Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(juzzzte @ 2014 05 06, 21:55)
sveiki,

Pirma karta galvojam apie kelione i Hurgada. Kaip ten su juros krantu? Ar reikia ieskotis specialiu batu maudynems? Ar ten vietoj galima nusipirkti? Visur prie viesbuciu informacijos nurodo, kad reikalinga speciali avalyne pleze...

Mes pirkom viesbutyje batus, kainavo apie 10$, tikrai neverta ju ieskot cia.. O siaip juos avejau tik ekskursijoje i Rojaus sala, nes viesbucio papludymyje ju tikrai nereikejo, nors tai zinoma priklauso nuo konkretaus visbucio.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 03, 23:00)
Baisu kokia egiptieciu kultura - neleidzia isaukletam lietuviukui stalu siaubt  ir nelinksmina to stebuklo, neduoda mamytei ramiai pavalgyt.

Na tarukti serveteles is servetelines nelygu siaubti stalo bigsmile.gif Normalus uzsiemimas 2.5 metu vaikams, kurie neturi ka veikti. O isspersti galima labai paprastai, pvz atnesus piestuku ir lapo popieriu rolleyes.gif Sarkazmas labai ne i tema cool.gif
Papildyta:
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 05 05, 19:54)
Mes už batiskafą mokėjom 30$ suaugusiam ir 10$ vaikui  4u.gif
Papildyta:

Viešbučio padavėjai ir taip sunkiai dirba.. nuoankstyvo ryto iki vėlyvos nakties, tad kam sudarinėti papildomų rūpesčių irleisti vaikams daryti bardaką  unsure.gif
o gal Jūsų vaikai iš tų kur ir poliklinikose su batais laipioja po suolus, o Jūms tai yra norma??? unsure.gif  niekada savo sūnui neleisčiau svetimo darbo paversti niekalu..

doh.gif doh.gif Jau atsakiau ankstesneje zinuteje. Mano vaikai normalus isaukleti vaikai. O matet vaiku, kurie budami 2.5 metu sedetu sau ramiai prie stalo kaip pasventinti, neturedami jokio uzsiemimo? Nebudinga tokio amziaus vaikams ax.gif Jei viesbutis skelbiasi seimyniniu, turi tureti vaikams ka duoti, jei nenori, kad trauktu serveteles. Kurias beje tvarkingai surinkau, neapkraudama vargselio padavejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2014 05 04, 08:48)
Pasakykite, kad juokavote rašydama g.gif

Ir kame cia juoka izvelgiate? Taip, manau nevalia aukleti mano vaiku egiptieciui padavejui, o semyninis viesbutis privalo tureti alternatyvu pypliams, kuriems nera ka veikti, prie stalo, isskyrus traukti serveteles.
Dar man labai nepatiko, kai vyras isejo pasiimti maisto, ir padavejas sau leido pirstu bakstelt man i nosi (nz kas cia buvo, atseit koketuodamas) , nepatinka, kad neimanoma ramiai praeiti gatvemis, kad prie baro priejus kokteili, pirma aptarnaus visus esancius ten vyrus, ir tik veliau moteri. Tai yra kulturos skirtumai, kurie erzina. Ta norejau pasakyt, del to, atostogoms dazniau renkames turkija, kur kultura daug labiau euopietiska smile.gif Bet i Egipta norisi...TIK del juros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 05 08, 19:50)
Ir kame cia juoka izvelgiate? Taip, manau nevalia aukleti mano vaiku egiptieciui padavejui, o semyninis viesbutis privalo tureti alternatyvu pypliams, kuriems nera ka veikti, prie stalo, isskyrus traukti serveteles.
Dar man labai nepatiko, kai vyras isejo pasiimti maisto, ir padavejas sau leido pirstu bakstelt man i nosi (nz kas cia buvo, atseit koketuodamas) , nepatinka, kad neimanoma ramiai praeiti gatvemis, kad prie baro priejus kokteili, pirma aptarnaus visus esancius ten vyrus, ir tik veliau moteri. Tai yra kulturos skirtumai, kurie erzina. Ta norejau pasakyt, del to, atostogoms dazniau renkames turkija, kur kultura daug labiau euopietiska smile.gif Bet i Egipta norisi...TIK del juros smile.gif

Skaičiau skaičiau ir neištvėriau verysad.gif Jūs nelabai suprantat šeimyninio viešbučio esmės ax.gif Teisingai, vaikus turi auklėt tėvai, o ne padavėjai, bet, jei tėvai nesugeba, bando padėt kiti žmonės. Šitaip sunkiai dirba padavėjai už mažą atlygį, o supratimo aplink jokio blush2.gif
Kultūra jums netinka ir nepatinka, bet jos jūs nepakeisit, todėl reiktų atsisakyti kelionių į šią šalį. Aš be galo myliu Egiptą ir jo žmones, ir puikiai praleidžiu ten atostogas.
Norėčiau paklausti kuriam viešbutyj Turkijoj valgant jūsų vaikais kažkas užsiėmė?
Gal jums reiktų vežtis auklę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2014 05 08, 22:18)
Skaičiau skaičiau ir neištvėriau verysad.gif Jūs nelabai suprantat šeimyninio viešbučio esmės ax.gif Teisingai, vaikus turi auklėt tėvai, o ne padavėjai, bet, jei tėvai nesugeba, bando padėt kiti žmonės. Šitaip sunkiai dirba padavėjai už mažą atlygį, o supratimo aplink jokio blush2.gif
Kultūra jums netinka ir nepatinka, bet jos jūs nepakeisit, todėl reiktų atsisakyti kelionių į šią šalį. Aš be galo myliu Egiptą ir jo žmones, ir puikiai praleidžiu ten atostogas.
Norėčiau paklausti kuriam viešbutyj Turkijoj valgant jūsų vaikais kažkas užsiėmė?
Gal jums reiktų vežtis auklę g.gif

Kaip saunu, kad zinote viska, ko man reikia, kur man vaiziuoti, kaip elgtis, ka veztis, ko nesuprantu lotuliukas.gif Mes pazistamos? biggrin.gif
Na tuo, kad vaikai traukia serveteles, padavejui nei sunkiau nei lengviau. Tevai viska sugeba, kai mato kazka zalingo jiems ar aplinkiniams, jei nemato - leidzia vaikams kazkuo uzsiimti.
Kur man vaziuoti o kur ne, apsispersiu pati, jau paaiskinau, kad tikrai ne del zmoniu, o del juros, kuri grazi man, ir megstam panardyt.

Turkijos viesbuciuose vaikais labiau uzsiima animatoriai, yra daugiau zaidimu aiksteliu, padaveju, "padedanciu" tevams aukleti ju vaikus, aciu D, nemacius biggrin.gif Taip pat neisivaizduoju situacijos, kad turkas liestu uz nosiesviesbucio svecia (moteri), nera tokio priekabiavimo, nera moteru ignoravimo.
Aukles mums tikrai nereikia, tam renkames semyninius viesbucius, kurie uztikrina, kad vaikams bus veiklos jame bigsmile.gif Be to, pastebejau, kad turkai labiau myli vaikus. Taip, tiesa, Turkojoj vaikus padavejai mielai pakalbina, to malonaus demesio jie ten tikrai sulaukia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 08 gegužės 2014 - 21:48
QUOTE(pukepuke @ 2014 05 08, 21:28)
Kaip saunu, kad zinote viska, ko man reikia, kur man vaiziuoti, kaip elgtis, ka veztis lotuliukas.gif Mes pazistamos? biggrin.gif
Na tuo, kad vaikai traukia serveteles, padavejui nei sunkiau nei lengviau. Tevai viska sugeba, kai mato kazka zalingo jiems ar aplinkiniams, jei nemato - leidzia vaikams kazkuo uzsiimti.
Kur man vaziuti o kur ne, apsispersiu pati, jau paaiskinau, kad tikrai ne del zmoniu, o del juros, kuri grazi man, ir megstam panardyt.

Turkijos viesbuciuose vaikais labiau uzsiima animatoriai, yra daugiau zaidimu aiksteliu, padaveju, "padedanciu" tevams aukleti ju vaikus, aciu D, nemacius biggrin.gif
Aukles mums tikrai nereikia, tam renkames semyninius veisbucius, kurie uztikrina, kad vaikams bus veiklos jame bigsmile.gif Be to, pastebejau, kad turkai labiau myli vaikus. Taip, tiesa, Turkojoj vaikus padavejai mielai pakalbina, to malonaus demesio jie ten tikrai sulaukia smile.gif

Gal baikim tas diskusijas, čia kaip su pliku pešiotis biggrin.gif 4u.gif Sėkmės jums auginant vaikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2014 05 08, 22:48)
Gal baikim tas diskusijas, čia kaip su pliku pešiotis biggrin.gif  4u.gif Sėkmės jums auginant vaikus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 05 08, 20:50)

Nu ir aš pasisakysiu biggrin.gif Prie stalo reikia eiti pavalgyt, o ne pramogauti. Ne man jus auklėti, kad tai jūs turite atsižvelgti į savo vaikų norus, o ne svetimi žmonės. Jei vaikai pavalgė anksčiau nei jūs, tai arba tėveliams reikia pasiskubinti arba kažkaip kitaip spręsti šią SAVO problemą. Tikrai ne padavėjų darbas užiminėt jūsų vaikus. Aš tikrai nenorėčiau jūsų vaikų nučiupinėtų servetėlių, todėl yra nesvarbu, ar jas surinkote ar ne, jos turėtų keliauti į šiukšliadėžę, o tai viešbučiui pinigų švaistymas. Dar dėl užimtumo: vieniem vaikam gal ir patinka piešt, bet kitiem neįduosi pieštuko. Padavėjai ne psichologai, jie nežino, kokia pramoga sudomins jūsų vaiką VALGYMO METU. Jei važiuojate tik dėl jūros, tai nekritikuokite kitų dalykų ir neklaidinkite žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Kuo2kas @ 2014 05 09, 14:22)
Nu ir aš pasisakysiu biggrin.gif Prie stalo reikia eiti pavalgyt, o ne pramogauti. Ne man jus auklėti, kad tai jūs turite atsižvelgti į savo vaikų norus, o ne svetimi žmonės. Jei vaikai pavalgė anksčiau nei jūs, tai arba tėveliams reikia pasiskubinti arba kažkaip kitaip spręsti šią SAVO problemą. Tikrai ne padavėjų darbas užiminėt jūsų vaikus. Aš tikrai nenorėčiau jūsų vaikų nučiupinėtų servetėlių, todėl yra nesvarbu, ar jas surinkote ar ne, jos turėtų keliauti į šiukšliadėžę, o tai viešbučiui pinigų švaistymas. Dar dėl užimtumo: vieniem vaikam gal ir patinka piešt, bet kitiem neįduosi pieštuko. Padavėjai ne psichologai, jie nežino, kokia pramoga sudomins jūsų vaiką VALGYMO METU. Jei važiuojate tik dėl jūros, tai nekritikuokite kitų dalykų ir neklaidinkite žmonių.

Labai pritariu. Ir nera tikslo kreipti temos i baksnojima i nosi, kalba dabar konkreciai eina apie vaikus, ir ju auklejima.
Atsakyti
Gana cia gincytis nono.gif
Gal kas zino kaip yra dabar su tom ekskursijom, ar veza prie piramidziu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 09, 14:26)
Labai pritariu. Ir nera tikslo kreipti temos i baksnojima i nosi, kalba dabar konkreciai eina apie vaikus, ir ju auklejima.

Kalba eina apie egiptieciu kultura lotuliukas.gif
Susimaiset biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuo2kas @ 2014 05 09, 14:22)
Aš tikrai nenorėčiau jūsų vaikų nučiupinėtų servetėlių, todėl yra nesvarbu, ar jas surinkote ar ne, jos turėtų keliauti į šiukšliadėžę, o tai viešbučiui pinigų švaistymas. Dar dėl užimtumo: vieniem vaikam gal ir patinka piešt, bet kitiem neįduosi pieštuko. Padavėjai ne psichologai, jie nežino, kokia pramoga sudomins jūsų vaiką VALGYMO METU. Jei važiuojate tik dėl jūros, tai nekritikuokite kitų dalykų ir neklaidinkite žmonių.

Daug didesnis svaistymas prisikrauti pilnas lekstes maisto ir mesti i siuksledeze, nei mano vaiku istraukotos kelios serveteles lotuliukas.gif Paauklekit juos geriau lotuliukas.gif

O kuo as suklaidinau ka? Jei man nepatina egiptieciu elgesys su viesbucio sveciais, tai ir pasisakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 05 09, 20:55)
Kalba eina apie egiptieciu kultura lotuliukas.gif
Susimaiset biggrin.gif

Nu kad konkreciu atveju viskas gerai su ta kultura, skirtingai nei poilsiautoju.
Atsakyti