Gal kas esat neseniai grize, koks vanduo juroje dabar Hurgadoj??
QUOTE(*Mulate* @ 2014 05 06, 16:17)
Gal kas esat neseniai grize, koks vanduo juroje dabar Hurgadoj??
+24
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 05 06, 16:27)
aciu, kazkaip tikejausi siltesnes juros tikiuos per pora savaiciu pakils nors pora lapisniu
QUOTE(*Mulate* @ 2014 05 06, 16:53)
aciu, kazkaip tikejausi siltesnes juros tikiuos per pora savaiciu pakils nors pora lapisniu
Kai įlendi, nešalta..
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 05 06, 16:56)
Kai įlendi, nešalta..
na man idealu 28+, tai rinkomes geguze sikart, bet matyt nelabai pataikem
ruosemes savaitelei, bet sianden dar uzmeciau aki,kad savaite anksciau isskrendant, gera kaina dviems savaitem poilsio gaunas, tai keisim keliones dokumentus ir skrisim anksciau ,bet 2 savaitem
sveiki,
Pirma karta galvojam apie kelione i Hurgada. Kaip ten su juros krantu? Ar reikia ieskotis specialiu batu maudynems? Ar ten vietoj galima nusipirkti? Visur prie viesbuciu informacijos nurodo, kad reikalinga speciali avalyne pleze...
Pirma karta galvojam apie kelione i Hurgada. Kaip ten su juros krantu? Ar reikia ieskotis specialiu batu maudynems? Ar ten vietoj galima nusipirkti? Visur prie viesbuciu informacijos nurodo, kad reikalinga speciali avalyne pleze...
QUOTE(juzzzte @ 2014 05 06, 21:55)
sveiki,
Visada viską galima nusipirkti vietoje, tokių dalykų kaip batų maudymuisi viešbučiuose pilna, tik kainos didesnės Jūs sakykit koks viešbutis, labiau pasakys buvusios koks krantas ten ir ar tikrai reik batų
Nors man batų reik visad, nes aš itin bijau ežių ir nenoriu susigadint atostogų per juos
QUOTE(Miliani* @ 2014 05 06, 23:06)
Visada viską galima nusipirkti vietoje, tokių dalykų kaip batų maudymuisi viešbučiuose pilna, tik kainos didesnės Jūs sakykit koks viešbutis, labiau pasakys buvusios koks krantas ten ir ar tikrai reik batų
Nors man batų reik visad, nes aš itin bijau ežių ir nenoriu susigadint atostogų per juos
kainos didesnes nei Lietuvoje? o kur Lietuvoj tokiu batu ieskotis sau ir vaikams?
QUOTE(juzzzte @ 2014 05 07, 19:25)
kainos didesnes nei Lietuvoje? o kur Lietuvoj tokiu batu ieskotis sau ir vaikams?
pabandykit Prismoj paieskot, o siaip turbut sporto prekiu parduotuvese mes kazkada esam TR nusipirke labai gerus vandens batus visai nebrangiai.
QUOTE(juzzzte @ 2014 05 07, 20:25)
Taip, viešbučiuose kainos būna didesnės, nei Lietuvoje Paprastų, tai sakė ir Gariūnuose pilna, ir visokiose Prismose ar didesnėse Maximose, aš norėjau guminių,, o ne medžiaginių, pirkau sportlande, mokėjau 59lt atrodo, šiaip ten tikrai didelis pasirinkimas jų
Klausimas
Domejausi teztour siulomomis ekskursijomis, ten parasyta, kad vykstant i Kaira (prie piramidziu) reik su savim turet pasa ir draudima? Ar cia tikrai butina veztis siuos dokumentus? O jei mes neturesim atspausdinto draudimo? Tik su pasu negalesim vykt i ekskursija? Kazkokia nesamone man cia...
Domejausi teztour siulomomis ekskursijomis, ten parasyta, kad vykstant i Kaira (prie piramidziu) reik su savim turet pasa ir draudima? Ar cia tikrai butina veztis siuos dokumentus? O jei mes neturesim atspausdinto draudimo? Tik su pasu negalesim vykt i ekskursija? Kazkokia nesamone man cia...
QUOTE(Daiva R. @ 2014 05 08, 15:21)
Klausimas
Sveiki, jūs pasidomėkite, ar tikrai bus organizuojama ta ekskursija. Mes kai pirkome kelionę, sakė piramidžių nesitikėt pamatyt, nes dėl neramumų ta vieta turistams uždaryta.