Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Uodų yra.ypač musių .mažos .daug .ykyrios ir kanda iki kraujo.
Uodai iš vonios kanalizacijos išskrenda.rekomenduočiau užkišt kai nesinaudojat.mes lipnia plevele klijavom tai rasdavom prilipusių.
Galit pasiimt priemonių kad nepultų ir po ykandimo.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2014 04 09, 17:41)
Gal daznai vaziuojat? Ir buvot Ali Baba viesbutyje?  ax.gif Ieskau atsiliepimu...

Važiuoju dažnai, bet šiame viešbutyje nesu buvusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2014 04 09, 15:41)
Gal daznai vaziuojat? Ir buvot Ali Baba viesbutyje?  ax.gif Ieskau atsiliepimu...

Taip esu buvus Ali baboje praeita pavasari. Musu seimynai visai patiko. Kadangi kai vaziuojam tai mums idomu aplankyt vis kitus viesbucius,bet jei nebutu is ko rinktis visai galetumem ten grizti dar karta.Klauskit kas domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameida: 09 balandžio 2014 - 18:41
QUOTE(Daiva R. @ 2014 04 08, 14:44)
Ka manot apie siuos viesbucius? Kaip bendras vaizdas ir koks krantas? Aciu  smile.gif

1. Ali Baba
2. Festival Riviera Resorts
3. Harmony Makadi Bay Hotel & Resort
4. Serenity makadi Heights

Mano kolegė buvo Serenity makadi heights... jai labai patiko thumbup.gif
Makadi 5* kaimelis.. kiek teko būti tai nenusivyliau, ypač Sunrise Royal Makadi Resort... aišku papludimyje nagli kelionių pardavėjai.. man esant su draugu prisikabino iki tokio lygio, kad jam šalia esant sexsą siūlė doh.gif
QUOTE(ramram @ 2014 04 08, 19:58)
Sveikos keliautojos. Gal kas neseniai grįžote iš Hurgados ir galėtųte pasakyti ar "Novaturas" organizuoja ekskursijas į Luksorą lietuvių kalba. Vykstu 2014-04-26 su vaikais į "Pickalbatros Jungle Aqua Park". Gal turite jų lankstinuką ir pasakytųte ar yra kokių ekskursijų lietuvių kalba. Nes jei ekskursijos rusų kalba, tada pigiau iš Samiro ar kt. pirkti. Ar kas esate pirkę ekskursijas iš http://hurgada-sunset.ucoz.com?

Šiais metais pasirinkom Alf layla wa leila.. tad vieną dieną būsime kaimynėmis biggrin.gif
Išskrendam 20, grįžtam 27... o mūsų viešbučiai kaiminystėje...
QUOTE(*Sheila* @ 2014 04 09, 14:08)
As visada vezuosi dolerius ir ten issikeiciu i ju vietinius pinigelius smile.gif

Apsimoka $ keisti į jų valiutą? g.gif

QUOTE(Koso @ 2014 04 09, 15:43)
Uodai iš vonios kanalizacijos išskrenda.rekomenduočiau užkišt kai nesinaudojat.mes lipnia plevele klijavom tai rasdavom prilipusių.

O taip.. man draugė porą dienų atgal grįžo... sakė muselių daug... doh.gif
Tik niekaip nesuprantu iš kur jos? Porą metų atgal tokiu pačiu metu nebuvo nei uodų nei musių... atostogavau Sunrise Royal Makadi Resorte....
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2014 04 09, 12:59)
Sveikos 4u.gif
Mes išvykstame balandžio 16d. savaitei į Hurgadą. Pirkome "Fortūna 5*" per Novaturą - tai "loterija" biggrin.gif Viešbutis ir kt. detalės sužinomos tik atvykus į vietą... Kol kas žinome tik tiek, jog bus 7 naktys, viskas įskaičiuota ir 5 žvaiždučių viešbutis ax.gif Žmogui kainavo 1679 Lt g.gif Kaip atostogų metų ir kaip už 5* - manau nebloga kaina, nors jei būtumėm pirkę anksčiau, būtumėm dar pigiau radę smile.gif
Ar esate kas bandę tą "Fortūną"?  ax.gif Ar tokiu metu Egipte yra uodų? Beje, kokią valiutą geriau vežtis? g.gif

Na gryšit, mums papasakosit...aš girdėjau iš pažystamų, kad gavo 5* kurios buvo 3jų nevertos...lyg ir Desert Rose....na gal tik jiems taip nepasisekė...tikėkimes gausit gerą viešbutį!
Papildyta:
QUOTE(Noya @ 2014 04 09, 13:36)
Sveikos, nesam buve Egipte. Sakykit, o 5* servisas "viskas iskaiciuota", tai ten tas pats kas Turkijoj "viskas iskaiciuota"?. Pilnas maitinimas, gerimai alkoholiniai ir ne (vietines gamybos)?

Taip, tas pats, tik žinoma dar ir nuo viešbučio priklauso...prieš keletą metų buvom Sunny days el palacio, tai maitinimas buvo 3k. ir jokių užkandžių...tai su vaiku buvo sunkoka, reikėjo dėtis į vežimuko krepšį ir jaustis nejaukiai...
Papildyta:
QUOTE(Koso @ 2014 04 09, 16:43)

lenda jie ir pro plyšius po durim ir iš kondicionieriaus angų...purkšdavom off'ą kiekvieną pavakarį ir tai mergaitę sukandžiojo...nors ir "dūmindavo" kasvakarą, bet visvien pilna ten ir musyčių ir uodų..
Atsakyti

Šiais metais pasirinkom Alf layla wa leila.. tad vieną dieną būsime kaimynėmis biggrin.gif
Išskrendam 20, grįžtam 27... o mūsų viešbučiai kaiminystėje...

Kai atvaziuosit butinai praneskit kaip viesbutis, kokios viesbucio teritorijoje ekskursiju kainos ir pan smile.gif mes rugpjuti vaziuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2014 04 09, 20:41)
Taip esu buvus Ali baboje praeita pavasari. Musu seimynai visai patiko. Kadangi kai vaziuojam tai mums idomu aplankyt vis kitus viesbucius,bet jei nebutu is ko rinktis visai galetumem ten grizti dar karta.Klauskit kas domina.

Domina koks ten juros krantas, ar yra koralu? Kaip ten su alkoholiu, ar su AI gali piltis kiek nori? Ar skanus alus? (vyrui labai aktualu).

Ir aplamai kazin prie kurio viesbucio graziausias juros krantas su koralais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 04 09, 23:07)

Kai atvaziuosit butinai praneskit kaip viesbutis, kokios viesbucio teritorijoje ekskursiju kainos ir pan smile.gif mes rugpjuti vaziuojam smile.gif

Apsižvalgysiu ... papasakosiu smile.gif
Nors jame buvo ir mano giminės tokie palepę.. tai sakė geriau nei 5* biggrin.gif
Žinoma reikia interjero atnaujinimo... nors man asmeniškai nebūtina, kad lova būtų ką tik iš pardės biggrin.gif
Dabar galvą suku ką su uodais daryti.... g.gif
Atsakyti
Užvakar grįžau... ech kaip greitai tos atostogos pralekia. Buvom Makady Bay kurorte. Visai neblogas koralinis rifas. Maistas šį kartą patiko, bet jau rusai doh.gif prisišnekėjau prieš tai, kad jie man netrukdo. Ir dar sakiau, kad aptarnavimas man nekliūna ir galiu šakute kavą pasimaišyti lotuliukas.gif o svarbiausia gera nuotaika. Bet norint pavalgyti šį kartą jos nepakako. Net nesupratau, ar stalų jie sąmoningai netvarko, ar tikrai nespėja. Mes gi niekad nebėgdavom vos valgyklos duris praveria. O kai ateidavom, tai susirasti laisvą staliuką buvo nelengva misija. Ištisom valandom stovėdavo apkrauti stalai. O, gavus staliuką, sulaukti įrankių- dar vienas išbandymas. Jau apie gražų serviravimą nebekalbu smile.gif Bet nepaisant to, atostogos buvo puikios wub.gif Rašau jums ir dar dabar šypsausi smile.gif

QUOTE(Daiva R. @ 2014 04 09, 15:41)

Aš esu jame buvusi, bet senokai.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 04 10, 08:52)
Užvakar grįžau... ech kaip greitai tos atostogos pralekia. Buvom Makady Bay kurorte. Visai neblogas koralinis rifas. Maistas šį kartą patiko, bet jau rusai  doh.gif prisišnekėjau prieš tai, kad jie man netrukdo. Ir dar sakiau, kad aptarnavimas man nekliūna ir galiu šakute kavą pasimaišyti  lotuliukas.gif o svarbiausia gera nuotaika. Bet norint pavalgyti šį kartą jos nepakako. Net nesupratau, ar stalų jie sąmoningai netvarko, ar tikrai nespėja. Mes gi niekad nebėgdavom vos valgyklos duris praveria. O kai ateidavom, tai susirasti laisvą staliuką buvo nelengva misija. Ištisom valandom stovėdavo apkrauti stalai. O, gavus staliuką,  sulaukti įrankių- dar vienas išbandymas. Jau apie gražų serviravimą nebekalbu  smile.gif Bet nepaisant to, atostogos buvo puikios  wub.gif Rašau jums ir dar dabar šypsausi  smile.gif
Aš esu jame buvusi, bet senokai.

Kokiame viešbutyje buvot?
Kaip su uodais ir musėm? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas iš čia esančių vyks gegužės 19d. į Hurgadą, Sunny Days El Palacio viešbutį? Vykstam dviese su vyru, būtų smagu iškart rast linksmą kompaniją biggrin.gif

Taip pat turiu keletą klausimų, kuriuos gal galėsit atsakyti smile.gif
1. Gal kas neseniai buvote Sunny Days El Palacio viešbutyje ir galite duoti tam tikrų patarimų? Patiko, nepatiko- nesvarbu,o svarbiausia: gal atradote kokių geriausių variantų, kada tarkim eit valgyt geriausia, gal kokią vietelę gerą radot, kur būtina nueit, pamatyt ir t.t. smile.gif Žodžiu norėtųsi išgirst kokių patarimų smile.gif

2. Gal yra kokia vieta pačioj Hurgadoj, kur būtina apsilankyti? Gal koks naktinis klubas geras ar dar kažkas... Kiek girdėjau, yra didelis turgus, ar į jį vertą vykti?

3. Kokios būtiniausios priemonės bus reikalingos? Kaip supratau iš visų komentarų, būtina priemonė nuo uodų ir musių... Dar iš jūsų sužinojau, kad bus reikalingi vandens batai. O kaip dėl visokių savarių: ar ten reikia kokias savo skaras turėti ir akinius, ar ten bus galima vietoje gauti? Į viešbučius rankšluosčių nesivežat savo? Ir kaip su muilu, dušo želėm ir šampūnais? Šiuos irgi savo, ane?

4. Kaip dėl aprangos? jau sužinojau, kad megstukų gegužės mėnesiui nereikės... O ar einant valgyt turistai puošiasi? Ypač vakarais? Ar vertėtų pasiimti kelias puošnesnes sukneles, o vyrui baltinukus?

5. Ar vežatės kelioninius lygintuvus? Perskaičiau gerą patarimą apie dušo garus, bet kažin ar viskas taip man išsilygins biggrin.gif Viešbučiai tikriausiai neturi lygintuvų? Kokioj registratūroj negalima būtų gauti?

6. Atviras klausimas jūsų patarimams pirmą kartą vykstančiam ir žaliam žmogui biggrin.gif

Labai labai ačiū visiems, kurie padės ir atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2014 04 10, 10:14)
Kokiame viešbutyje buvot?
Kaip su uodais ir musėm? smile.gif

Šitam:
http://www.teztour.l...569039/bc7dff1a

Aš uodų nemačiau, o viena įkyri musė buvo vieną dieną įskridusi biggrin.gif
Atsakyti