Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(feja2 @ 2014 04 30, 08:09)
mes taip pat mastom apie kelione i egipta smile.gif gal turite kokiu naujesniu ispudziu apie Elysees  viesbuti  kur Hurgadoj yra?

Aš tai nevažiuočiau į jį. Pirma-kambariai neturi balkonų. Antra-jokios žalumos jo teritorijoj, tik keli medžiai. Trečia-į pliažą reik eit per gatvę, jis ne ant jūros kranto. Ketvirta-jis nuo Hurgados centro toliau reiks važiuot, o aplink nėra kur pasivaikščiot, nes statybos ir nyku.
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 04 30, 09:49)
Tikrai malonu girdeti teigiama atsiliepima is jusu puses. del kambariu as irgi skaiciau kad gali papulti nekoks, bet noriai keicia ir net pinigu neima, nebent tu jau pats kisi. o del valgio tai irgi pasirinkimas manau turejo buti, nes visgi 4 restoranai. tai jei vienam netiko, manau kitam kazka galima tikrai rasti. smile.gif  smile.gif na kadangi as i Egipta pirma karta vaziuoju, bus kaip bus. cia bet kurioj saly gali viesbutis arba patikti arba ne smile.gif  kazkaip mane ne viesbutis gasdina, o paciame egipte siuksles.  lotuliukas.gif  seip mes mastom kas antra ar trecia diena vaziuoti i ekskursijas, i 2 salas, su povandeniniu laivu, i kaira, luksora, i jungle parka ir i delfinariuma nueiti. jei uzteks viskam laiko.. :smile.gif tai kad kambaryje irgi mazai laiko busime smile.gif o jus ekskursijas emete ar ne?

Na as su laivais nedraugauju, nes turiu didziule beda-juros liga doh.gif Net su valtele po ezera irstytis negaliu doh.gif O tolimesnes ekskursijos buvo tuo metu nerekomenduojamos, tiksliau jas organizuodavo tik tada kai atsirasdavo norinciu, o va norinciu ir nebuvo biggrin.gif Tai mes vietinej viesbucio agenturoje emem isvyka i dykuma (vazinejomes keturraciais, bugiais, tada dzipais veze i beduinu kaimeli, vakare parveze dave vakariene (buvo ir sou programa). Dar buvome Jungle aqua parke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 29, 23:11)
vaisiai

Nezinau, ar cia lyginami dalykai, bet Turkijoj 4* viesbuty vaisiu pasirinkimas keliagubai didesnis buvo. blink.gif
QUOTE(egzzzotika @ 2014 04 30, 09:15)
Na man seip nera cia baisiai, matyt gal tikrai jums taip nepasiseke smile.gif
nuostabus vaizdas pro langa 4u.gif  vis gi labai tikiuosi kad musu atostogos pasiseks. bet visgi tophotels tikrai yra prastu atsiliepimu apie si viesbuti, bet tai labai maza dalis zmoniu. is 1000 pukiu tik kokiems 35 nepatiko. smile.gif  manau gal cia zmogaus jau kalte. bet jeigu jums netiko kambaris tai kodel iskart nepraset keisti,, nes seip dazniausiai keicia tuoj pat arba sekancia diena. o cia tik po 4 dienu.

Kam cituoti visas paklodes su foto? Galima gi pakoreguoti zinute cituojant. Akivaizdu, kad i pasakojima neisiskaitet, pasakojo, kad nekeite kambario net uz pinigus. Ir apskritai keistas nares puolimas, kad cia zmogus pats kaltas, mol vaziavo ir ieskojo, prie ko prikibti. Zmogus surase issamu, logiska, argumentuota atsiliepima su nuotraukom, reikia tik padekoti ir pasidaryti savo isvadas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 30, 10:31)

Ir apskritai keistas nares puolimas, kad cia zmogus pats kaltas, mol vaziavo ir ieskojo, prie ko prikibti. Zmogus surase issamu, logiska, argumentuota atsiliepima su nuotraukom, reikia tik padekoti ir pasidaryti savo isvadas.

Tai kad niekas nares ir nepuola ax.gif Kaip jau rasiau-visu poreikiai bei lukesciai yra skirtingi, tad nenuostabu, kad kas nepatinka vienam, kitam ir patinka, ir tinka...Bei atvirksciai wink.gif O ir servisas ne paslaptis-labai kintantis dalykas. Mes buvom 2 savaites, tai pirma savaite tikrai ten maisto prasme buvo kiek liudniau, o va antra savaite prasidejo braskes, juros gerybes ir t.t. O buvo kas su mumis atskride po savaites isskrido ir butent to gerio nemate/negavo... Tai cia kaip jau matyt pasiseks ax.gif
Cia panasiai kaip su Turkijos temoj isliaupsintu "Delphin Botanic", dauguma nariu ten mirsta, koks jis nuostabus, o va musu seimai-tikrai nieko ypatingo, turint omeny jo kaina ax.gif
Atsakyti

Kam cituoti visas paklodes su foto? Galima gi pakoreguoti zinute cituojant. Akivaizdu, kad i pasakojima neisiskaitet, pasakojo, kad nekeite kambario net uz pinigus. Ir apskritai keistas nares puolimas, kad cia zmogus pats kaltas, mol vaziavo ir ieskojo, prie ko prikibti. Zmogus surase issamu, logiska, argumentuota atsiliepima su nuotraukom, reikia tik padekoti ir pasidaryti savo isvadas.
[/quote]
Na labai atsiprasau jei jums kliuvo mano paklodes lotuliukas.gif pastebejau kad taip citavau, bet veliau jau tingejau taisyti smile.gif o del puolimo, tikrai nepuolu. as taigi irgi nesu buvus siame viesbutyje ir yra tikimybe kad jis gali irgi man nepatikti, taciau nuotraukos manes nelabai itikino kad ten taip baisu. aciu jai uz atsiliepima. taigi kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. vieniems patinka, kitiems ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feja2 @ 2014 04 30, 09:33)
rimtai? as ir skaiciau atsiliepimuose, kad lygtai pleciasi sitas viesbutis smile.gif galvojau, gal kaip tik vadinasi geras ir turi daug klientu, kurie ji vertina ir grizta, juk blogas ir nepatrauklus viesbutis nesiplestu smile.gif kad per gatve i pliaza kazkaip man neatrodo didele problema, gal kad pirma kart vaziuoju, tai biskuti kitaip vertinu, nei jau buves ten zmogus. Na tada reiks pasiziuret daugiau, vistiek atnaujina daznai tuos savaites pasiulymus smile.gif

Man tai pats didžiausias viešbučio minusas kai neturi savo pliažo ir nėra balkonų ar terasų. Taip smagu rytais gert kavą balkone, vakarais pasėdėt, knygą paskaityt smile.gif Labai maža viešbučio teritorija ir ta cementinė. Net pasižvalgyt nėra kur. Tai čia mano nuomonė. Jums gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2014 04 30, 07:40)
Oho, prastokai atrodo maistas. Mums dar neteko taip papult  Egipte buvom 4kartus, bet maistu nesiskundėm, nes buvo tikrai didelis pasirinkimas, o čia kaip 2*viešbutyj blink.gif

Mes Egipte buvom 3 kartus.. tai buvo prasčiausias variantas sudėjus aplankytus Tunisą, Turkiją, Graikiją ir jau minėtą Egiptą.

QUOTE(kuklute30 @ 2014 04 30, 07:54)
Buvau siame viesbutyje sausio menesi (14 dienu), tai skaitau jusu komentara ir netikiu, kad skaitau apie ta pati viesbuti. Manau, kad cia tiesiog jums taip nepasiseke, gal tiesiog nepalankios jums aplinkybes sukrito... Gavom superini kambari (is karto), na ne vokieciu kvartale, bet kambarys buvo didziulis (2 kambariai), su atskira drabuzines patalpa.Maistas mums buvo geras, vistiena ir zuvis buvo nuolat (turiu omeny per pietus). Darzoviu tikrai buvo daug, ir svieziu ir keptu, ir garintu... O vaisiai tikrai neapsiribojo obuoliais ir bananais. Buvo ir apelsiniu, ir datuliu, ir melionu, ir braskiu wink.gif Animatoriai buvo labai demesingi, mus sauke vardais, o kas ryta sveikinosi "Hello Lithuania!", Labai keista skaityti toki negatyvu jusu atsiliepima, bet kaip sakoma, visu skoniai skirtingi, lukesciai taipogi. Ir gerai! Vieniems vienoj vietoj patinka, kitiems kitoj-taip juk ir turi buti, nes priesingu atveju-visi netilptumem vienam viesbutyje.

Kaip suprantu Jūs numerį gavot maždaug virš marokietiško restorano.. ten jau skaitosi kita pusė.. gerų kambarių
Beje tuo pat metu poilsiavo viena pora iš LT, jie taip pat buvo per naujuosius ir sausio mėnesį. Jų nuomonė, kad dabar labai suprastėjo Alf...
QUOTE(egzzzotika @ 2014 04 30, 08:15)
manau gal cia zmogaus jau kalte. bet jeigu jums netiko kambaris tai kodel iskart nepraset keisti,, nes seip dazniausiai keicia tuoj pat arba sekancia diena. o cia tik po 4 dienu.

Ačiū už "gerus" žodžius.. pasidalinau ta informacija, kuri man atrodė aktuali čia skaitantiems. Galėjau į viską užmerkti akis ir nutylėti. Matyt Jums nepatinka blogi atsiliepimai. O nekeitėm, nes neesam priekabūs.. galvojom susigyvensim su nepatogumais.. juk atostogos!!! Deja negalėjau žiūrėti kaip vaikas po trečios nakties lūždavo ant plastikinės kėdės už durų, kad neužmigdinėti kambaryje..
QUOTE(kuklute30 @ 2014 04 30, 08:24)
Kiek matau-paskutine Jusu foto, ivardinta kaip "saldumynai" daryta pusryciu metu, nes butent tokias bandeles ir pyragus duodavo pusryciams. As kai iprastai pusryciams tortu nevalgau, tai man cia bedos nebuvo  cool.gif Sunus gi iki siol tas pusrytines bandeles ir pyragus prisimena kaip didziuli "geri", nes tikrai jos skanios, su visokiais pudingu idarais, sokoladu ir pan. O pietums ir vakarienei saldumynai jau budavo visai kitokie, ju buvo tikrai daug ir dazniausiai jie nesikartodavo, tad viska isragauti net nebuvo imanoma

Kad kambariai yra sio viesbucio "silpnoji vieta"-tikrai nepaslaptis, visuose atsiliepimuose apie tai galima rasti, bet mums kambarys visai nebuvo aktualu, TV per ta laika net isijunge nebuvom biggrin.gif Grizdavom i kambari tik persirengti ir miegoti.

Džiaugiuosi, kad Jums nuskilo su poilsiu. 4u.gif gydytoją matėm ir mes, tačiau kaip besisaugojom, toletą aplankėm visa šeima ir ne po kartą biggrin.gif
Beje nuotrauka daryta pietų metu..
Vakariene valgydavom azijiečių restorane 4u.gif
QUOTE(-luka- @ 2014 04 30, 08:40)
Manau nuvaziavus siemet i jusu mineta Sunrise viesbuti irgi rasite suprastejusi maitinima, cia turbut nebe  vieno viesbucio, o laikmacio problema  4u.gif  Kiekvienais metais pastabiu kad maitinimas eina vis prastyn, net ir tam paciam viesbutyje per pora metu labai pasikeite maitinimas  smile.gif
kadangi man maistas, alkoholis ir kambarys maziausiai rupi, tai i tokius dalykus visai nekreipiu demesio. isr dusas streikavo, ir sviesos nebuvo, tik paskui issiaikinom kad jai kaimyniniame kambaryje neideta kortele , tai pas mus elektos nera, jai mes neidedam koretles  - elektros nera kaimyniniame numeryje gerai kad kaimynai buvo mano tevai  biggrin.gif

BET VISTIEK AS DIEVINU SITA SALĮ IR GRISIU TEN VEL IR VEL  4u.gif  4u.gif  4u.gif  del pacio Egipto, del atmosferos, del JUROS  wub.gif

Mums net pakrantės neteko geros matyti biggrin.gif
Už tai turėjom superinę kelionę į Rojaus salą, žvejybą ant kalmarų... 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2014 04 30, 09:31)
Nezinau, ar cia lyginami dalykai, bet Turkijoj 4* viesbuty vaisiu pasirinkimas keliagubai didesnis buvo. blink.gif

Ačiū už supratimą.. 4u.gif kai atostogauji 1 kartą į metus, ir sumoki 8000 lt nesinori gyventi vien ant ryžių, keltis su skaudančia galva ir gerti vandeniu skiestas sultis...
Beje... bare Verandoj, kola vokiečiams iš butelių, o rusakalbiams iš aparatų... kuo mes skiriamės nuo vokiečių?
Beje lenkų pora mokėjo 1400 zlotų žmogui... Vokietijoj sakė dar pigiau.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 30, 10:57)

Ačiū už "gerus" žodžius.. pasidalinau ta informacija, kuri man atrodė aktuali čia skaitantiems. Galėjau į viską užmerkti akis ir nutylėti.

Reikia būtinai viską pasakot. Aš jei atostogauju, tai mėgstu komfortą ir, kad niekas negadintų nuotaikos. Mokam tikrai ne kapeikas, užtai turim ir ilsėtis tinkamai, o ne betkaip
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 30, 11:57)

Džiaugiuosi, kad Jums nuskilo su poilsiu.  4u.gif  gydytoją matėm ir mes, tačiau kaip besisaugojom, toletą aplankėm visa šeima ir ne po kartą biggrin.gif
Beje nuotrauka daryta pietų metu.. 
Vakariene valgydavom azijiečių restorane  4u.gif

tikrai nesmagu, kad jums taip nepasiseke... unsure.gif Matyt viesbutis tikrai suprastejo ax.gif As tai isvis skrisdama ilsetis tu lakstymu i tualeta labiausiai bijojau doh.gif Bet kazkaip visi to isvengem 4u.gif

Kaip dalyka, kuris man kliuvo tuomet viesbutyje, galiu ivardinti tusciu staliuku trukuma, nu tikrai budavo issukis rasti tuscia stala doh.gif bet cia gal sakau ziemos sezono metu tik tai buna, nes nors ir buvo staliuku lauke, ale sausio menesi lauke pusryciaujanciu drasuoliu kaip ir nebuvo, vakarienes metu vienas kitas jau isdrisdavo sestis lauke, nes rytai ir vakarai sausio menesi tikrai nera ten karsti. Turbut susilus orui, si problema kiek sumenko? Va todel vakarieniauti i bendra restorana mes irgi neidavom, dazniausiai valgydavom Azijieciu, retkarciais Italu ir Marokieciu restoranuose 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
ir aš turiu prašymėlį - gal esate buvę ir galite parekomenduoti - kuris iš šių viešbučių vertesnis dėmesio?
Festival Riviera Resort
Ali Baba Palace Resort
Amwaj Blue Beach Resort and SPA
Vyktume pirmą kartą - o atsiliepimų apie kiekvieną laabai visokių prisiskaitėm. Pamaniau, gal mamytės yra buvę tai detaliau pliusus ir minusus sudėlios. Mums rūpi paplūdimio būklė, maisto kokybė ir užimtumas (animatorių darbas) blush2.gif
P.S. Iš anksto dėkoju už pasisakymus ir atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksss @ 2014 04 30, 10:22)
na aš buvau viešbuty Elysees smile.gif tai labai patiko, labai tvarkingi kambariai ir aptarnavimas, paplūdimys fainas smile.gif puikiai tinka deginimuisi

Visuose paplūdimiuose puikiai tinka degintis biggrin.gif

QUOTE(aleksss @ 2014 04 30, 10:43)
matot, kiekvienas žiūri iš savo perspektyvos, vienam vienas svarbiau kitam kitas dalykas smile.gif man asmeniskai tas balkonu nebuvimas – buvę nebuvę smile.gif nei rūkom su vyru, o ir griždavom vėlai į viešbutį, tai kaip ir nepasigedom, jei planuojat daug laiko viešbuty praleist, tai gal ir svarbiau smile.gif

Tai jūsų nuomone balkonai tik parūkimui? Įdomiai mąstot g.gif
Atsakyti
grybauja SM ax.gif Žinučių nerodo, paskui jau rodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vvarliokas: 30 balandžio 2014 - 11:52