Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(ramram @ 2014 03 15, 09:50)
Gal galite pasakyti kiek maždaug laipsnių dabar Raudonosios jūros vanduo? Ar drąsiai maudotės? O baseinai ar šilti?

Pries savaite juroj 24 laipsniai, taip
viesbutyje rase
Atsakyti
Kas keliavote su eco travel? Ar neissipirkus velyvo isregistravimo jau nebegalima gaut pietu ta diena ,jei isvykstama is viesbucio tik vakarop?
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2014 03 17, 22:18)
Kas keliavote su eco travel? Ar neissipirkus velyvo isregistravimo jau nebegalima gaut pietu ta diena ,jei isvykstama is viesbucio tik vakarop?

Nežinau ar su eco travel kitaip (stipriai abjoju), bet dažniausia, jei išvykstama vakare ar vėliau po pietų viešbutyje papildomai susimokėjus galima gauti pietus ir net vakarienę mirksiukas.gif

Išvykstančios, ar registruojatės URM puslapį, jog išskrendat į Egiptą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2014 03 17, 21:18)

Ecotravel skraidina i Egipta? g.gif
Rase nares, kad apyrankiu neateme, visa diena naudojosi iprastais bonusais.
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2014 03 17, 23:10)
Nežinau ar su eco travel kitaip (stipriai abjoju), bet dažniausia, jei išvykstama vakare ar vėliau po pietų viešbutyje papildomai susimokėjus galima gauti pietus ir net vakarienę mirksiukas.gif
Išvykstančios, ar registruojatės URM puslapį, jog išskrendat į Egiptą? 4u.gif

Daug laiko tai neužima tai užsiregistravau, manau visai nebloga mintis išvykstantiems ir nebūtinai į Egiptą.
Atsakyti
QUOTE(Migle777 @ 2014 03 10, 20:45)
Jūs gal pirma įsiskaitykite geriau kas yra parašyta, o tada jau komentuokite. Nematau prasmės ginčytis su "smėlio" malūnais. Apmaudu tik, kad dėl tokių komentatoriu dingtsa noras naudotis forumu....

Sekmės keliaujantiems !!!

lotuliukas.gif Kokia Jus miela....
Dziugu,kad dingo noras lankytis sioje temoje,nes Jusu panikos skleidimas prisidengiant neva klausimu i kuri pati zinote atsakyma,tikrai neprideda saugumo jau ir taip panikuojantiems del savo atostogu tautieciams.
Atsakyti
Aš tai be galo laukiu savo kelionės wub.gif ir labai ramiai žiūriu į viską. Liko tik 2 savaitėlės iki mano atostogų.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 03 18, 11:07)
Aš tai be galo laukiu savo kelionės  wub.gif  ir labai ramiai žiūriu į viską. Liko tik 2 savaitėlės iki mano atostogų.

bigsmile.gif Tobulai teisingas Jusu nusiteikimas. 4u.gif
Atsakyti
Po saule daug vietos, kiekvienas gali rinktis kur važiuoti. Nesaugu Egipte, važiuokit kur jums saugu. Aš buvau prieš sustabdant skrydžius Šarme. Man labai patiko, jokių neramumų nesijautė, visi paslaugūs ir malonūs. Turėčiau pinigų lėkčiau kas porą mėnesių pailsėti nuo lietuviško šalčio ir negatyvių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2014 03 18, 12:19)
Po saule daug vietos, kiekvienas gali rinktis kur važiuoti. Nesaugu Egipte, važiuokit kur jums saugu. Aš buvau prieš sustabdant skrydžius Šarme. Man labai patiko, jokių neramumų nesijautė, visi paslaugūs ir malonūs. Turėčiau pinigų lėkčiau kas porą mėnesių pailsėti nuo lietuviško šalčio ir negatyvių žmonių.

as irgi drinks_cheers.gif vel mielai susikrauciau tik issikrautus lagaminus ir nors ir siandien atgal wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 18, 08:58)
Ecotravel skraidina i Egipta? g.gif
Rase nares, kad apyrankiu neateme, visa diena naudojosi iprastais bonusais.

Ne i egipta neskraidina smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
musu kompanija tik vakar vakare parskrido is Egipto - viskas labai super smile.gif
jokiu neramumu, visos ekskursijos vyksta oficialiai, keliavome per teztoura, tai ir i Kaira ir i Liuksora - zodziu visur veza. Oras buvo super - silta bet vejuota, juroj vanduo normalus, nors man asmeniskai saltokas smile.gif
pailsejom neblogsi, tik mazoka savaites labai labai.
Buvom Amwaj viesbuti - tai patiko (kadangi Hurgadoje 5-ta kart tai galiu palyginti):
teritorija mazoka, bet tvarkinga, zalia, personalas malonus, maistas geras, tik vaisiu mazoka; kambariai irgi neblogi, papludimys tvarkingas, jura nuslugsta, tai nuo tilto galima eit maudytis. Si viesbuti tikrai galima rekomanduoti kaip kainos ir kokybes santyki (nes kaip uz 5* AI pgl kaina gaunasi labai neblogas variantas)
Jei turesite kokiu klausimu - klauskite kol dar ispudziai sviezi smile.gif
Atsakyti