QUOTE(Kuo2kas @ 2014 04 10, 10:41)
Sveiki,
1. ar ten reikia kokias savo skaras turėti ir akinius, ar ten bus galima vietoje gauti? Į viešbučius rankšluosčių nesivežat savo? Ir kaip su muilu, dušo želėm ir šampūnais? Šiuos irgi savo, ane?
2. Kaip dėl aprangos? jau sužinojau, kad megstukų gegužės mėnesiui nereikės... O ar einant valgyt turistai puošiasi? Ypač vakarais? Ar vertėtų pasiimti kelias puošnesnes sukneles, o vyrui baltinukus?
3. Ar vežatės kelioninius lygintuvus? Perskaičiau gerą patarimą apie dušo garus, bet kažin ar viskas taip man išsilygins Viešbučiai tikriausiai neturi lygintuvų? Kokioj registratūroj negalima būtų gauti?
6. Atviras klausimas jūsų patarimams pirmą kartą vykstančiam ir žaliam žmogui
Labai labai ačiū visiems, kurie padės ir atsakys
1. ar ten reikia kokias savo skaras turėti ir akinius, ar ten bus galima vietoje gauti? Į viešbučius rankšluosčių nesivežat savo? Ir kaip su muilu, dušo želėm ir šampūnais? Šiuos irgi savo, ane?
2. Kaip dėl aprangos? jau sužinojau, kad megstukų gegužės mėnesiui nereikės... O ar einant valgyt turistai puošiasi? Ypač vakarais? Ar vertėtų pasiimti kelias puošnesnes sukneles, o vyrui baltinukus?
3. Ar vežatės kelioninius lygintuvus? Perskaičiau gerą patarimą apie dušo garus, bet kažin ar viskas taip man išsilygins Viešbučiai tikriausiai neturi lygintuvų? Kokioj registratūroj negalima būtų gauti?
6. Atviras klausimas jūsų patarimams pirmą kartą vykstančiam ir žaliam žmogui
Labai labai ačiū visiems, kurie padės ir atsakys
1. Akinius ir kepuraites net prie baseino rekomenduoju turėti.. nekalbant jau apie išvykas. Visuose viešbučiuose yra jų rankšluosčiai, bent jau man neteko būti tokiame, kad nebūtų kuo nusivalyti...plius kai kur būna net ir chalatai.
Egipte buvo ir muilas, ir šampūnas, ir kondicionierius, ir dušo želė.. taip pat ausų krapštukai bei dušo kepuraitės, o vat Turkijoj teko gauti tik šampūną ir muilą.
Dantų pastą imkit savo.
2. Ar puošiasi.. priklauso nuo viešbučio ir žmonių. Vakarinių suknelių neimkit, bet kokią lengvą kokteilinę įsimeskit, gal į kokią diskoteką nueisit ar į A'la carte restoraną. Plius daug rūbų neprisirinkit.. dažniausiai man savaitei užtenka porą kartų pasikeisti drabužius.. apatinio trikotažo pasiimkit, bet ten viskas gerai džiūsta, galima ir kriauklėje prasiskalbti smulkmenas
3. Šį kartą vešimės, nes kai paprašėm lygintuvo, jo mums nedavė.. už tai patys paprastutę suknytę išlygino už 10$
Patarimas: visur derėkitės!!! Ir nesivelkit į ilgas diskusijas su agentais siūlančiais išvykas jeigu neplanuojat.. tokių naglų tvarių dar nei vienoj šaly nemačiau. Plius.. prieš išvykstant atostogauti namuose pasidarykit kūno pilingą. Įdegis gražesnis bus ir pinigų sutaupysit. Nebent norit paišlaidauti, tada pasiimkit chanamo paslaugas, bet.. kainas jie Dieve Dieve kokias suokia
Tiesa.. būtinai imkit smektos ar dar kokių vaistų nuo viduriavimo.. dantis valantis ir tai skalaukit vandeniu iš buteliuko. Kremas nuo saulės BŪTINAS!!!
QUOTE(brasta @ 2014 04 10, 10:59)
Šitam:
http://www.teztour.l...569039/bc7dff1a
Aš uodų nemačiau, o viena įkyri musė buvo vieną dieną įskridusi
http://www.teztour.l...569039/bc7dff1a
Aš uodų nemačiau, o viena įkyri musė buvo vieną dieną įskridusi
Fainutis... . Keista, kad akis niekada už jo neužsikabino... ir dar koks pigus