Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(kuklute30 @ 2014 04 30, 10:50)
Tai kad niekas nares ir nepuola ax.gif Kaip jau rasiau-visu poreikiai bei lukesciai yra skirtingi, tad nenuostabu, kad kas nepatinka vienam, kitam ir patinka, ir tinka...Bei atvirksciai wink.gif

QUOTE(egzzzotika @ 2014 04 30, 11:15)
taigi kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. vieniems patinka, kitiems ne.  smile.gif

Sutikit, sios aptakios frazes niekaip nepritempsi prie fakto, kad NIEKAM nepatiktu supelije pomidorai ir vaisiu likuciai. biggrin.gif
Ok, love, peace and harmony. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2014 04 30, 11:35)
Sveikutes  4u.gif
ir aš turiu prašymėlį - gal esate buvę ir galite parekomenduoti - kuris iš šių viešbučių vertesnis dėmesio?
Festival Riviera Resort
Ali Baba Palace Resort
Amwaj Blue Beach Resort and SPA
Vyktume pirmą kartą - o atsiliepimų apie kiekvieną laabai visokių prisiskaitėm. Pamaniau, gal mamytės yra buvę tai detaliau pliusus ir minusus sudėlios. Mums rūpi paplūdimio būklė, maisto kokybė ir užimtumas (animatorių darbas)  blush2.gif
P.S. Iš anksto dėkoju už pasisakymus ir atsiliepimus  4u.gif

Aš rinkčiausi Amway biggrin.gif
Bet dabar jau abejoju savo sprendimų teisingumu lotuliukas.gif
Beje...šalia manęs sėdėjo lėktuve moteris kurios šeima atostogavo Titanike.. parodžiau nuotraukas, su maistu lygiai tas pats.. plius pas juos teritorijoje du kart per savaitę naikindavo uodus dienos metu.. tai visi turistai bėgdavo į kambarius užsidaryti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 30, 13:17)
Aš rinkčiausi Amway  biggrin.gif
Bet dabar jau abejoju savo sprendimų teisingumu  lotuliukas.gif
Beje...šalia manęs sėdėjo lėktuve moteris kurios šeima atostogavo Titanike.. parodžiau nuotraukas, su maistu lygiai tas pats.. plius pas juos teritorijoje du kart per savaitę naikindavo uodus dienos metu.. tai visi turistai bėgdavo į kambarius užsidaryti... 4u.gif

AČIŪ 4u.gif
Mes ir patys labiau linkstame link Amway, bet bijom apsigauti - visaip būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 30, 13:17)
Aš rinkčiausi Amway  biggrin.gif
Bet dabar jau abejoju savo sprendimų teisingumu  lotuliukas.gif

apie Titanika ir as is savo drauges girdejau. Ji pasakojo, kad ten net ir darzoves normuodavo doh.gif Jei prasydavai, kad idetu pomidoru, tai idedavo puse pomidoro doh.gif Jie skrido i Titanika pries pat Naujus metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 30, 10:31)
Nezinau, ar cia lyginami dalykai, bet Turkijoj 4* viesbuty vaisiu pasirinkimas keliagubai didesnis buvo. blink.gif

Kam cituoti visas paklodes su foto? Galima gi pakoreguoti zinute cituojant. Akivaizdu, kad i pasakojima neisiskaitet, pasakojo, kad nekeite kambario net uz pinigus. Ir apskritai keistas nares puolimas, kad cia zmogus pats kaltas, mol vaziavo ir ieskojo, prie ko prikibti. Zmogus surase issamu, logiska, argumentuota atsiliepima su nuotraukom, reikia tik padekoti ir pasidaryti savo isvadas.

Sutinku su viskuo 100%. drinks_cheers.gif

žydroji svajone, dėkui už išsamų pasakojimą 4u.gif

Kiekvienai reikėtų atsirinkti informaciją, įvertinti, paskaityti kaip komentarą ir priimti arba ne. Tik į naudą kiekvienos patirtis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2014 04 30, 14:32)

Kiekvienai reikėtų atsirinkti informaciją, įvertinti, paskaityti kaip komentarą ir priimti arba ne.  Tik į naudą kiekvienos patirtis. smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2014 04 30, 13:28)
apie Titanika ir as is savo drauges girdejau. Ji pasakojo, kad ten net ir darzoves normuodavo doh.gif Jei prasydavai, kad idetu pomidoru, tai idedavo puse pomidoro doh.gif Jie skrido i Titanika pries pat Naujus metus ax.gif

drinks_cheers.gif buvom vasari 2 savaites, maistas tikrai tragiskas... doh.gif cool.gif darzoves pjaustydavo ir turedavai stovet eilej ir prasyt kad tau idetu ta ar ta darzove...o jie jau sava nuoziura atpjauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2014 04 30, 17:21)
drinks_cheers.gif  buvom vasari 2 savaites, maistas tikrai tragiskas... doh.gif  cool.gif darzoves pjaustydavo ir turedavai stovet eilej ir prasyt kad tau idetu ta ar ta darzove...o jie jau sava nuoziura atpjauna  unsure.gif

Aš galvoju, kad dabar sunkus metas jiems. Norėjo geresnio gyvenimo, o gavos dar prasčiau doh.gif Užtai mes jau ir nevažiuojam į Egiptą. Jis patapo visai kitoks. Nors buvo pati mėgstamiausia šalis poilsiui.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 29, 22:00)
tikrai taip.. čia mano nuomonė apie viešbutį. Beje paradoksas.. rusams jis labai patinka.. g.gif  ir vien tik geri atsiliepimai...  g.gif
neesu išlepusi, bet tokio serviso, tokio maisto - niekur nemačiau...  g.gif
pliusai tik jų duonelė, pica, kruasanai, sriubos ir kelionių agentūra esanti viešbutyje..
o mes ir be Samiro jautėmės saugiai  ax.gif

Man rodos jums labiau nepatiko egiptieciu kultura, o ji tikrai fui blush2.gif Siek tiek brangesniame, bet to paties tinklo viebutyje esame atostogave (Beach albatros resort), tai mums tiko ir patiko, bet, egiptieciai is esmes fui tokie. Pvz, vienas pradejo mano vaikus aukleti, kai serveteles is serveteliniu trauke doh.gif Pasiuliau duoti vaikams uzsiemima kitoki, netrauks. Bet nei jis suprato, jie visai kitokie cool.gif Turku kultura daug labiau primtina ax.gif Bet raudonoji jura wub.gif wub.gif wub.gif Su vyru vien del to norime ten grizti, del jos grozio, koralu, zuvyciu wub.gif Abu puikiai mokam plaukti, tai pakaitomis plaukiojam po 1.5 val wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 30 balandžio 2014 - 21:35
QUOTE(pukepuke @ 2014 04 30, 21:32)
Pvz, vienas pradejo mano vaikus aukleti, kai serveteles is serveteliniu trauke doh.gif Pasiuliau duoti vaikams uzsiemima kitoki, netrauks. Bet nei jis suprato, jie visai kitokie

Aš tai pati būčiau savo vaikus auklėjusi. Negi padavėjai privalo jūsų vaikus prie stalo linksminti?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 04 30, 22:32)
Man rodos jums labiau nepatiko egiptieciu kultura, o ji tikrai fui blush2.gif . Pvz, vienas pradejo mano vaikus aukleti, kai serveteles is serveteliniu trauke doh.gif Pasiuliau duoti vaikams uzsiemima kitoki, netrauks. Bet nei jis suprato, jie visai kitokie cool.gif

Baisu kokia egiptieciu kultura - neleidzia isaukletam lietuviukui stalu siaubt ir nelinksmina to stebuklo, neduoda mamytei ramiai pavalgyt.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 03, 22:00)
Baisu kokia egiptieciu kultura - neleidzia isaukletam lietuviukui stalu siaubt  ir nelinksmina to stebuklo, neduoda mamytei ramiai pavalgyt.

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti