Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

SVEIKI VISIEMS REKOMENDUOJU, ESANT HURGADOJE PASISKAMBINTI (KAIP SUPRATAU DAUGELIO LIETUVIU) DRAUGUI SAMIR'UI, IR PASIDOMETI APIE ESKURSIJAS. PAS JI ESKURSIJOS VYKSTA KIEKVIENA DIENA VISAIS MARSRUTAIS, NEREIKIA PINIGU MOKETI ANKSTO (BENT JAU MUM NEREIKEJO) IR DAUG PIGIAU NEGU PAS KITUS. JIS PUIKIAI KALBA RUSISKAI, PASKAMBINTI GALIT VIENA KARTA IS LIETUVISKO NR. ARBA IS VIESBUCIO. GALIMA IR SMS PARASYTI. PASAKAI KOKS VIESBUTIS IR JIS SUTARTA VALANDA PRIVAZIUOJA. ZODZIU LIKOM LABAI PATENKINT APTARNAVIMU NORS LANKEMES HURGADOJ NE VIENA KARTA.
JO KONTAKTAI: +201227526712 SKYPE: samirhurghada

SEKMES
TADAS

Papildyta:
SVEIKI VISIEMS REKOMENDUOJU, ESANT HURGADOJE PASISKAMBINTI (KAIP SUPRATAU DAUGELIO LIETUVIU) DRAUGUI SAMIR'UI, IR PASIDOMETI APIE ESKURSIJAS. PAS JI ESKURSIJOS VYKSTA KIEKVIENA DIENA VISAIS MARSRUTAIS, NEREIKIA PINIGU MOKETI ANKSTO (BENT JAU MUM NEREIKEJO) IR DAUG PIGIAU NEGU PAS KITUS. JIS PUIKIAI KALBA RUSISKAI, PASKAMBINTI GALIT VIENA KARTA IS LIETUVISKO NR. ARBA IS VIESBUCIO. GALIMA IR SMS PARASYTI. PASAKAI KOKS VIESBUTIS IR JIS SUTARTA VALANDA PRIVAZIUOJA. ZODZIU LIKOM LABAI PATENKINT APTARNAVIMU NORS LANKEMES HURGADOJ NE VIENA KARTA.
JO KONTAKTAI: +201227526712 SKYPE: samirhurghada

SEKMES
TADAS
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 28, 09:09)
Labas rytas  4u.gif
Grįžom vakar.. parašysiu savo nuotykius vėliau.
Tik vienas faktas kaip blynas. Man Egiptas užsidarė.. daugiau tenai nebegrįšiu  schmoll.gif. Bet čia tik mano nuomonė

Lauksim pasakojimo, suintrigavot.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 28, 10:09)
Labas rytas  4u.gif
Tik vienas faktas kaip blynas. Man Egiptas užsidarė.. daugiau tenai nebegrįšiu  schmoll.gif. Bet čia tik mano nuomonė

Nu net jauduliukas paeme mane, kas ten tokio buvo jums... As Egipte dar nebuvus, bet kelione jau nusipirkus. Laukiu dabar, kad savom akim Egipta isvysti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 28, 08:09)
Labas rytas  4u.gif

labai idomu kodel ? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 29 balandžio 2014 - 19:55
QUOTE(sadzia @ 2014 04 26, 17:42)
Esu tik ką grįžusi is Egipto . Su Samyru turejau visas keliones.. SUPER VISKAS.  Ememe apsvalgine kelione aplink hurgada ir pacia hurgada. Aprode tai kas mums buvo aktualu. Rusai namus statosi ištisais kvartalais, net savo banka, parduotuves turi, egiptiečiams tai paranku, rusai atveža labai daug pinigų.
Del saugumo visur ant kelio postai stovi su kalasnikovais, bet ramiaks.
Kadangi Hurgadoje mes malemes su Samyru nieks nelindo prie musu ir nesikabinejo.
I Kaira leidžia.

Taip labai daug rusu daugumoje viešbučiu. Jei dar karta vaziuočiau tik 5 * RESORT  (iš širdies patariu) pvz. Makadi, Serenity.

Kainos kaip ir pernai bet visur deretis reikia ,,,,ir taip naglokai. O jau duty fry kainikes uzkeltos iki virsumos.

Hurghados neisivaizduoju be Samyro demesio ir rupestingumo.
Beje su juo ir pigiau parduotuvese maistas,kaljanai,sidabras- perkam vietiniu juokingomis kainomis.
Atsakyti
nesuprantu kas darosi... negaliu pakoreguoti savo posto... unsure.gif net nematau jo kol nepaspaudžiu atsakyti
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 29, 20:42)
nesuprantu kas darosi... negaliu pakoreguoti savo posto... unsure.gif net nematau jo kol nepaspaudžiu atsakyti

Cia SM streikuoja, matosi jusu postas, po keliu minuciu ir jus matysit. Tik foto man nerodo.
Atsakyti
Man tik balionelis matosi biggrin.gif
Atsakyti
Pasakojimas be nuotraukus bus verysad.gif

Sveikutės.. pagaliau prisėdau prie kompo parašyti..
papasakosiu viską iš eilės. O tiksliau nukopinsiu tai ką rašiau pažįstamai iš Egipto.
Buvau Pickalbatros Alf Leila Wa Leila viešbutyje.
Lėktuve galima turėti šiek tiek maisto su savim, vandenį ar gėrimus reikia pirkti praėjus patikros kontrolę. Į viešbutį atvykom apie 7 vakaro. Recepšine atvykus gido paklausė ar mes rusai, tas pasakė, kad iš LT. Įdėjom į pasą 20$ paprašėm gero kambario. Davė 284 ir pasakė, kad tai labai geras kambarys. Tai buvo family rum netoli reception. Vienas iš kambarių net langų neturėjo..tamsi dėžutė. Kondiškė dirbo baisiai.. teliko pultas nedirbo, beje kaip ir kondiškės. Negalima pasireguliuoti galingumo. Vandens slėgis duše..hm... man, kad išplauti galvą nuo šampūno, stabiliai kokias 7-10 min reikėjo stovėti po vandeniu. 5 ryto žadina balandžiai, bent jau tame kambaryje kur gyvenam mes.
4 dieną trūko kantrybė nuo ūžesio vakarais už sienos .. toks pulsuojantis.. kaip sugedusių kolonėlių bosas. Nuėjau paprašiau kito kambario, pasakė viešbutis pilnas, liepė ateiti kitą dieną. Po ekskursijos, kurią turėjome tik su vokiečiais supratom, kad jie gauna kambarius nuo 500 Nr. Žodžiu lietuviai, rusai gauna prastus kambarius, o vokiečiai ir italai gerus.. pinigai ne ką įtakoja, nes kalbėjomės su ten atvykusią lenkų porą, tai iš jų net 5$ neapėmė ir gavo superinį numerį, kurį po to keitė keturis kartus be problemų, nes vieną kartą nepatiko vonios patalpa..(per maža, pas mus buvo tik dušas, o jie turėjo net jakuzi), kitą sykį pro langus matėsi ne visas baseinas, o tik dalis ir t.t. Beje mūsų pinigais už kelionę žmogui jie mokėjo 1100 lt - mes 1900 lt
Taip mus vaikė nekeisdami numerio dvi dienas.. kol nenuėjau ir nepakėliau vėjo, jog vaikas nebegali naktį miegoti, o visai šeimai skauda galvą ir jeigu neduos kito numerio čia ir dabar - visi ateisim su pagalvėmis į recepšiną miegoti.. staigiai atsirado superinis laisvas kambarys .. NET SU ŠALDYTUVU!!!!!!!!
Animacija
Ji skirta tik vokiečių vaikams ir vokiečiams, animatoriai beveik nemoka rusiškai, sūnus priėjo norėjo sudalyvauti žaidime, jie jo tiesiog "nepastebėjo" beje kaip ir rusų vaikų. Suaugusieji dalyviai taip pat tik vokiečiai ir italai. Su rusiškai kalbančiais niekas nesiskaito.. vyras kalbėjo angliškai.. viskas ok. Aš prieinu.. kaip ant kaktos parašyta - jie su manim kalba rusiškai ir dar pajuokauja nemaloniai.. čia kalba apie barmenus
Toliau. Maistas.
nusivyliau maistu... aš avienos nevalgau, o čia praktiškai visas maistas toks.
Dalis maisto normuojama. Pvz kas rytą gaudavau 2 ar 3 blynus - priklausomai nuo kepėjo nuotaikos arba 2 kepti kiaušiniai. Stovėdavau išpūtus akis ir laukiau dar blynų. Įdėdavo vieną su tokia veido išraiška, lyg paskutinį kasnį būčiau atėmus.

Iš daržovių buvo poros rūšių salotų lapai, agurai, pomidorai, paprika, alyvuogės
beje pomidorai buvo papuvę paskutinę dieną, o salotų lapai smirdėjo chlorke iš tolo
Vaisiai: obuoliai dviejų rūšių ir bananai. Atvažiavus dar buvo apelsinai.

Saldymynų kokie 5-7 padėklai - dauguma iš sluoksniuotos tešlos. palyginus su kitais viešbučiais... hm.. tiesą pasakius nekyla net ranka lygint.. plius apart kruasanų kepamų ryte ir duonelės..

Pietūs
Hmmm... va čia man buvo bėda.. valgiau tik sriubą ir ryžius su daržovėm. Mėsa vien aviena arba subproduktai.. kartais dešrelės neaiškaus skonio. Aš avienos ne tai, kad skonio, bet kvapo nepernešu. Kartais duodavo vištienos arba keptų balandžių.
Jūros gėrybės.. kalmarų žiedai, krevetės normuojamos.. vienas šaukštas
Vakarieniauti vaikščiojom tik į azijiečių restoraną.. ten taip pat būna jūros gėrybių, bet dedi kiek nori. Plius ateinant stovi normalus kokteilis.
Normalus rašau todėl, kad pvz Verandoj kur daaaug žmonių iš tiesų laaabai viskas atskiesta..tiek kokteiliai beskoniai tiek sultys. Normaliausias atsigėrimas ir kokteiliai baseino bare. Tik prieš užsakant kas dieną po 1-2$ reikia duoti, nes kitaip gausi birzgaliuką. Alkoholis baisuuuus doh.gif
Vokiečių numeriai nuo 400.. netoli šildomas baseinas ir aplinka kitokia.. net teniso kortus atskirus turi ir futbolo aikštę..

Kiek teko keliauti.. o išties nemažai mačiau, čia pats prasčiausias viešbutis.. sakė po naujųjų jis sugedo.
Pležas.. hmm.. akmenuotas ir vanduo drumzlinas.. apie žuvytes kalbos nėra.. dabar atskyrė kaip gardą lopinėlį pležo Alf Leila Wa Leila viešbučio gyventojams. Į Dana beach teritoriją neleidžia gultis, nors perkant kelionę sakė jokių problemų kur papludimyje atsigulti.
Plius.. pardavėjai už viešbučio ribų. jeigu užeisi ir nieko nenupirksi.. gali pasiųsti ant 3 raidžių arba spjauti tau po kojom.. tokio chamiškumo niekur nemačiau.
Plius..kambarių tvarkytojas išgėrė ar nusipylė daugiau nei pusę 1litro butelio Jack Danielso. Pasiėmė Milka šokoladą. Ir iš piniginės dingo 10$.
Žodžiu aš tikrai niekada negrįšiu į šį viešbutį.. ko pvz negalėčiau pasakyti apie Royl Sunrise Makadi Bay..

Atsakyti
Žydroji svajone, bet kaip supratau jus nusivylet tik visbuciu, o ne Hurgada g.gif

manau tikrai i ja grisit. As tai tikrai grisiu, plius su samiru ten niekas nebaisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 04 29, 20:55)
Žydroji svajone, bet kaip supratau jus nusivylet tik visbuciu, o ne Hurgada g.gif

manau tikrai i ja grisit. As tai tikrai grisiu, plius su samiru ten niekas nebaisu biggrin.gif

tikrai taip.. čia mano nuomonė apie viešbutį. Beje paradoksas.. rusams jis labai patinka.. g.gif ir vien tik geri atsiliepimai... g.gif
neesu išlepusi, bet tokio serviso, tokio maisto - niekur nemačiau... g.gif
pliusai tik jų duonelė, pica, kruasanai, sriubos ir kelionių agentūra esanti viešbutyje..
o mes ir be Samiro jautėmės saugiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 29 balandžio 2014 - 21:08