Na bet ir kainos sukilo.. Užvakar nusipirkom už 1450Lt, šiandien mūsų kelionė jau kainuoja 2100 Lt..
Mes kur rezervavomes nuo antradienio 200lt pabrango arba taip greit ispirko tuos kambarius arba zaidzia
QUOTE(*tigriukas* @ 2014 05 15, 09:22)
skrendat 19 speju nes mes pirmadieni kylam ir lepinsimes saules voniomis savaitele.
Tik ka skambino is agenturos ir pasake, kad keicias isvykimas is Egipto, pavelino valandele
pas mane planuose gruodzio 8-10 dienomis isigyti kelione, tai tikiuosi nebus labai vejuota ir oras bus geras
Tik ka skambino is agenturos ir pasake, kad keicias isvykimas is Egipto, pavelino valandele
pas mane planuose gruodzio 8-10 dienomis isigyti kelione, tai tikiuosi nebus labai vejuota ir oras bus geras
taip, 19 -ta. Mum irgi iskart atsiunte naujus bilietukus, pukiu, beveik visa diena dar ten pabusim
QUOTE(-luka- @ 2014 05 15, 13:12)
mus 2 kartus skraidino , turi vaikai atvirutes dar su autografais
ja ja, mums irgi 2 kartus teko tokia laime, autografa ir turim. Isimylejau i jo pilotavima, viska paaiskina skrydzio metu,ir taip mikstai nutupdo lektuva , noreciau ir vel su juo skrist
http://www.delfi.lt/...s.d?id=64805261 nesupratau cia dar prie fizos prides 7 baksus?
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 05 16, 14:22)
Aš asmeniškai nebeskrisčiau į Alf leila wa leila. Rinkčiausi Amway.
O as skrisiu rugpjuti i ta viesbuti. I manau praleisim ten puikias atostogas. I tophotels kur neseniai patalpinot savo atsiliepima, labai daug teigiamu atsiliepimu. Kaikurie vaziuoja net kelis kartus ten.
Egzzzotika... važiuokit.. argi aš Jums draudžiu???
Aš parašiau kokios buvo mano atostogos ir teisintis ar aiškintis aš tikrai nesiruošiu. Ne vaikų darželis.
Aš parašiau kokios buvo mano atostogos ir teisintis ar aiškintis aš tikrai nesiruošiu. Ne vaikų darželis.
[quote=žydroji svajonė,2014 05 16, 15:56]
gaila, kad jums nepasiseke ir tiek ko cia pikstat?
gaila, kad jums nepasiseke ir tiek ko cia pikstat?
Gal kas į Egiptą 70 dienų paatostogauti nori
Tik nuo 3909 lt su pusryčiais ir vakariene, o su viskas įskaičiuota 5429lt
Tik nuo 3909 lt su pusryčiais ir vakariene, o su viskas įskaičiuota 5429lt
QUOTE(zuikutyte @ 2014 05 16, 13:14)
Sveikos, dairomės, kur čia išlėkt karštų atostogų galvojam apie egiptą nežinau gal nevietoj klausiu, bet gal kas buvo "Pickalbatros Alf Leila Wa Leila" viešbutyje? skaičiau novature atsiliepimus, tai geri, įdomi labiau patyrusių keliautojų nuomonė
Laba, mes tik vakar grįžom iš šio viešbučio. Važiavome trise su 6 m. sūnumi ir dar vieną pilvuke vežėmės:) Kai perskaičiau prieš tai iš šio viešbučio grįžusios mamytės komentarą, buvome jau nusipirkę kelionę. Labai suabejojome dėl viešbučio kokybės, galvojome keisti, bet kelionių agentūroje mus nuramino ir pasilikome jį. Egipte šiais metais pabūvojome 5 kartą, visada važiuodavome į 5 žv.( renkamės vis kitus) viešbučius, šiemet šį rinkomės dėl gerų atsiliepimų. Neslėpsiu truputį bijojome dėl paslaugų kokybės, jog jis vertinamas 4 žv.Bet, tai yra tik dėl to, jog jis yra antroje zonoje.
Kambarį gavome tikrai gerą, pirmame aukšte, išėjus į kiemelį yra mažas baseinukas, prie jo labai mažai žmonių būdavo, tai ramiai buvo galima pagulėti. Pats viešbutis tikrai didelis ir gražus. Aišku, matosi, kad jis ne pirmos jaunystės ir kai kur reikia remonto. Bet mums tai nemaišė.
Kaip minėjau, jog laukiuosi, tai maisto kokybė ir pasirinkimas tikrai man buvo svarbus.
Ir tikrai nenusivylėme, maisto buvo daug ir įvairaus. Pusryčių metu gal kiek buvo mažesnis maisto pasirinkimas ir kartodavosi. O pietų ir vakarienės metu tikrai labai skaniai ir daug visko būdavo, kasdien vis kiti patiekalai. Vakarienės metu gali eiti per berods 4 restoranus ir valgyti. Nusiskundimų maistu tikrai neturėjome, tik gal norėjosi didesnio vaisių pasirinkimo:)
Vaikams yra gana nemažas baseinas, mūsų sūnui jo pakako. Šalia esančiame viešbutyje yra akva parkas, tai į jį galima nueiti (jis mokamas). Vakarais vyksta vaikų diskoteka, pasirodymai gan geri - 2 vakarus buvo profesionalių akrobatų šou, ir kiekvieną vakarą 1001 nakties pasirodymai.
Mes vaikščiodami buvome nuėje į šalia esantį Jungle Akva Park viešbutį, mums jis pasirodė naujesnis, modernesnis. Kalbėjau su vietinės kelionių agentūros gidu, tai jis sakė, jog didžiausias Alf Leila minusas, jog daug rusų jame, o Jungle viešbutyje - daugiausia turtingi vokiečiai važiuoja. Čia jo žodžiai:) Mes niekada nesirenkame viešbučių, pagal tai kokios tautybės žmonės į jį važiuoja. Tikrai mūsų viešnagės metu buvo labai daug rusų, bet nemažai ir vokiečių.
Tai tokia būtų mano šeimos nuomonė apie ši viešbutį. Iš Lietuvos buvome 3 šeimos tą savaitę ir visiems viešbutis patiko
Laba,
vaziuosim i Egipta gruodzio antroje puseje, renkames is siu viesbuciu. Vaziuoja vaikai tai aktualu kalneliai ir t.t.
1.Iberotel Makadi Club Oasis & Family
2.Pickalbatros Royal Albatros Moderna
3.Pickalbatros Jungle Aqua Park
gal kas buvot.
vaziuosim i Egipta gruodzio antroje puseje, renkames is siu viesbuciu. Vaziuoja vaikai tai aktualu kalneliai ir t.t.
gal kas buvot.
QUOTE(gugiene @ 2014 05 20, 17:02)
Laba,
gal kas buvot.
gal kas buvot.
Nebuvau. Bet kiek domejausi tai jungle geras akvaparkas, nes veza turistus net i juos. Youtube yra fainu vaizdeliu. Bet 2 juosta tai iki papludimio autobusiukas veza tam tikru laiku kaip ir leiloj.
QUOTE(gugiene @ 2014 05 20, 17:02)
Laba,
gal kas buvot.
gal kas buvot.
Iberotel todel, kad Madinat Makadi atskira zona. Jokiu vietiniu. Yra nemokamas akvaparkas visiems Madinato viesbuciams. Makadi oazis pats didziausias sildomas baseinas. Buvom pries kelis metus-grizciau vel