, tai cia jau pliusas didelis man, kad turi viesbutis toki tilteli.
maisto pasirinkimas nėra super didelis, bet valgyti tikrai ras kiekvienas ką. teko pabūvoti šio viešbučio virtuvėje, smalsumas nugalėjo ir išdrįsau šefo paprašyti, kad leistu žvilgterėti, tai jis visą ekskursiją pravedė, žinokit maistas yra vežamas kiekvieną dieną, labai nustebino, kad jo atsargų šaldytuvuose labai mažai, o taip yra dėl to, kad jis pastoviai būtų šviežias. Labai tvarkinga visur, restorane taip pat. Mano vaikams tai buvo pirma kelionė į užsienį ir jie pirmas kelias dienas vėmė, viduriavo, bet čia kaltas ne Egiptas, nes tik išvažiavus iš namų ir įvažiavus į Lenkiją dukrytė pradėjo vemti, nusvežėm matyt kokį rotą.
Ekskursijų mes neėmė, nes su mažais vaikais važiavom, draugų šeimos vaikai taip pat maži, bet buvom išėję pasižvalgyti po dykumą. Šiaip ekskursijas siūlo paplūdimyje įvairias, ten pigiau nei kad per agentūras.
jei mėgstate nardyti, tik į Egiptą, Turkijoj nelabai ten ką pamatysit
Koralai šio viešbučio teritorijoje nuostabūs, žuvų kokių tik nematėm...
dėl maisto dar noriu pridurti, šiaip jo ten daug ir įvairaus, tačiau man trūkų daržovių ir vaisių įvairovės ir skanių ledų
QUOTE(mam@ @ 2014 06 18, 22:22)
maisto pasirinkimas nėra super didelis, bet valgyti tikrai ras kiekvienas ką. teko pabūvoti šio viešbučio virtuvėje, smalsumas nugalėjo ir išdrįsau šefo paprašyti, kad leistu žvilgterėti, tai jis visą ekskursiją pravedė, žinokit maistas yra vežamas kiekvieną dieną, labai nustebino, kad jo atsargų šaldytuvuose labai mažai, o taip yra dėl to, kad jis pastoviai būtų šviežias. Labai tvarkinga visur, restorane taip pat. Mano vaikams tai buvo pirma kelionė į užsienį ir jie pirmas kelias dienas vėmė, viduriavo, bet čia kaltas ne Egiptas, nes tik išvažiavus iš namų ir įvažiavus į Lenkiją dukrytė pradėjo vemti, nusvežėm matyt kokį rotą.
Ekskursijų mes neėmė, nes su mažais vaikais važiavom, draugų šeimos vaikai taip pat maži, bet buvom išėję pasižvalgyti po dykumą. Šiaip ekskursijas siūlo paplūdimyje įvairias, ten pigiau nei kad per agentūras.
dėl maisto dar noriu pridurti, šiaip jo ten daug ir įvairaus, tačiau man trūkų daržovių ir vaisių įvairovės ir skanių ledų
Na, jeigu i virtuve leidzia nueiti, reiskia tikrai neturi ka slepti mes be vaiku, dviese su mama, tik vat ji ne plaukike pas amne, tai idomu ar pavyks tuos koralus pamatyti todel ir pagalvojau del ekskursiju, kad jai idomiau butu. O pasizvalgyti po dykuma cia iskart salia viesbucio kazkur ejot? Saugu? Nes kazkur skaiciau sitoje temoje ir apie apsauginius su visa baisia iranga plius dar skristume dabar, tai gal per karsta dykumoje butu?
As pati 2011.04 men buvau Sarm'e Royal Albatros Moderna viesbutyje 4zv. Irgi su tokiu pat tilteliu - kas man labai patiko, nes daznai ejau panardyti, kol draugai deginosi ant tiltelio tada ir as dar turejau dideliu vandenu baime, bet nardziau nugriebus gelbejimosi lemene nuo tilto D vaizdai, zuvytes - neapsakoma. Ir siaip viesbutis didelis, baseinu kokie 5-6 (vienas vidury viesbucio, kiemely, kiti einant link papludimio), budavo ir ledai, ir desertu, vaisiu didelis pasirinkimas, vakariene galedavai valgyti gal 3ijuose vietuose. Del animacijos nelabai prisimenu kokia buvo, bet kai kuriomis dienomis veikdavo viesbucio apacioje Irish club. Tada vaziavau i pora ekskursiju. Palukem su laivu, buvom stoje nardyti, buvom delfinu seimyna sutike, kurie mus gana ilgai lydejo. Taip pat vaziavom su jeepais i dykuma - kas labiausiai isimine - vietiniai vaikai, dar nemokantys kalbeti normaliai, bet ismokyti viena fraze - BUY ONE - apyrankes savadarbes is siulu pardavinejo. Pasivazinejimas su kupranugariai, arbatele dykumoj vietiniu palapineje. Jeigu kazkas keliaus i si viesbuti galiu mesti linka su savo darytom nuotraukom is keliones.
QUOTE(Jurginta06 @ 2014 06 18, 23:04)
Sveikutes, o mes po vasaros maratono pasirinkome per isankstinius pardavimus Pickalbatros Albatros Palace Resort and SPA - 5* , tikiuosi nenusivilsime, pirma kelione Egipte, tikiuosi nenusivilsime. O gal yra buvusiu mergaiciu siame viesbutyje.
Siaip sio tinklo viesbuciai tikrai neblogi, aisku, nuo lukesciu priklauso
QUOTE(mam@ @ 2014 06 18, 22:22)
Dar uzmirsau paklausti, kaip del vizu? Ar padare jums lenku agentura, ar patiems reikejo daryti? kiek tas kainavo? ir ar greitai daro?