nuo kada paleidzia ziemos ispardavimus ?
QUOTE(Daiva R. @ 2014 05 09, 14:31)
Gana cia gincytis
Gal kas zino kaip yra dabar su tom ekskursijom, ar veza prie piramidziu?
Gal kas zino kaip yra dabar su tom ekskursijom, ar veza prie piramidziu?
Aš ir laukiu atsakymo dėl piramidžių... Gal kas žinot? Nes kelionių agentūroj sakė, kad turistams piramidės uždarytos Bet čia gal tik lietuvių agentūros neveža, o vietiniai organizuoja vistiek?
QUOTE(Kuo2kas @ 2014 05 12, 09:04)
Aš ir laukiu atsakymo dėl piramidžių... Gal kas žinot? Nes kelionių agentūroj sakė, kad turistams piramidės uždarytos Bet čia gal tik lietuvių agentūros neveža, o vietiniai organizuoja vistiek?
Panasu,kad vietiniai organizuoja, nes kaip tik siandien tophotels.ru ,kur esu uzsiregistravus,gavau pasiulyma del ivairiausiu eksursiju is vietines agenturos, tame tarpe ir piramides. Bet kiek patikima butu vaziuot spresti kiekvienam
QUOTE(ataka26 @ 2014 05 11, 19:11)
nuo kada paleidzia ziemos ispardavimus ?
tik ką gavau Novaturo pranešimą:
:Startuoja 2014 - 2015 m. žiemos sezono kelionių pardavimai! Pristatome šio sezono naujienas Gran Kanariją, Maroką ir Prancūzijos Alpių kurortus. Skelbiame, kad šiandien startuojame su iki 50% nuolaida žiemos sezono kelionėms. Tik 199 Lt pradinė įmoka ir atostogos jau kišenėje! Džiaugiamės, kad Jums apie žiemos pardavimų startą galime pranešti pirmiesiems.:
Gavau ir as jau Kainos tikrai geros, belieka issirinkti
http://www.novaturas...EGHJAZAQUA/apie Gal kas buvot siame viesbutyje?
Papildyta:
Gal kas buvot Jaz Aquamarine Resort?
Papildyta:
Ar yra didelis oro sąlygų skirtumas važiuojant sausio pabaigoje ir vasario pabaigoje į Egiptą?
Mes vaziuosim pirma karta i siltus krastus, tai atsiliepimai apie ora irgi svarbus, renkames tarp spalio ir lapkricio
QUOTE(Alls @ 2014 05 12, 17:12)
Ar yra didelis oro sąlygų skirtumas važiuojant sausio pabaigoje ir vasario pabaigoje į Egiptą?
panašu, jei nebus vėjo, tai vasario gale šilčiau. Šiemet buvau vasario pradžioje, labai pasisekė, nes nevėjuota. Tačiau išvykus atšalo. Tai patys vėsiausi mėnesiai.
QUOTE(Jogmile @ 2014 05 12, 17:35)
Mes vaziuosim pirma karta i siltus krastus, tai atsiliepimai apie ora irgi svarbus, renkames tarp spalio ir lapkricio
spalis man labiausiai patinka, garantija, kad nebus vėsu ir ne per karšta jau.
Nors oras yra oras, nieks negali garantuot, juk praeitą gruodį net pasnigo trumpai, MB juokėsi, kad maudėsi tik pora turistų, o rusaitės į pliažą su striukėmis ir žieminiais batais atėjo. Po kelių dienų - vėl karšta buvo.
Grand Seas Resort Hostmark gal kas buvot ?
QUOTE(Jogmile @ 2014 05 12, 17:07)
http://www.novaturas...EGHJAZAQUA/apie Gal kas buvot siame viesbutyje?
Papildyta:
Papildyta:
Superinis viešbutis, tiek baseinų (16 ar 18) nežinau kur yra ir daug iš jų šildomų. Kambariai geri viskas ten labai gerai gal tik va maistas per sūrus buvo, bet mes radom ką valgyti. Mūsų balandžio mėnesį visas autobusas buvo į šį viešbutį (buvo gera kaina) tai su žmonėmis kuriais bendravom niekas neturėjo problemų su virškinimu, puikios buvo atostogos. Ten galima naudotis ir kitu viešbučiu jie sujungti abu tai teritorija labai jau didelė. Manau neapsiriksit pasirinkę šį viešbutį. Šiaip labai jau giria Steigenberger viešbučių tinklą, galit pasidomėti.
mes su vyru nusprendem spalio 16d lekti i Sindbad Club Aqua Hotel Praitais metais buvom Le Jerdine gal kas kokiu atsiliepimu apie Sindbad Club Aqua Hotel? kaip spali orai Egipte? nes mes pavasari vaziavom