Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Ciklomena @ 2014 05 21, 10:55)
Iberotel todel, kad Madinat Makadi atskira zona. Jokiu vietiniu. Yra nemokamas akvaparkas visiems Madinato viesbuciams. Makadi oazis pats didziausias sildomas baseinas. Buvom pries kelis metus-grizciau vel ax.gif

Bet kiek domejomes ir radom info, kad i akvaparka reik vaziuoti is sio viesbucio, veza autobusiukas. Ar taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2014 05 21, 12:04)
Bet kiek domejomes ir radom info, kad i akvaparka reik vaziuoti is sio viesbucio, veza autobusiukas. Ar taip supratau.

Tais metais, kai mes buvom veike nemokamai. Dabar radau daugiau info:
http://www.jaz.trave...kadi-water.aspx
Atsakyti
http://www.makalius....result/c58ba19c

geros kainos 05.26 datai, ciupkit kas planuojat keliones smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Galvojam ir mes su vyru aplankyti Egipta ax.gif Galvojam apie atostogas lapkricio menesi, bet baisu, kad nebutu salta, norim siltu atsotogu, kad butu galima ir pakeliauti, ir pasideginti, ir pasimaudyti juroje. Gal yra kas buve lapkricio pradzioj Hurgadoj, ar dar pakankamai silta? Ziurejau, cia idetoj nuotraukoj, praeitu metu orus, tai atrodo, kad lapkricio pradzioj dar tikrai cilta buvo apie 30 silumos, bet gal kas buvote, ar tikrai taip silta, ar nera didelio vejo ir ar jura dar silta? Buciau labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2014 05 25, 12:34)
Sveiki smile.gif

Galvojam ir mes su vyru aplankyti Egipta  ax.gif Galvojam apie atostogas lapkricio menesi, bet baisu, kad nebutu salta, norim siltu atsotogu, kad butu galima ir pakeliauti, ir pasideginti, ir pasimaudyti juroje. Gal yra kas buve lapkricio pradzioj Hurgadoj, ar dar pakankamai silta? Ziurejau, cia idetoj nuotraukoj, praeitu metu orus, tai atrodo, kad lapkricio pradzioj dar tikrai cilta buvo apie 30 silumos, bet gal kas buvote, ar tikrai taip silta, ar nera didelio vejo ir ar jura dar silta? Buciau labai dekinga uz atsakymus  4u.gif

Mes buvome lapkričio pabaigoje - tikrai nebuvo šalta, jūra šilta, vėjuota buvo tik viena diena, bet ir tai nebuvo šalta tada smile.gif
Atsakyti
Tai Tezturas neskuba ziemos ispardavimu dar paskelbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2014 05 25, 18:32)
Tai Tezturas neskuba ziemos ispardavimu dar paskelbti  g.gif

Laukiam ir mes tezu ispardavimu, nes nespejom nuciupti novature norimo viesbucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2014 05 26, 05:55)
Laukiam ir mes tezu ispardavimu, nes nespejom nuciupti novature norimo viesbucio  smile.gif

Novaturas greit sukele kainas, nuo paskelbimo pvz musu viesbutis kiekviena diena brango po 100lt
Atsakyti
Mūsų tai dienai pabrango 600 lt vienam žmogui. Džiaugiuosi, kad spėjau. Bet kažin ar rudenį skraidins i Šarm el šeiką. Gal vėl liks tik Hurhada.
Atsakyti
Sveikos, aš irgi mačiau šituos išpardavimus žiemos kelionių novature, gundaus kainom smile.gif ką geriau rinktis Šarm aš Šeicha ar Hurgada? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas esate buve Šarm el Shake viešbučiuose:
Rixos Sharm El Sheikh arba Stella Di Mare Beach Hotel & Spa ?

Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(karolina.varn @ 2014 05 27, 15:43)
Sveikos, aš irgi mačiau šituos išpardavimus žiemos kelionių novature, gundaus kainom smile.gif ką geriau rinktis Šarm aš Šeicha ar Hurgada? smile.gif

Šarme gražesnė jūra ax.gif man asmeniškai tik ten smile.gif
Atsakyti