Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(snaige4 @ 2014 05 27, 15:54)
Šarme gražesnė jūra  ax.gif  man asmeniškai tik ten  smile.gif

Smagu smile.gif tada būtinai apsvarstysi šį pasiūlymą wink.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Pries pora dienu grizome is Hurgados. Tai pastebejimas vienas: maziau reikia klausyti kitu nuomones, nes tas pats dalykas visiems gali atrodyti skirtingai smile.gif Su kitais lietuviais patekom į tą patį viešbutį, tai mes aukščiausiais balais vertinam, o jie niekad į jį nebegrįžtų.... Na bet nuo pradžių: Hurgadoj ramu, jei nekreipsite dėmesio į apsaugą su automatais. Bet mes papuolėm ant valdžios rinkimų įkarštės, tai gal kitu metu tiek automatų ir snaiperių nepamatysit smile.gif Dar visi gąsdino dėl uodų, tai nei vieno uodo nebuvo. Per savaitę laiko tik dvi muses mačiau, jokių kitų gyvių neskraidžiojo smile.gif Moteriškėm be vyrų nėr ko ten važiuot, nes visi kabinėjasi. Kartais gražiai ir gali paglostyti savimeilę, bet va vienų lietuvaičių vos neišsivežė autobusiukas tamsintais langais... Geriausia, jei mokate rusiškai, kitom kalbom ten sunku susišnekėti. Nebijokite sakyti, kad esate iš Lietuvos, pamatysit, visai kitaip žiūrės, nei į rusus. O už 1dolerį arbatpinigių- ant rankų nešioja.
Dėl ekskursijų, tai nebijokit važiuoti su vietiniais, kurie turi sutartis su viešbučiu. Sumokėsite perpus pigiau, o vyksite į tą pačią ekskursiją su TezTour klientais.
Orai šiuo metu labai geri- karšta, lengvas vėjukas, vanduo labai šiltas. Tik va niekas neperspėjo, kad labai anksti temsta. 21h ten jau tamsu...
Apie viešbutį: buvome apsistoję Sunny Days El Palacio. Davėme registratūroj 10dolerių, tai leido pasakyti, kokio kambario norim, su kokiu vaizdu, kurioj vietoj ir pan. Kambarys be priekaištų. Vandens ir gaiviųjų gėrimų galima įsipilti ant kiekvieno kampo. Alkoholis nelabai stiprus, bet alus skanus. Maistas geras ir visada skirtingas, niekad neatsibosta. Su organizmu jokių problemų. Animacija labai prasta. Po 23h nebėra ką veikti, nes diskotekos būdavo po 10 ar 5 dolerius, bet ir tai zmoniu nesusirinkdavo, tai neapsimokejo net eit. Viena vakara tik buvo superine programa. Kaip cia kazkas sake, kad gerimai is plastmasiniu tauriu, tai taip- lauke plastmasines taures, viduj- stiklines. Irankiu mums netrukdavo, bet vieni sake kazkada pasigedo saukstu.
Del pinigu, tai mes uz 1 savaite "viskas iskaiciuota"+vizos mokejome 1400Lt ir pirkome pora menesiu pries. Lenku pora pirko paskutines minutes bilietus lenkijoje , tai mokejo 1000 lt uz 14 dienu. Neblogas skirtumas wink.gif
Tikiuosi, kam nors bus naudinga mano informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2014 05 25, 11:34)
Galvojam ir mes su vyru aplankyti Egipta  ax.gif Galvojam apie atostogas lapkricio menesi, bet baisu, kad nebutu salta, norim siltu atsotogu, kad butu galima ir pakeliauti, ir pasideginti, ir pasimaudyti juroje. Gal yra kas buve lapkricio pradzioj Hurgadoj, ar dar pakankamai silta?

Susalti,tai tikrai nesusalsite,bet turekite omenyje,kad lapkriti gan anksti leudziasi saule,realiai degintis galesite iki ~ 15 valandos,vakarais jau gan vejuota ir su uodais,bei musytemis jau teks susitikti (ypac jei vakaras nebus vejuotas). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2014 05 15, 15:11)
Na bet ir kainos sukilo.. Užvakar nusipirkom už 1450Lt, šiandien mūsų kelionė jau kainuoja 2100 Lt..  g.gif

panasiu laiku ir as pirkau kelione ziemai, bet pas mus mezesnis augimas, bet sudejus visu triju zmoniu tai jau iseina dar viena kelione zmogui.

QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 05 16, 14:22)
Aš buvau nuo balandžio 20 iki 27
Paverskit temą atgal. Sudėjau nuotraukas. Aš asmeniškai nebeskrisčiau į Alf leila wa leila. Rinkčiausi Amway.

jus kalbate apie Amwaj Blue Beach Resort and SPA ? nes kaip tik issirinkau ziemai ji.

Dabar atostogavom Grand Seas Resort Hostmark.
Viesbutis, ramus, tvarkingas, didele teritorija, kambariai tvarkomi kiekviena diena, maisto pasirinkimas nera labai didelis galiu pasakyti, bet pakako.Pasigedau vaisiu.Personalas neikirus,paslaugus.Animatoriai man pasirode ne kokie, bet cia tik mano nuomone. Antra karta nesirinkciau sio viesbucio.
Atsakyti
Sianakt grizome is Hurgados Pickalbatros Palace resort and spa viebucio. Ilsejome 14 dienu. Jei kam idomu kas,klauskite.
Bendrai paemus i Hurgada daugiau negrisime. Sarmas patinka kur kas labiau (jura,zmoniu kultura, viesbuciu aukstesnis aptarnavimo lygis ir kt.).
Atsakyti
O gal kasnors galėtumėt pakomentuoti Marsa Alam kurorta ir jo viešbučius? Galbūt esat kažkurį aplankę? 4u.gif
Atsakyti

O gal kas nors buvot Steigenberger Aqua Magic 5*
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2014 06 03, 22:50)
O gal kas nors buvot Steigenberger Aqua Magic 5*

pačiam viešbuty nebuvom, bet pro jį eidavom pasivaikščioti, gražioj promenadoj jis, atrodo labai prabangiai, bet antroj viešbučių linijoj, iki juros reiks tolokai paėjėti..nes steigenberger hurghada al dau beach hotel labai didelė teritorija ir per ją visą reikia praeiti iki jūros...
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2014 06 03, 18:31)
O gal kasnors galėtumėt pakomentuoti Marsa Alam kurorta ir jo viešbučius? Galbūt esat kažkurį aplankę?  4u.gif

per Velykas buvome 2 sav Concord viešbutyje, pirmą kart Egipte, labai patiko... ne veltui žmonės renkasi šį viešbutį vėl ir vėl. Kambarius tvarko kiekvieną dieną, personala paslaugus, neįkyrus, velykų dieną radom kambary dovanėlę (draugai važiuoja ne pirmą kar tper Velykas, to nebuvo sakė niekur), vaikai gavo dovanų pliušinius zuikius. Maistas įvairus, bet kaip dauguma rašo, vaisių trūkumas. Aplinka labai sutvarkyta, prižiūrima, nuostabūs koralai, žuvys, vėlgi draugai komentavo, kad tokių grožių matė tik giluminiam nardyme, net nemokantys plaukti gali grožėtis nuo tiltelio ar įbridę iki kelių. Vieną dieną buvo atplaukę delfinai. Labai patiko pasivaikščiojimai po dykumą (iš visų pusių dykuma). Animacija gal kiek skurdoka, bet kiek žinau jau ten pasikeitė animatoriai. mano sūnus dvi dienas vaikščiojo ir aikčiojo: kaip čia gražu, kaip man čia patinka smile.gif Parduotuvėlės tik kelios ir kadangi aplinkui dykuma, kainos nemažos ir nėr pasirinkimo, tai viskuo reikėtų pasirūpinti dar Lietuvoje. Žodžiu, mums labai patiko, tikrai dar ten sugrįšiu kada nors :)beje, šis viešbutis pasižymi labai geru spa, teko (bingo, šeimos trunyro metu) laimėti nemažai visokių spa procedūrų, nenusivylėm. Viešbutis orentuotas į italus, bet jų tik ten apie 5 proc buvo mūsų viešnagės metu, tačiau rusų ten mažai, personalas rusiškai nekalba. Lietuvius matėm tik vienus ir tik pirmą dieną. Kiekvieną vakarą purškia nuo uodų, tad jų ten nėra. Skridome iš Varšuvos
Marsa Alamas turistų nenuniokotas gamtos kampelis, rojus nardytojams, rudenį planuojam vėl ten apsilankyti.
http://www.itaka.pl/...ed9b61aec04e1a0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mam@: 04 birželio 2014 - 12:07
Gal kas birzelio 16 i Sunny days el palacio cool.gif
Atsakyti

Sveiki,

Gal kas esate buve Šarm el Shake :
Rixos Sharm El Sheikh ??

Dėkui.

Atsakyti
Atsargumo dėlei, kad nekiltų nesklandumų nusipirkus kelionę: Girgžda turizmo verslas 4u.gif
Atsakyti