Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(linamog @ 2014 05 09, 20:57)
Nu kad konkreciu atveju viskas gerai su ta kultura, skirtingai nei poilsiautoju.

Konkreciu atveju, aukleti mano vaiku, egiptieciui padavejui niekas teises nedave lotuliukas.gif O kuo uzkliuvo baksnojimas i nosi? Ta tema nera kaip pakritikuoti? lotuliukas.gif Kompleksiskai vertinkime. Nors gal yra kam tai patinka g.gif
Aisku, jei kam jie labai faini, atsiprasau, kad man jie nepatinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 09 gegužės 2014 - 20:10
QUOTE(pukepuke @ 2014 05 09, 21:06)
Konkreciu atveju, aukleti mano vaiku, egiptieciui padavejui niekas teises nedave lotuliukas.gif

Beje, ar baksnojo tas pats, kuris auklejo? Ir kaip atrode auklejimo procesas? Sudraudimas, pasakymas, kad negalima? Tada man cia joks auklejimas.
Atsakyti
Pakepuke, bet tikrai padavejas neturi uzsiimti jusu vaikais, atiduodat animatoriams ten ir uzsiema jais. be to, man irgi butu nemalonu imti apgraibiotas serveteles. jusu vaikas - tai jus ir turetumet prisiziuret, auklet ir uzsiimt. ir jeigu viesbutis yra seimyninis tai dar nereiskia kad visi privalo begioti paskui jusu vaika. tai reiskia kad yra animatoriai, kalneliai, spec maistas, lovytes ir pan jusu vaikams.
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 05 10, 12:19)
Pakepuke, bet tikrai padavejas neturi uzsiimti jusu vaikais, atiduodat animatoriams ten ir uzsiema jais. be to, man irgi butu nemalonu imti apgraibiotas serveteles. jusu vaikas - tai jus ir turetumet prisiziuret, auklet ir uzsiimt. ir jeigu viesbutis yra seimyninis tai dar nereiskia kad visi privalo begioti paskui jusu vaika. tai reiskia kad yra animatoriai, kalneliai, spec maistas, lovytes ir pan jusu vaikams.

Butent, jo niekas ir neprase uzsiimti ir tame ir buvo beda, kad jis bande ta daryti bigsmile.gif Mano vaikai sedejo po mano prieziura, kelios istrauktos serveteles viesbuciui didelio nuostolio nepadare, bardako jokio mes irgi nepalikome, niekam netrukdeme ir pan.
O popieriaus lapa ir piestuku duoda bent kokia Vilniaus picerija. Tuo labiau, ta galetu padaryti semyninis viesbutis.
Interprituokite toliau, darykite gylias isvadas, as jau gal baigsiu diskusija ta tema, gyncitis neturiu nei tikslo nei noro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 05 10, 13:23)
Butent, j

Jei vaziuojate i kita sali, privalote GERBTI ir taikytis prie JU kulturos.
Auksto lygio restoranuose ir pas mus piestuku nedalina, todel nespreskite apie pasaulio kultura pagal piceriju lygi.
As Egipte bunu kelis kart per metus ir nieks man i nosi nebaksi. Jei ziuri i juos su pagarba, maloniai pasakai NE, nieks nelenda ikyriai.
Baisiausia man ten ziureti i glamoniu ir demesio istroskusias musu ir rusu turistes, kurios nesuvokia kad jos arabams tik budas pasilinksmint ir pinigu uzsidirbt. Jokiu budu netaikau pukepukeki,cia siaip pamastymui, nes tokiu cirku prisiziuriu ir prisijuokiam, ir geda uz tautietes
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 10, 16:23)
Auksto lygio restoranuose ir pas mus piestuku nedalina, todel nespreskite apie pasaulio kultura pagal piceriju lygi.

bigsmile.gif Ka bendro turi seimyninis viesbutis su auksto lygio restoranu? Jei nepatiko mano palyginimas, jusu pacios palyginimas ne ka geresnis. Nors as zinoma, nezinau, i kokius viesbucius jus vaziujate ax.gif
Kad pagal juos net apie pasaulio kultura spersti galima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 10 gegužės 2014 - 15:40
QUOTE(pukepuke @ 2014 04 30, 22:32)
Man rodos jums labiau nepatiko egiptieciu kultura, o ji tikrai fui blush2.gif  Pvz, vienas pradejo mano vaikus aukleti,... Bet nei jis suprato, jie visai kitokie

QUOTE(pukepuke @ 2014 05 10, 16:34)
as zinoma, nezinau, i kokius viesbucius jus vaziujate ax.gif
Kad pagal juos net apie pasaulio kultura spersti galima

ne pagal viešbučius ir, tuo labiau, ne pagal padavėjus apie šalies kultūrą reikia spręst.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 10, 18:36)
ne pagal viešbučius ir, tuo labiau, ne pagal padavėjus apie šalies kultūrą reikia spręst.

O as ir nesprendziu apie salies kultura, kalbu apie zmones, su kurias susiduriau gatvese, ekskursijose, bei viesbutyje - t.y. personala. Na vel isvartem kaip norejom biggrin.gif Nors dabartinis Egiptas tikrai nera labai kulturinga ir issvysciusi salis is esmes (apie istoroja cia neklabu). Nors gal cia tik man vel taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 10 gegužės 2014 - 19:02
juokinga net darosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tema apie EGIPTA 4u.gif o ne apie auklejima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 05 10, 22:30)
juokinga net darosi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia tema apie EGIPTA 4u.gif  o ne apie auklejima blush2.gif

drinks_cheers.gif Tikrai laikas baigti, nes kitaip isvedziojimams galo nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 10, 16:23)
Jei vaziuojate i kita sali, privalote GERBTI ir taikytis prie JU kulturos.
As Egipte bunu kelis kart per metus ir nieks man i nosi nebaksi. Jei ziuri i juos su pagarba, maloniai pasakai NE, nieks nelenda ikyriai.
Baisiausia man ten ziureti i glamoniu ir demesio istroskusias musu ir rusu turistes, kurios nesuvokia kad jos arabams tik budas pasilinksmint ir pinigu uzsidirbt. Jokiu budu netaikau pukepukeki,cia siaip pamastymui, nes  tokiu cirku prisiziuriu ir prisijuokiam, ir geda uz tautietes

drinks_cheers.gif gražiai susiskaitė. thumbup.gif
Bet iš tikrųjų mes savo kalbomis nei pakeisime požiūrį, nei priims mūsų nuomonės. Man gaila, kad tas demokratiškas auklėjimas atsisuka prieš tėvus. kai pamačiau Druskininkų kavinėje vaiką vaikštantį po minkštasuolį medžiaginį su batais, mamos džiaugsmui ribų nesimatė. Vaiko rėkimas, spygavimas buvo įvykis visiems lankytojams, teko pokalbį savo atidėti.
Netaikau šiuo atveju asmeniškai pukepukei. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2014 05 11, 13:35)
Vaiko rėkimas, spygavimas buvo įvykis visiems lankytojams, teko pokalbį savo atidėti.
Netaikau šiuo atveju asmeniškai pukepukei. biggrin.gif

Ir saunu, kad netaikot, nes mano vaikams aciu D, tokiu ivykiu nebuna biggrin.gif Apie auklejima, zinoma, turi savo nuomone, ir ne viena knyga ta tema perskaiciau, bet tema ne apie tai. Jie kam faina pavaryti ant mano neisaukletu vaiku, kuriu nei viena akyse namate, maloniai prasome, pukepukei nuo to nei silta nei salta ax.gif
Atsakyti