QUOTE(Alri @ 2014 05 08, 22:18)
Skaičiau skaičiau ir neištvėriau
Jūs nelabai suprantat šeimyninio viešbučio esmės
Teisingai, vaikus turi auklėt tėvai, o ne padavėjai, bet, jei tėvai nesugeba, bando padėt kiti žmonės. Šitaip sunkiai dirba padavėjai už mažą atlygį, o supratimo aplink jokio
Kultūra jums netinka ir nepatinka, bet jos jūs nepakeisit, todėl reiktų atsisakyti kelionių į šią šalį. Aš be galo myliu Egiptą ir jo žmones, ir puikiai praleidžiu ten atostogas.
Norėčiau paklausti kuriam viešbutyj Turkijoj valgant jūsų vaikais kažkas užsiėmė?
Gal jums reiktų vežtis auklę
Kaip saunu, kad zinote viska, ko man reikia, kur man vaiziuoti, kaip elgtis, ka veztis, ko nesuprantu
Mes pazistamos?
Na tuo, kad vaikai traukia serveteles, padavejui nei sunkiau nei lengviau. Tevai viska sugeba, kai mato kazka zalingo jiems ar aplinkiniams, jei nemato - leidzia vaikams kazkuo uzsiimti.
Kur man vaziuoti o kur ne, apsispersiu pati, jau paaiskinau, kad tikrai ne del zmoniu, o del juros, kuri grazi man, ir megstam panardyt.
Turkijos viesbuciuose vaikais labiau uzsiima animatoriai, yra daugiau zaidimu aiksteliu, padaveju, "padedanciu" tevams aukleti ju vaikus, aciu D, nemacius
Taip pat neisivaizduoju situacijos, kad turkas liestu uz nosiesviesbucio svecia (moteri), nera tokio priekabiavimo, nera moteru ignoravimo.
Aukles mums tikrai nereikia, tam renkames semyninius viesbucius, kurie uztikrina, kad vaikams bus veiklos jame
Be to, pastebejau, kad turkai labiau myli vaikus. Taip, tiesa, Turkojoj vaikus padavejai mielai pakalbina, to malonaus demesio jie ten tikrai sulaukia